Her finder du din næste bogholder i Aarhus

Søger du en bogholder i Aarhus? Så kan Ageras hjælpe dig på rette vej. Alt vi skal bruge, er blot to minutter af din tid, så klarer vi resten – gratis og uforpligtende vel og mærke.

Ud fra din beskrivelse af opgaven i kontaktformularen, begynder vi at søge efter relevante kandidater blandt vores mange samarbejdspartnere i Aarhus og omegn. Som Danmarks største formidler af bogføringsopgaver har vi utroligt mange samarbejdspartnere, hvilket tilsikrer, at vi kan imødekomme alle slags behov. Vi samarbejder både med de større kontorer såvel som de mindre selvstændige bogholder. Så hvad enten du søger en bogholder til en mindre enkeltstående opgave, eller søger et langvarigt fast samarbejde, så har vi kandidaterne i dit nærområde.

Udfyld vores kontaktformular, og lad os gøre det hårde arbejde. Vi matcher dig med 3 lokale kandidater, som passer præcist til din forespørgsel inden for 48 timer!

Det laver en bogholder

En bogholder er en regnskabskyndig person, der kan påtage sig et væld af forskellige regnskabsopgaver alt afhængigt af den enkelte bogholders kompetencer og erfaringer. De typiske arbejdsopgaver som en bogholder påtager er f.eks. den daglige bogføringkreditordebitorstyrringmomsindberetninglønadministration osv. Nogle bogholdere står også for større opgaver som udarbejdelse af selvangivelser og årsregnskaber.

En lokal bogholder kan være en god investering

At gøre ting selv er nødvendigvis ikke altid en god investering. Som forretningsdrivende er det vigtigt, at have fokus på det man er bedst til, og hvor man bidrager med mest mulig værdi. Derfor vælger mange også, at anvende en bogholder til at stå for regnskabsopgaverne. Dette frigiver tid, som kan anvendes bedre andetsteds.

Derudover vil en dygtig bogholder, qua sine kompetencer og erfaringer også kunne udgøre en økonomisk gevinst for virksomheden ved at reducere risikoen for dyre regnskabsfejl betydeligt. Fejl som er langt større at begå, hvis man selv sidder med regnskabet. Bogholderen vil også kunne færdiggøre opgaven hurtigere, end du selv ville være i stand til.

Du bør også se ind ad, når du overvejer, hvorvidt du skal tilknytte en bogholder, eller selv stå for de daglige regnskabsopgaver. Her bør du overveje, hvorvidt du besidder de rette kompetencer og den fornødne tid, som det tager, for at løfte opgaven.

Ud fra ovennævnte faktorer, kan det derfor hurtigt vise sig at være en god investering at tilknytte en bogholder til virksomheden.

Store prisforskelle på bogholdere i Aarhus

Først og fremmest skal det pointeres, at en bogholder modsat en godkendt revisor ikke er en beskyttet titel. Dette betyder i praksis, at du og jeg kan kalde os for bogholdere uden problemer. Det kræver med andre ord ingen specifik uddannelse at være bogholder. Denne manglende autorisation betyder også, at en bogholder typisk er langt billigere end en revisor. Det har dog også den konsekvens, at en bogholder ikke må revidere et regnskab og herefter vedlægge en revisorerklæring. Såfremt virksomheden er underlagt revisionspligt, kommer du altså ikke udenom, at du også har brug for en revisor.

Bogholdernes varierende kompetencer og erfaringer er også noget, som har indvirkning på priserne. Derfor vil du opleve store prisforskelle på bogholderne, og netop derfor er det en fordel at finde din bogholder gennem Ageras. Ved at indhente 3 sammenlignelige tilbud styrker vi dit beslutningsgrundlag. Derudover er den gennemsigthed vi skaber på markedet også en medvirkende årsag til, at vi i langt de fleste tilfælde er i stand til at skaffe dig fordelsagtige priser, som ligger under markedsprisen.

En lokal bogholder i Aarhus

Hvorvidt din bogholder skal være fra nærområdet, afhænger af dit behov. Hver eneste dag hjælper vi personer med at finde den rette bogholder til lige præcis dem. Det har vi gjort i over 4 år, og det har vi heldigvis lært en hel del af. En af de ting vi har lært er, at bogholderens lokalitet spiller en mindre rolle i dag.

De fleste personer vi hjælper, har ingen præferencer, hvad angår bogholderens lokalitet. Dette skyldes at det i dag er nemt at dele sine regnskabsoplysninger med sin bogholder. Man kan således sende bilagene med posten, eller endnu nemmere scanne dem ind i regnskabsprogrammet hvor bogholderen også har adgang.

Såfremt du vægter en tæt og personlig kontakt med din bogholder højt, bør du selvfølgelig søge en bogholder i Aarhus eller omegn. Således vil du have muligheden for at afholde personlige møder med din bogholder uden alt for meget besvær.

Sådan hjælper vi dig med at finde den rette bogholder i Aarhus til dig

Efter du har udfyldt kontaktformularen, hvori du også beskriver den arbejdsopgave, som du ønsker løst af en bogholder, begynder vi at søge efter relevante kandidater blandt vores mange samarbejdspartner. Vi matcher dig naturligvis kun med kandidater, som passer til lige præcis dig og dit behov.

Såfremt du ikke er helt sikker på dit behov, yder vores kundekonsulenter med glæde rådgivning og vejledning, så du ender med 3 tilbud, der passer præcist til dit behov – hverken mere eller mindre.

Vores service er som tidligere nævnt fuldstændig gratis og uforpligtende, og vi bestræber os på, at have 3 tilbud klar til dig inden for 48 timer.