4.86 / 18 bedømmelser

ABL Regnskab

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at ABL Regnskab kan give dig et kvalificeret tilbud.

Vi kan hjælpe dig med alt indenfor regnskab/skat/finans, herunder:
- Udarbejdelse og indberetning af årsrapport/årsregnskab
- Udarbejdelse og indberetning af selvangivelse
- Bogholderi og moms
- Løse regnskabsmæssige problemstillinger
- Oprydning i bogholderiet
- Forberedelse til revision
- Budget
- Opgørelse af skattepligtig indkomst
- Indkomst-formueopgørelser
- Opstart af virksomhed

... og meget andet. Kontakt os endelig med din opgave, så vi kan finde en måde at løse den på sammen.

Vi ønsker at tilbyde kvalitetsløsninger med kundens behov i fokus. Til konkurrencedygtige og gennemskuelige priser.
 
Vores tilgang er enkel - du skal tilbydes en skræddersyet løsning, som giver mening og værdi for netop din virksomhed. Vi er en persondrevet virksomhed – det hele handler om relationen mellem dig og os.ABL Regnskab

Lindeparken 4
4700 Næstved
 • Ansvarsforsikring
 • Revisor
 • Bogholder
 • Dinero-ekspert
 • Navision-ekspert
 • VSO/kapitalafkastordning
 • Udlejning
 • Billy-ekspert
 • Uniconta-ekspert
 • E-conomic-ekspert
 • C5-ekspert

 • Bogføring
 • Skatterådgivning
 • Årsregnskab
 • Selskabsstiftelse
 • Selvangivelse
 • Rådgivning
 • Lønhåndtering

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Hurtig og proffesionel rådgivning

Anders er yderst kompetent og vender utrolig hurtig tilbage på mine henvendelser. Det er vigtigt for mig i min virksomhed.
Jeg har tidligere benyttet en anden til at indberette mine regnskaber, også henvist af Ageras. Anders fandt hurtigt frem til at den tidligere revisor ikke have indberettet korrekt til SKAT, det kostede mig 5000 kr.
Det beviser blot at regnskab og indberetning tydeligvis ikke, kan klares af alle og enhver.
Jeg har fuldt ud tillid til ABL med Anders ved roret og kan varmt anbefale hans kompetencer.

- Jesper Vinding
Bedømt d. 11/09/2018
Svar fra ABL Regnskab

Hej Jesper. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at vores service lever op til det ønskede - det er noget vi bestræber os meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

Highly recommendable - experienced Accounting Manager

Anders from ABL Regnskab has been with us on two occasions as an interim accounting manager. Anders has been quick to familiarize himself with the company and the accounting department and has taken care of tasks and deadlines from day 1. The most important tasks have been reporting to the management, including the group management, management of the finance department, financial management and contact with the auditor. We can give Anders and ABL Regnskab our highest recommendations.

- Ceyda Hirsch
Bedømt d. 02/05/2023
Svar fra ABL Regnskab

Hi Ceyda. Thank you so much for your recommendation, it is much appreciated. And I'm happy to hear that our service lives up to what was desired - it's something we put a lot of effort into. Sincerely. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

Venlig, hurtig og kompetent assistance

Anders har fra første kontakt været en god hjælp, både ifm årsregnskab og daglig bogføring. Han har desuden fået ryddet op i gamle fejl, der stammer fra tidligere år.

- Martin Nedergaard Andersen
Bedømt d. 24/04/2023
Svar fra ABL Regnskab

Hej Martin. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at min service lever op til det ønskede - det er noget jeg bestræber mig meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

Mega hjælpsom

Anders er rigtig hurtig til at hjælpe med det jeg spørger om og kommer med gode råd.

- Stevlen Sunny Parks
Bedømt d. 05/04/2023
Svar fra ABL Regnskab

Hej Stevlen. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at min service lever op til det ønskede - det er noget jeg bestræber mig meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

God rådgivning, stabil eksekvering

Vi anvender ABL Regnskab som bogholder/controller/regnskabschef, da vi pt. ikke har behov for en fuldtidsansat, og med ABL Regnskab er vi sikre på at alle deadlines bliver overholdt, ligesom der bliver taget hånd om alt lige fra budgetter og likviditet til bogholderi, moms og rapportering. Vi fik selv anbefalet ABL Regnskab i sin tid, og vi giver også selv ABL Regnskab vores største anbefalinger.

- David Nodal
Bedømt d. 15/02/2023
Svar fra ABL Regnskab

Hej David. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at min service lever op til det ønskede - det er noget jeg bestræber mig meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

God service, god pris

ABL Regnskab står for vores bogholderi, moms, skat og årsregnskab, og vi har oplevet at få den samme høje kvalitet som vi fik hos vores gamle revisor, men til en mere konkurrencedygtig pris. Hos ABL Regnskab er de desuden mere digitale, hvilket også sparer os en del tid i forhold til forberedelse og gennemgang af materialet.

- Kim Skørp
Bedømt d. 27/01/2023
Svar fra ABL Regnskab

Hej Kim Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at min service lever op til det ønskede - det er noget jeg bestræber mig meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

Great experience!

When we started our restaurant, we were advised to use ABL Regnskab for our bookkeeping. Anders was very accommodating and based on an initial meeting we agreed on a collaboration. We are very happy to have Anders on board, and we can only recommend ABL Regnskab.

