Find din næste bogholder i Odense med Ageras

Søger du en bogholder i Odense eller omegn? Så er du kommet til det rigtige sted. Ageras er Danmarks største formidler af bogføringsopgaver, hvor vi sammen med vores mange samarbejdspartnere hjælper tusindvis af danskere med at finde den rette bogholder til lige præcis dem.

Vi samarbejder med større kontorer såvel som mindre selvstændige bogholdere. Dette muliggør, at vi kan imødekomme lige præcis dit behov. Hvad enten du skal have udarbejdet en mindre enkeltstående opgave, eller du søger en fast lokal bogholder, så har vi kandidaterne. Det eneste du skal gøre, er blot at udfylde vores kontaktformular – så klarer vi resten.

Vores service udmønter sig helt konkret i, at vi ud fra den udfyldte kontaktformular, hvori du også beskriver din opgave, gratis, uforpligtende og inden for 48 timer finder 3 tilbud til dig fra bogholdere i Odense og omegn. Tilbuddene du modtager er selvfølgelig tilpasset efter dine behov og præferencer. 

Hvad beskæftiger en bogholder sig med?

En dygtig bogholder er en regnskabskyndig person, som er meget alsidig, ift. de arbejdsopgaver personen har mulighed for at påtage sig. De mest normale arbejdsopgaver en bogholder beskæftiger sig med, er typisk daglige opperationelle opgaver som den daglige bogføringdebitorkreditorstyringlønadministrationmomsindberetning osv. Derudover kan bogholdere i nogle tilfælde også stå for større arbejdsopgaver som udarbejdelsen af årsregnskabet.

Gør hvad du er bedst til

Hvorvidt du har behov for en bogholder, afhænger bl.a., hvorvidt du har lyst til at beskæftige dig med regnskabsopgaverne selv, eller om du ønsker, at en bogholder varetager disse opgaver. Du bør derudover også overveje, hvorvidt du besidder tiden og de rette kompetencer til at løfte disse regnskabsopgaver.

Men vigtigst af alt, bør du overveje, hvad du er bedst til, og hvor du skaber mest mulig værdi for din virksomhed. At gøre tingene selv er ikke altid en god investering, og det er således ikke ideelt, at du bruger tid på regnskabet, hvis du skaber mere værdi uden for kontoret.

Men en bogholder kan også være en god investering ift. minimering af risikoen for fejl. Tilknytter du en erfaren bogholder, reduceres risikoen for dyre fejl i regnskabet betydeligt. Derudover vil bogholderen også kunne effektuere arbejdet hurtigere, end hvis du selv skulle sidde med det, og du kan, som tidligere nævnt, bruge din tid, på det som du er bedst til.

Hvad koster en bogholder i Odense?

Først og fremmest skal du bemærke, at en bogholder ikke er en beskyttet titel. Det kræver således ingen specifik uddannelsesmæssig baggrund at kalde sig bogholder, hvorfor du og jeg principielt også kan kalde os for bogholdere. Denne manglende autorisation betyder, at en bogholder typisk er væsentlig billigere end en godkendt revisor, som netop er en beskyttet titel, og hvis autorisation fungere som en slags kvalitetsstempel.

Netop bogholderen varierende kompetencer og erfaringer er en medvirkende faktorer til, at prisen på en bogholder kan variere utrolig meget. Dertil er der også en række andre parametre, som kan have indflydelse på prisen som f.eks. opgavens omfang osv.

Netop den varierende pris er en af de mest åbenlysende grunde til at benytte dig af Ageras. Vi styrker dit beslutningsgrundlag ved at skaffe dig 3 sammenlignelige tilbud. Ydermere er gennemsigtigheden og heraf den direkte konkurrence mellem tilbudsgiverne også medvirkende til, at vi kan skaffe priser, som i langt de fleste tilfælde ligger under markedsprisen.

Skal min bogholder være lokal?

Igen kommer det helt og aldeles an på dit behov. Vi har hjulpet mange tusinde danskere med at finde den rigtige bogholder, og heraf kan vi se, at de fleste ikke har nogle præferencer, når det kommer til deres bogholders lokalitet. Det skyldes højst sandsynligt, at det i dag er let at dele sine regnskabsoplysninger med sin bogholder. Man kan enten sende sine bilag med posten eller scanne dem ind i sit regnskabsprogram, som bogholderen også har adgang til.

Men der findes også personer, som vægter den personlige kontakt med deres bogholder højt. I sådan et tilfælde bør man selvfølgelig finde en bogholder i Odense eller omegn, således at muligheden for at mødes eksisterer uden for meget besvær. Især hvis du ønsker, at bogholder sidder på virksomhedsadressen, og udfører arbejdet.

Sådan skaffer Ageras dig den rigtige bogholder i Odense

Som tidligere nævnt er Ageras Danmarks største formidler af bogføringsopgaver. Det er vi, fordi vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere over hele landet – også i Odense. Ud fra din beskrivelse af arbejdsopgaven i kontaktformularen begynder vi at søge efter kvalificerede kandidater blandt vores samarbejdspartnere i Odense og omegn. Vi matcher dig kun med bogholdere, som formår at leve op til dine behov og kriterier.

Vores service er som sagt helt gratis og uforpligtende. Ligeledes vil vores service ikke have en negativ indvirkning på prisforslagene, som vi kommer med – tværtimod. Den gennemsigthed som vi skaber, resulterer i at vi i langt de fleste tilfælde, er i stand til at finde priser under den gængse markedspris.

Alt dette bestræber vi os på at gøre inden for 48 timer, så du hurtigt kan komme i gang med at vurdere de 3 kandidater.