SaaS

Hvad er SaaS?

SaaS er et koncept eller en forretningsmodel for udbydere af softwareløsninger, som bygger på en ’cloud’ løsning. Således bliver den pågældende softwareløsning lagret i ”skyen” på internettet, hvortil man kan købe adgang via en abonnementsordning.

Få hjælp til SaaS

Hvad er fordelen ved SaaS?

Der er findes flere fordele ved brugen af SaaS:

  • Man behøver hverken at installere eller opdatere den pågældende software, da men udelukkende benytter den via internettet. 

  • Afhængig af hvilken pakkeløsning man bruger, betaler man muligt at tilpasse sit abonnement efter sit eget behov, så man kun betaler for de funktioner, man skal bruge. 

  • Brugen af det er sikkert, da alt dataen gemmes ekstern, så man ikke skal bekymre sig om at lave plads på sin computer eller at lave back-ups.

  • Da programmet er cloud-baseret, gør det mere fleksibelt, da man ikke bundet til at programmet installeres på en enkelt computer. 

Få hjælp til Saas

Hvad er ulempen ved SaaS?

Ulempen er, at man kun kan benytte programmet med internetadgang, og derfor er det ikke muligt at lave regnskab på computeren uden net, hvis man anvender SaaS. 

Hjælp til anvendelse af SaaS

Hvis du gerne vil anvende SaaS til dit regnskab eller vil vide, hvordan du skal bruge det, kan du få hjælp fra en revisor. Hos Ageras kan du få et gratis og uforpligtende tilbud fra revisorer og bogholdere.

Få hjælp til SaaS