Har du behov for en revisor i Viborg?

Leder du efter en kvalitetsrevisor i Viborg, som ikke koster det hvide ude af øjnene? Så kan Ageras hjælpe dig med at finde den rette revisor, og samtidig spare dig både tid og penge. Som Danmarks største formidler af revisoropgaver, har vi mere end 800 revisorer tilknyttet vores netværk, hvoraf mange af dem er lokaliseret i Viborg og omegn. Netop vores brede netværk muliggør, at vi kan skaffe dig den helt rigtige revisor, som passer præcis til dit behov. Blot ved at udfylde en simpel kontaktformular hvori du beskriver din arbejdsopgave, skaffer vi dig 3 tilbud fra revisorer i Viborg.  Vores mangfoldige netværk af samarbejdspartnere muliggør ikke kun, at vi finder 3 revisorer i dit lokale samfund, men også at de 3 revisorer passer til netop dine behov og præferencer. Vores mange samarbejdspartnere sikrer, at vi er alsidige nok til at skaffe tre kvalificerede kandidater til alle typer opgaver – store som små.
 

Hvad er en revisor egentlig?

En revisor er ikke en beskyttet titel. Det betyder, at alle principielt kan kalde sig for revisor inklusivt du og jeg. Dog vil man almindeligvis henvise til godkendte revisorer, når man benytter ordet revisor. En godkendt revisor er en beskyttet titel og en samlebetegnelse over de to autorisationsordninger statsautoriseret revisor og registreret revisor , som begge heraf også er beskyttet titler.
En godkendt revisor er en regnskabskyndig person, hvis opgaver hovedsageligt udmønter sig i vejledning samt revision af regnskaber. Revision er, når revisoren gennemgår og kontrollerer virksomhedens årsrapport og det tilhørende regnskabsmateriale efter lovmæssige regler og standarder. Hereftervedlægge og udarbejde revisoren en revisionspåtegning til årsrapporten, hvor revisoren typisk og ideelt set giver udtryk for, at regnskabet er retvisende. Det er afgørende at være opmærksom på, at det kun er godkendte revisorer, som kan udarbejde en revisionspåtegning.
Det er dog ikke det eneste, en revisor beskæftiger sig med. En revisor arbejder nemlig også med et stort udvalgt af andre regnskabsrelaterede opgaver som fx indberetning af moms, lønadministration, stiftelse af virksomhed, udarbejdelse af selvangivelser for erhverv og private, den daglige bogføring og så videre.
 

Derfor trænger du til en revisor

Revisorer kan påtage sig adskillige af forskellige regnskabsopgaver, da de normalvis er meget omfavnende. Det kan være opgaver som f.eks. a årsregnskab, rådgivning, indberetning af moms, lønadministration, selvangivelser, revision, bogføring, stiftelse af virksomhed, ejerskifte osv.
Med undtagelse af revisionspligt, hvor du jf. årsregnskabsloven er forpligtiget til at få din virksomheds årsregnskab revideret af en godkendt revisor uanset hvad, handler det udelukkende om dit personlige behov. Der findes med andre ord ikke ét universelt svar på, hvornår man har brug for en revisor.
Du bør altså overveje, om du gerne vil sidde med regnskabet eller dele af det, men også om du overhovedet har tiden og kompetencerne til det. Derudover bør du også tænke på, om du gør det, som lige præcis du er kompetent til. Udtrykt på en anden måde skal du overveje, hvor du giver mest værdi. Skaber du mest værdi hos ude hos klienterne, er det ikke hensigtmæssigt, at du låser dig inde på dit kontor med regnskaberne en hel dag om ugen.
 

Det kan du forvente at betale for en revisor i Viborg

Først og fremmest findes der ikke belæg for, at revisorer i Viborg er dyrere sammenlignet med andre steder i landet, men konkurrencen har indvirkning på prisniveauet, og derfor kan man både finde de billigste og dyreste revisorer i Viborg.
Dernæst kommer prisennaturligvis an på hvilken ydelse, der skal udføres. Således er en privat selvangivelse indlysende langt billigere end revision af et større virksomhedsregnskab. Udover at det er to forskellige opgaver, så er arbejdet også langt mere omspændende ved sidstnævnte, hvilket også vil være afspejlet i prisen.
Til sidst er det en kendsgerning, at revisorer tager meget varierende timepriser – også i Viborg. Derfor vil du opleve, at revisorer tager til tider meget varierende priser for præcis den samme arbejdsopgave.
Derfor kan du med fordel gøre brug af Ageras og heraf skabe et mere optimalt grundlag for sammenligning ud fra tre forskellige tilbud.  
 

Hvorfor bør min revisor være lokal?

Det hele kommer an på dit behov. Flere revisionsopgaver kan klares digitalt, men mange ønsker stadig den personlige kontakt med deres revisor, som de foretrækker at kigge i øjnene jævnligt til møder. Her skal du klart ikke finde en revisor langt væk fra, hvis din virksomhed hører til i Viborg. Det er ikke alle, der vægter den personlige forbindelse lige så højt. Og derfor giver det ikke mening for at begrænse deres søgning til Viborg, da man i dag kan dele sine regnskabsoplysninger med sin revisor igennem de fleste programmer til regnskab.
 

Find den optimale revisor i Viborg gennem Ageras

Ageras er Danmarks største formidler af revisionsopgaver, hvor vores netværk består af mere end 800 revisionsfirmaer – heraf mange i Viborg. Helt konkret hjælper vi dig uforpligtende og gratis med at indhente 3 tilbud der kan sammenlignes på revisorer i Viborg og omegn. Alle revisorerne er kvalitetssikrede, og vi justerer naturligvis tilbuddene, som vi indhenter, til dine personlige præferencer.
Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular, og så ordner vi resten inden for 48 timer!
 

Vælg digitalt samarbejde og øg chancen for at få det bedste match

Hos Ageras ønsker vi at finde det bedste match til dig, der passer til netop lige dit behov. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde med vores revisorer, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig. Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger.