Mangler du en revisor i Aalborg?

Er du på udkig efter en kvalitetsrevisor i Aalborg, som ikke koster det hvide ude af øjnene?  Så kan Ageras hjælpe dig med at finde den rette revisor, og samtidig spare dig både tid og penge.

Ageras er Danmark største formidler af revisionsopgaver i Danmark. Vi samarbejder med over 800 dygtige revisorer og revisionsfirmaer landet over – heriblandt også i Aalborg.

Blot ved at udfylde en simpel kontaktformular hvori du beskriver din arbejdsopgave, skaffer vi dig 3 tilbud fra revisorer i Aalborg. Alle 3 tilbud matcher lige præcis dine behov og præferencer – hverken mere eller mindre.

Fordelene ved at benytte Ageras

  • Vi forbedre dit sammenligningsgrundlag ved at indhente 3 sammenlignelige tilbud
  • Vores service er gratis og uforpligtende
  • Vi sparer dig penge - Den direkte konkurrence mellem tilbudsgiverne betyder at vi er i stand til at indhente tilbud til fordelagtige priser
  • Vi sparer dig tid – Efter kun 48 timer har du modtaget alle 3 tilbud

Derfor har man behov for en revisor

Revisorer er typisk meget alsidige, og kan derfor påtage sig et væld af forskellige regnskabsopgaver som f.eks. revision, rådgivning, selvangivelserårsregnskabbogføringmomsindberetning, lønadministration, stiftelse af virksomheder, ejerskifte osv.

Med undtagelse af revisionspligt, hvor du jævnfør årsregnskabsloven er forpligtiget til at få din virksomheds årsregnskab revideret af en godkendt revisor uanset hvad, handler det udelukkende om dit personlige behov. Der findes med andre ord ikke ét universelt svar på, hvornår man har behov for en revisor.

Du bør derfor overveje, hvorvidt du har lyst til at sidde med regnskabet eller dele af det, men også om du overhovedet har tiden og kompetencerne til det. Derudover bør du også overveje, om du gør det, som lige præcis du er god til. Sagt på en anden måde skal du overveje, hvor du skaber mest værdi. Skaber du mest værdi hos ude hos kunderne, nytter det ikke, at du låser dig inde på dit kontor med regnskaberne en hel dag om ugen.

Priser for en revisor i Aalborg

Priserne på revisorer kan svinge utrolig meget – også i Aalborg. Det ved vi, fordi vi sammen med vores over 800 samarbejdspartnere har hjulpet mere end 65.000 danskere med at finde den rette revisor. Dette betyder, at de forskellige revisorer kan tage meget forskellige priser for præcis den samme ydelse.

Prisen bør aldrig være den primære og eneste parameter man vælger sin revisor ud fra. Ikke desto mindre har det altid været Ageras mission at skabe gennemsigtighed på markedet for revisionsydelser – også når det kommer til prisen.

Du kan derfor med fordel benytte dig af Ageras, hvor du gennem de 3 tilbud styrker dit beslutningsgrundlag.

Find den rigtig revisor i Aalborg gennem Ageras

Gør som over 65.000 andre danskere, og lad Ageras hjælpe dig med at finde den rigtige revisor i Aalborg til lige præcis dig! Vi gør det som sagt gratis og uforpligtende, og du skal heller ikke være nervøs for, at vores service vil have en indirekte negativ indvirkning på priserne, som vi skaffer dig – tværtimod. I langt de fleste tilfælde er vi i stand til at finde priser væsentlige lavere end den normale markedspris.

Så udfyld kontaktformularen, og stå med 3 kvalificerede og relevante kandidater til din regnskabsopgave inden for 48 timer! 

Relateret artikler om emnet i Danmark:

Revisor i Odense

Revisor i København

Revisor i Århus

Vores generelle revisor artikel, finder du her.