- Riccardo Giraldo
Bedømt d. 26/01/2023
Svar fra ABL Regnskab

Hi Riccardo. Thank you so much for your recommendation, it is much appreciated. And I'm happy to hear that our service lives up to what was desired - it's something we put a lot of effort into. Sincerely. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

God service!

Jeg blev henvist til ABL Regnskab via Næstved Erhvervsforening, og Anders har hjulpet mig hele vejen fra opstart og etablering af virksomheden, og står nu for mit bogholderi. Jeg har været meget glad for ABL Regnskab's service

- Pröstur Gíslason
Bedømt d. 24/01/2023
Svar fra ABL Regnskab

Hej Pröstur. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at min service lever op til det ønskede - det er noget jeg bestræber mig meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

Anbefales!

Da jeg skulle starte min tømrervirksomhed, havde jeg ABL Regnskab med lige fra starten, og de håndterer hele bogholderiet. De varmeste anbefalinger herfra.

- Lasse Hansen
Bedømt d. 24/01/2023
Svar fra ABL Regnskab

Hej Lasse. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at min service lever op til det ønskede - det er noget jeg bestræber mig meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

Kvalitet og service!

Da virksomheden fik en størrelse, der gjorde at vi havde behov for en økonomiansvarlig, hyrede vi ABL Regnskab, som varetager hele økonomistyringen og bogholderiet, ligesom de står for rapportering til ledelsen og kontakt med eksterne parter som fx revisor. Vi er meget tilfredse med den service vi har oplevet hos ABL Regnskab.

- Philip Terp
Bedømt d. 24/01/2023
Svar fra ABL Regnskab

Hej Philip. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at min service lever op til det ønskede - det er noget jeg bestræber mig meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

God personlig service

Vi havde tidligere anvendt et større firma til at håndtere vores bogholderi, økonomistyring og årsregnskab. Vi skiftede til ABL Regnskab og har oplevet at få en meget bedre ydelse, bl.a. fordi det altid er den samme person vi kommunikerer med, og samtidigt til en langt bedre pris. Vi kan bestemt anbefale ABL Regnskab.

- Daniel French
Bedømt d. 23/01/2023
Svar fra ABL Regnskab

Hej Daniel. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at min service lever op til det ønskede - det er noget jeg bestræber mig meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

Meget god.

Upåklagelig indsats med god og tydelig kommunikation om rammer, herunder pris og tidsplan.

- Christian Pasgaard
Bedømt d. 25/06/2019
Svar fra ABL Regnskab

Hej Christian. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at vores service lever op til det ønskede - det er noget vi bestræber os meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

Super hurtig og god service

Anders leverer en super god service. Han er meget kompetent, og er utrolig hurtig til at svare og udføre sit arbejde. Kan varmt anbefales.

- Thomas
Bedømt d. 13/03/2019
Svar fra ABL Regnskab

Hej Thomas. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at vores service lever op til det ønskede - det er noget vi bestræber os meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

2 thumbs up.

I run my small business as a foreigner in Denmark. For years I had Anders take care of the accounting for me.
He is very precise, reliable, doesn't let any small detail slip by his attention, all of which is very important for me as his customer, since he makes running my business less stressfull.
I would highly recommend him to anyone who is looking for a competent and reliable accountant.
He has been taking care of all my accounting needs to the highest level for years.

- David Rudolf
Bedømt d. 11/02/2019
Svar fra ABL Regnskab

Hi David. Thank you so much for your recommendation, it is much appreciated. And I'm happy to hear that our service lives up to what was desired - it's something we put a lot of effort into. Sincerely. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

Sublimt controlling arbejde til tiden

Jeg kan ikke sætte en finger på det arbejde som Anders udfører. Han er top professionel og med en stærkt baggrund inde for hans felt.

- Michael Spendler
Bedømt d. 08/02/2019
Svar fra ABL Regnskab

Hej Michael. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at vores service lever op til det ønskede - det er noget vi bestræber os meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

Super oplevelse

Hurtig og effektiv service som kan anbefales.

- Toke
Bedømt d. 24/01/2019
Svar fra ABL Regnskab

Hej Toke. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at vores service lever op til det ønskede - det er noget vi bestræber os meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen

Fleksibel og god service.

Jeg er glad for at jeg valgte ABL Regnskab, da jeg skulle starte mit lille håndværks firma op igen.
Regnskabet blev gjort simpelt og overskueligt, og Anders er hurtig og fleksibel, jeg kan kun anbefale ABL Regnskab.

- Andreas
Bedømt d. 09/09/2018

Fleksibel, professionel og kompetent rådgivning

Jeg fik Anders anbefalet gennem netværk og kan bestemt kun gøre det samme til alle andre. Troværdig og tillidsvækkende rådgivning, hvor jeg føler at der er styr på alle aspekter.

- Martin
Bedømt d. 07/09/2018
Svar fra ABL Regnskab

Hej Martin. Tusinde tak for din anbefaling, den er meget værdsat. Og jeg er glad for at høre at vores service lever op til det ønskede - det er noget vi bestræber os meget på. Mvh. Anders / ABL Regnskab.

- Anders Larsen