Hos Ageras er vi drevet af visionen om at gennemsigtiggøre markederne for regnskabsydelser og juridisk rådgivning. En vision, som vi er overbevist om kommer alle parter til gode. For at komme nærmere denne målsætning har vi skabt en ny løsning, som har for øje at skabe de bedst mulige rammer for samarbejdet mellem klienterne og partnerne. Et velfungerende samarbejde indeholder således to faktorer; det rette match samt en egnet platform, der faciliterer et godt samarbejde. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere dig for, hvordan Ageras’ nye platform bistår dig med hjælp, når du skal finde den helt rette revisor eller bogholder, og når du efterfølgende skal samarbejde med vedkommende.

Hvad er Ageras?

I 2012 grundlagde Rico Andersen og Martin Hegelund Ageras med visionen om at skabe succes for små og mellemstore virskomheder.

Ageras er i dag en førende udbyder af bank-, regnskabs- og administrationssoftware til mindre virksomheder i Europa og USA.

Som den største software platform i Europa, gør Ageras det nemt for SMV-virksomheder at finde den rette hjælp - og tilbyder blandt andet services som revisor-match, regnskabsprogram, lønsystem, faktureringssoftware og finanseringsløsninger til SMV’er.

1. Få tilbud der matcher din forespørgsel

Du starter processen ved at oprette en forespørgsel på www.ageras.dk. Her beskriver du din opgave samt dine krav og forventninger i forbindelse med udførelsen af arbejdet. Ageras’ kundeservice består af et professionelt team, der er kvalificeret til at behandle din forespørgsel, og heraf identificere den løsning, som passer bedst og imødekommer dine behov. Da vi har mulighed for at formidle tilbud til næsten alle slags sager, behandler vi på daglig basis et bredt spektrum af forskellige juridiske og regnskabsmæssige forespørgsler.

Ageras er uvildig

Ageras er en fuldstændig uvildig part i denne proces. Vi fokuserer udelukkende på at finde en løsning, som matcher dine behov og forventninger. For vores vedkommende er det underordnet, hvem du vælger som din næste samarbejdspartner, så længe at de kandidater, vi formidler kontakt til, lever op dine krav og forventninger.

Et bredt netværk på tværs af landet

Ageras’ styrke ligger i vores brede og stærke netværk af samarbejdspartner på tværs af landet. Vores netværk øger chancerne for, at vi altid er i stand til at finde en fremtidig samarbejdspartner til dig - uanset hvad dine krav til kandidatens ekspertise, geografiske placering, størrelse og prisleje måtte være.

Vi holder dig løbende orienteret

Imens vores medarbejdere arbejder på at præsentere dig for de kvalificerede kandidater, vil vi også løbende holde dig orienteret omkring processens fremgang. Hver gang vi finder en kvalificeret kandidat til din forespørgsel, vil vi underrette dig via e-mail. Derudover er vi altid tilgængelig og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Gratis og uforpligtende

Ageras ønsker ikke at opkræve dig for vores formidlende service. Vores service er derfor helt gratis. Derudover er du ikke forpligtet til at tage imod nogle af de tilbud, som vi formidler til dig. Vi er nemlig overbeviste om, at du helt selv vælger at tage imod et af tilbuddene, såfremt vi har gjort vores arbejde godt nok.

2. Vælg det bedste tilbud

Det næste skridt i processen baner vejen for, at din fremtidige samarbejdspartner forstår dig og dine behov, samt sparer dig tid og penge. Du skal nemlig vælge det bedste af tilbuddene. Dette er lettere sagt end gjort, og derfor vil Ageras, såfremt du ønsker det, bistå dig med hjælp til at finde den helt perfekte samarbejdspartner for dig.

Sammenlign tilbuddene

Ageras præsenterer de forskellige tilbud gennem en simpel og brugervenlig oversigt, så du nemt kan sammenligne tilbuddene med hinanden. Dette tilsikrer, at det altid fremgår tydeligt for dig, hvad de forskellige tilbud præcist inkluderer, samt hvad de koster.

Læs brugeranmeldelser

Udover at sammenligne de forskellige tilbud, giver vi dig også muligheden for at sammenligne de forskellige kandidater, som står bag tilbuddene. Gennem brugeranmeldelser har du mulighed for at se, hvordan kandidaternes kunder bedømmer deres arbejde. Adgangen til disse brugeranmeldelser styrker dit beslutningsgrundlag, når du skal vælge et af tilbuddene.

Snak og brug eksperterne

Hele året rundt har du mulighed for at kontakte Ageras’ dedikerede team af Client Success Managers, som står klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål til selve tilbuddene, kan du gennem vores beskedfunktion skrive direkte til de forskellige tilbudsgivere. Alt hvad du skal bruge er således samlet på ét sted – Ageras’ platform.

3. Vi står inde for kvaliteten af arbejdet

Vi ved godt, at dine økonomiske og juridiske forhold måske ikke er det mest spændende her i verden. Ikke desto mindre er det vigtigt at have styr på disse forhold. Med Ageras’ service kan du sove trygt om natten, velvidende om at et hold af kompetente medarbejdere varetager dine interesser. Vi vejleder dig derfor, og sikrer at du får den bedst mulige løsning.

4. Vi opbygger stærke relationer

Ageras tilbyder en brugervenlig platform, hvorfra du kan arbejde med din revisor eller bogholder på den lange bane. Al nødvendig kommunikation kan hurtigt og nemt foregå via platformen.

Vi opfordrer altid til, at man opbygger en langvarig og stærk relation med sin nye samarbejdspartner, men skulle du have behov for at skifte til en ny samarbejdspartner, kan dette også nemt blive gjort via vores platform.

Centraliseret kommunikation

Vi tilbyder en integreret kommunikationsplatform, hvor spørgsmål og information hurtigt kan blive udvekslet mellem dig og de forskellige tilbudsgivere. Vi understreger, at al kommunikation imellem jer naturligvis er krypteret og derfor beskyttet.

Nem og hurtig deling af dokumenter

Alt kan håndteres på ét sted. Ønsker du at dele dokumenter med din rådgiver? Så kan du nemt uploade og dele dem på Ageras’ platform. Dine dokumenter er krypteret og bevares derfor sikkert på vores platform.

5. Vi elsker feedback

På tværs af Europa har Ageras hjulpet mere end 100.000 brugere med at finde en skræddersyet løsning, der møder deres juridiske eller regnskabsmæssige behov. Tilbagemeldingerne fra disse brugere motiverer os til at fortsætte med at arbejde mod vores vision om et langt mere gennemsigtigt marked for juridiske og regnskabsmæssige rådgivningsydelser.

Ønsker du at se, hvad vores mange brugere siger om os og vores service, kan du altid tjekke deres bedømmelser af Ageras på Trustpilot.

Find revisor

Ønsker du at blive en del af Ageras’ platform og matche med den rette revisor eller bogholder, så står vi klar til at tage imod dig. Vores service er, som beskrevet, helt gratis og uforpligtende. Derudover er det hurtigt, nemt og effektivt.

Artiklens indhold

Få 3 Tilbud