4.67 / 6 bedømmelser

Advokatfirmaet Svendsen

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Advokatfirmaet Svendsen ligger placeret i henholdsvis Ringsted og Haslev på Midtsjælland. Vi er et fuldt service kontor, hvilket betyder, at vi kan hjælpe jer indenfor alle sagsområder – lige fra ægtepagter, huskøb, inkasso og til erhvervsret, insolvens m.v.

De enkelte advokater deler sagerne op mellem sig efter sagstype. Dette betyder, at De altid får hjælp fra en advokat der er specialist indenfor netop det område, hvor De har brug for rådgivning. De får med andre ord en specialist til en generalists pris.

Jeg er selv advokat og er uddannet ved Aarhus Universitet. Derudover har jeg læst international erhvervsret i henholdsvis Bilbao på Deusto, og på Fordham Law School i New York City.

Jeg sidder primært med erhvervsret og har en stor erfaring indenfor stiftelse af selskaber, ejeraftaler, samarbejdsaftaler, agentaftaler, virksomhedsoverdragelser, immaterielle rettigheder etc. Jeg holder endvidere oplæg for iværksættere på Den Kreative Matrikel, er tidl. underviser i erhvervsret på Zealand Business School og afholder gratis retshjælp for nystartede erhvervsdrivende hver onsdag fra kl. 8-18 i de lige uger.

Det skal nævnes at jeg har proceduretilladelse til, at møde ved landsretten og stor erfaring fra byretten.

Jeg tilbyder også rådgivning i internationale forhold. Jeg besidder et godt juridisk engelsk og taler engelsk flydende. Jeg har erfaring med transaktioner både indenfor og udenfor EU, herunder til Hong Kong.

Ift. den fysiske afstand mellem Dem og os er vi vant til, at have kunder så langt væk som Asien og har ikke oplevet afstanden som et problem. Møder etc. kan afholdes pr. telefon eller Skype og alt skriftlig korrespondance kan ske over mail. Er De bosiddende på Sjælland afholder jeg gerne et uforpligtigende indledende møde med Dem på Deres adresse.

Endvidere afholder jeg løbende kurser om forskellige erhvervsretlige emner.

Med venlig hilsen

Morten J. K. Groot

Advokat

Advokatfirmaet SvendsenAdvokatfirmaet Svendsen

Torvet 6
4100 Ringsted
  • Ansvarsforsikring
  • Cand.jur
  • Advokat
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Medlem af Danske Advokater
  • Ansvarsforsikring
  • Møderet for Landsret
  • Ejendomsadministrator

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Professionel, ærlig & kompetent rådgivning

Jeg har været meget tilfreds med Advokatfirmaet Svendsen og Morten. God service, hurtig tilbagemeldning og fair priser.

- Camilla Møller
Bedømt d. 27/10/2016

Ærlige og fornuftige advokater

Har været super tilfreds med Advokatfirmaet Svendsen som har hjulpet mig igennem mange sager og er fast tilknyttet min virksomhed.

- Flyttefirma Sjælland
Bedømt d. 18/08/2016

Professionel rådgivning på et højt niveau

Vi har i forbindelse med udarbejdelse af ejeraftaler, virksomhedsoverdragelse, samarbejdsaftaler og virksomhedssalg haft fornøjelsen af Morten J. K. Groot's kompetencer. Morten leverer et meget udførligt stykke arbejde og er god til at rådgive undervejs. Arbejdet er altid blevet leveret til tiden og det har altid været let at komme i kontakt med ham. Vi kan på den baggrund give vores varmeste anbefalinger om at indgå et samarbejde med Morten J. K. Groot.

- Svith Invest
Bedømt d. 02/10/2015

Utrolig kompetent rådgivning

Vi har benyttet os meget af Morten J. K. Groot og har hver gang fået en kompetent rådgivning med god opfølgning. Vi ved at intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi kan kun anbefale at indgå et samarbejde med Morten J. K. Groot da man altid er i sikre hænder. Morten J. K. Groot er altid nærværende og god til at håndtere de forskellige cases vi kommer med. Han har ligeledes ydet rådgivning i alle ugens dage, 24 timer i døgnet - hvilket er en stor kvalitet i sig selv.

- Kontoret ApS, DBinvest 2012 Aps, DBdrift ApS, ZenZa ApS, Frederiks 2014 ApS og Skru'Ned ApS
Bedømt d. 13/07/2015

God, professionel rådgivning

Vi havde en sag om varemærkerettigheder og ret til domæne, som de løste meget professionelt selv om sagen var meget følelsesbetonet fra modpartens side. Regningen var ikke urimelig i forhold til tidsforbrug, og undervejs oplevede jeg seriøs rådgivning om de muligheder og løsninger, der var og konsekvensen af dem.

- Maria Frederiksen
Bedømt d. 03/04/2014

Meget kompetent og altid behjælpelig

Meget kompetent og altid behjælpelig

- Casper Larsen
Bedømt d. 27/03/2014