Leder du efter en revisor i Aarhus?

Mangler du en revisor i Aarhusområdet, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Som Danmarks største formidler af revisionsopgaver, samarbejder vi med mere end 800 kvalitetssikrede revisorer, hvoraf mange af dem er lokaliseret i Aarhus og omegn. 

Du skal blot udfylde vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores kompetente samarbejdspartnere i Aarhus. Vores service er fuldstændig gratis, og tilbuddene du modtager er uforpligtende.

Vores brede netværk af samarbejdspartnere muliggør ikke kun, at vi finder 3 revisorer i dit lokalområde, men også at de 3 revisorer passer til netop dine behov og præferencer. Vores mange samarbejdspartnere sikrer, at vi er alsidige nok til at skaffe 3 relevante kandidater til alle typer opgaver – store som små. Hvad enten dette måtte være lønadministration, en privat selvangivelse eller revision af et større virksomhedsregnskab, så har vi kandidaterne!

Det kan en revisor hjælpe dig med

Som en regnskabskyndig person, er de fleste revisorer meget alsidige, hvilket betyder, at den gængse revisor kan tage sig af et væld af forskellige arbejdsopgaver. Revisorens primære arbejdsopgave er selvfølgelig revision af årsregnskaber samt at bistå med rådgivning til virksomheder, men derudover kan en revisor også tage sig af andre opgaver som f.eks. udarbejdelse af selvangivelser for private og erhverv, den daglige bogføringmomsindberetning, lønadministration, stiftelse af virksomheder osv. I sidste ende kommer det an på dit eget behov.

Behov for en revisor

Såfremt din virksomhed er underlagt revisionspligt, har du uundgåeligt behov for en revisor. Dette skyldes at du jævnfør årsregnskabsloven er lovmæssigt forpligtiget til at få virksomhedens årsrapport revideret af en godkendt revisor. Kun iværksætter-, anparts- og aktieselskaber kan være underlagt revisionspligt.

Såfremt selskabet i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser, kan selskabet fravælge revision:

Såfremt selskabet ikke overskrider to ud af de tre ovennævnte størrelser, kan selskabet fravælge revision ved en ordinær generalforsamling, hvor fravalget skrives ind i selskabets vedtægter, samt oplyses i ledelsespåtegningen for det år, hvor fravalget af revisions foretages.

Men selvom din virksomhed ikke er underlagt revisionspligt, kan du stadig sagtens have brug for en revisor – også selvom du måske end ikke ejer en virksomhed. Det kommer nemlig igen alt sammen an på dit behov. Som tidligere nævnt, er det nemlig ikke unormalt at have en revisor til at stå for eksempelvis din private selvangivelse eller den daglige bogføring i virksomheden. Du bør derfor overveje følgende:

  • Først og fremmest bør du overveje, hvad du har mest lyst til. Det lyder måske enkelt, men hvis du ikke har lyst til at sidde med regnskabet selv, er det måske en god idé at kontakte en revisor.
  • Dernæst bør du overveje, om du kan klare regnskabsopgaverne selv. Det er ikke sikkert, at du besidder tiden eller de rigtige kompetencer til at løfte alle regnskabsopgaverne helt selv.
  • Til sidst bør du også overveje, hvor du skaber mest værdi. Der er ulogisk at sidde med regnskabet en hel dag om ugen, hvis du skaber mest værdi uden for kontoret. I så fald er en revisor en god investering.

Store prisforskelle på en revisor i Aarhus

De fleste revisorer bliver typisk aflønnet på timebasis, men der forekommer også tilfælde, hvor prisen er fastsat ud fra en specifik opgave. Uanset hvilken aflønningsmetode revisoren benytter sig af, vil man erfare, at de forskellige revisorer opererer ud fra meget forskellige priser. Du kan derfor opleve meget store prisforskelle på præcis den samme ydelse - også blandt revisorer i Aarhus.

Derfor kan du med fordel benytte dig af Ageras, hvor du ved at modtage 3 tilbud, får et langt bedre sammenligningsgrundlag.

Finde den rette revisor i Aarhus gennem Ageras

Vi hjælper dig helt gratis og uforpligtende med at finde den rette revisor i Aarhus eller omegn til en fordelagtig pris. Du skal heller ikke være bekymret for, at vores service i sidste ende vil have en negativ indvirkning på priserne, som vi indhenter til dig – tværtimod! I langt de fleste tilfælde indhenter vi grundet den meget tydelige og direkte konkurrence imellem de 3 kandidater en fordelagtig pris, som ligger under markedsprisen.

Udfyld kontaktformularen - så klarer vi resten inden for kun 48 timer!

Relateret artikler om emnet i Danmark:

Revisor i Odense

Revisor i Aalborg

Revisor i København

Vores generelle revisor artikel, finder du her.