Revisor i Odense

Søger du en dygtig revisor i Odense eller omegn, og som ikke koster dyre domme? Som Danmarks største formidler af revisionsopgaver, kan Ageras hjælpe dig med at finde den helt rigtige revisor i Odense. Vores netværk består af mere end 800 revisorer, og sammen med dem har vi hjulpet mere end 65.000 danskere med at finde den rette revisor – helt gratis og uforpligtende vel og mærke.

Det eneste du skal gøre, er blot at udfylde vores kontaktformular, hvori du også beskriver din arbejdsopgave. Så indhenter vi 3 tilbud fra revisorer i Odense. Tilbuddene vil udover at matche din geografiske placering, også matche andre behov og præferencer du måtte have, således at vi finde den helt rette revisor til lige præcis dig.

Vores service er som sagt fuldstændig gratis og uforpligtende, så udfyld kontaktformularen, og lad os gøre det hårde arbejde. Vi sparer dig både tid og penge, og styrker i sidste ende dit beslutningsgrundlag ved at forsyne dig med 3 sammenlignelige tilbud.

Har jeg behov for en revisor?   

En revisor kan tage sig af mange forskellige opgaver, hvorfor svaret til dels afhænger af dit eget personlige behov. Men hvis du har en virksomhed, og denne er underlagt revisionspligt, er du af årsregnskabsloven forpligtiget til at få en godkendt revisor til at revidere dit årsregnskab. Kun iværksætterselskaber (IVS)anpartsselskaber (ApS) og aktieselskaber (A/S) kan være underlagt revisionspligt.

Disse selskabsformer kan fravælge revision, så længe at de i to regnskabsår i træk ikke overskrider følgende størrelser:

Du kan læse mere om revisionspligt og om mulighederne for at fravælge revision her.

Dette betyder dog ikke, at det kun er relevant med en revisor, i tilfælde af at din virksomhed er underlagt revisionspligt. Mange vælger således at tilknytte en revisor til deres virksomhed ifm. udarbejdelsen af årsregnskabet, den daglige bogføringmomsindberetning, lønadministration osv. Private benytter typisk også revisorer til at få udarbejdet deres selvangivelse.

Du bør derfor overveje, hvorvidt du selv har lyst til at sidde med regnskabet eller dele af det. Dernæst bør du overveje, hvorvidt du overhovedet besidder tiden og kompetencerne til at gøre dette. Du bør også fokusere på, hvor du skaber mest mulig værdi. Er det ude hos kunderne, bør du ikke låse dig inde på kontoret med regnskaberne en dag om ugen.

Det koster en revisor i Odense

Det findes der ikke noget entydigt svar på, da der altid forekommer store prisforskelle på revisorer – også i Odense. Det ved vi fordi vi ved at have hjulpet mere end 65.000 danskere med at finde den rigtige revisor, og heraf har fået en unik indsigt i markedet for revisionsydelser.

Prisen bør aldrig være den eneste parameter, som du vurderer de forskellige revisorer på. Ikke desto mindre er det Ageras mission at skabe gennemsigtighed på markedet for revisorydelser – også når det kommer til prisen.

Du kan derfor med fordel benytte dig af Ageras, hvor du ved at modtage 3 sammenlignelige tilbud styrker dit beslutningsgrundlag.  

En revisor fra lokalområdet

Endnu engang kommer det helt og aldeles an på dit eget personlige behov. Regnskabsprogrammer i dag tillader, at man kan dele sine oplysninger med sin revisor, hvorfor der strengt taget ikke er grund til, at din revisor er fra lokalområdet.

Men mennesker er heldigvis forskellige, og nogle værdsætter i høj grad personligkontakt, når det handler om noget så seriøst som deres økonomi. I sådan et tilfælde vil vi altid anbefale, at man finder en revisor i kørerafstand, således at muligheden for at mødes eksisterer.

Har du ikke behov for personlig kontakt med din revisor, og kan du klare dig med telefonsamtaler, mails og dele dine regnskabsoplysninger i regnskabsprogrammet med revisoren, så er det nødvendigvis ikke en fordel at begrænse søgefeltet til Odense og omegn.

Find den rette revisor i Odense med Ageras

Lad os gøre det hårde arbejde. Vi hjælper dig helt gratis og uforpligtende med at finde den rette revisor i Odense til dig. Det sparer dig ikke kun tid men også penge. Grundet gennemsigtigheden og heraf den direkte konkurrence i mellem de 3 tilbudsgivere, er vi i langt de fleste tilfælde i stand til at skaffe fordelsagtige priser, som ligger under markedsprisen. 

Relateret artikler om emnet i Danmark:

Revisor i København

Revisor i Aalborg

Revisor i Århus

Vores generelle revisor artikel, finder du her.