Søger du en revisor i København?

Søger du en kvalitetsrevisor i København til en fordelagtig pris, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Som Danmarks største formidler af revisoropgaver, har vi mere end 800 revisorer tilknyttet vores netværk, hvoraf mange af dem er lokaliseret i København og omegn. Netop vores brede netværk muliggør, at vi kan skaffe dig den helt rigtige revisor, som passer præcis til dit behov.

Vores service udmønter sig helt konkret i, at vi gratis og uforpligtende skaffer dig 3 sammenlignelige tilbud på kvalitetssikrede revisorer i Københavnsområdet. Vi matcher dig selvfølgelig kun med revisorer, der lever op til dine behov og præferencer. Vi har kvalificerede kandidater til alle typer opgaver store som små - hvad enten dette måtte være udarbejdelse af en privat selvangivelse eller et årsregnskab for en større virksomhed.

Hvad er en revisor egentlig?

En revisor er ikke en beskyttet titel. Det betyder, at alle principielt kan kalde sig for revisor inklusivt du og jeg. Dog vil man i daglig tale henvise til godkendte revisorer, når man anvender ordet revisor. En godkendt revisor er en beskyttet titel og en samlebetegnelse over de to autorisationsordninger registreret revisor og statsautoriseret revisor, som begge heraf også er beskyttet titler.

En godkendt revisor er en regnskabskyndig person, hvis opgaver primært udmønter sig i rådgivning samt revision af regnskaber. Revision er, når revisoren gennemgår og kontrollerer virksomhedens årsrapport og det dertilhørende regnskabsmateriale efter lovmæssige standarder og regler. Herefter udarbejder og vedlægger revisoren en revisionspåtegning til årsrapporten, hvor revisoren typisk og ideelt set giver udtryk for, at regnskabet er retvisende. Bemærk, at det kun er godkendte revisorer, som kan udarbejde en revisionspåtegning.

Men en revisor beskæftiger sig også med et bredt spektrum af andre regnskabsrelaterede opgaver. Det er således ikke unormalt for en revisor at tage sig af f.eks. selvangivelser for både private og erhverv, udarbejdelse af årsregnskabmomsindberetningbogføring, lønadministration, stiftelse af virksomheder, finansiering osv.

Du har behov for en revisor når...

Som sagt kan en revisor tage sig af mange forskellige arbejdsopgaver, og derfor kommer svaret også an på omfanget af dit behov. Skal revisoren varetage alle regnskabsopgaver, eller ønsker du selv at stå for noget af det? Du skal derfor identificere dit behov, hvilket du kan gøre ved at overveje følgende 3 punkter.

1.Hvad har du mest lyst til?
Først og fremmest handler det naturligvis om, hvad du har lyst til.

2.Kan du selv løfte opgaven?
Besidder du tiden og kompetencerne til selv at stå for nogle af opgaverne?

3.Hvor skaber du mest værdi? 
Hvis du skaber mest værdi uden for kontoret, bør du ikke sidde med regnskabet en hel dag om ugen, og derfor kan en revisor vise sig at være en god investering.

Uanset hvad dit behov måtte være, skal du bruge en revisor, såfremt din virksomhed er underlagt revisionspligt. Jævnfør årsregnskabsloven er selskaber af en vis størrelse underlagt revisionspligt. Dette betyder ganske enkelt, at man er lovmæssigt forpligtiget til at få sin årsrapport revideret af en godkendt revisor. Dog kan mindre selskaber fravælge revision, såfremt de i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser:

Såfremt selskabet ønsker at fravælge revision, skal beslutningen tages ved en ordinær generalforsamling. Herefter skal det skrives ind i selskabets vedtægter, samt i ledelsespåtegningen for det år fravalget af revisions foretages.

Det koster en revisor i København

Først og fremmest findes der intet belæg for, at revisorer i København er dyrere sammenlignet med andre steder i landet. Omkostningerne i København er højere end i resten af landet, men omvendt er konkurrencen også hårdere, og derfor kan man både finde de billigste og dyreste revisorer i København.

Dernæst kommer prisen selvfølgelig an på hvilket arbejdet, der skal udføres. Således er en privat selvangivelse selvfølgelig langt billigere end revision af et større virksomhedsregnskab. Udover at det er to forskellige services, så er arbejdet også langt mere omfattende ved sidstnævnte, hvilket også vil være afspejlet i prisen.

Når det er sagt, er det en kendsgerning, at revisorer tager meget forskellige timepriser – også i København. Derfor vil du opleve, at revisorer tager til tider meget forskellige priser for præcis den samme arbejdsopgave. Derfor kan du med fordel benytte dig af Ageras og heraf skabe et bedre sammenligningsgrundlag ud fra 3 forskellige tilbud.  

Bør min revisor være lokal?

Igen kommer det helt an på dit behov. Nogle mennesker værdsætter personlig kontakt med deres revisor, og foretrækker at se denne i øjnene en gang om måneden. I det tilfælde skal man naturligvis ikke finde en revisor i Skagen, hvis ens virksomhed ligger i København.

Men der findes også personer, som ikke vægter den personlige relation nært så højt, og da man i dag kan dele sine regnskabsoplysninger i de fleste regnskabsprogrammer med sin revisor, vil det for dem ikke give meget mening at begrænse deres søgefelt til København.

Sådan kan Ageras hjælpe dig med at finde en lokal revisor i København

Ageras er Danmarks største formidler af revisionsopgaver, hvor vores netværk tæller mere end 800 revisionsfirmaer – heraf mange i Københavnsområdet. Helt konkret hjælper vi dig gratis og uforpligtende med at indhente 3 sammenlignelige tilbud på revisorer i København og omegn. Alle revisorerne er kvalitetssikrede, og vi tilpasser selvfølgelig tilbuddene, som vi indhenter, til dine personlige præferencer.

Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular, så klarer vi resten – og endda inden for 48 timer!

Relateret artikler om emnet i Danmark:

Revisor i Odense

Revisor i Aalborg

Revisor i Århus

Vores generelle revisor artikel, finder du her.