4.13 / 5 bedømmelser

AP Regnskab & Bogføring

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Kender du følelsen af, at de administrative opgaver altid bliver skubbet til sidste øjeblik? Og nogle gange endda lidt over. Hvis du også føler, at administration og regnskab tager energien fra de opgaver, du virkelig brænder for, så er AP Regnskab og bogføring din helt rigtige partner.

Vi har stor erfaring med at hjælpe små og mellemstore virksomheder i deres hverdag. Vi rådgiver dig til de bedste skatteløsninger, sørger for at momsen bliver indberettet til tiden, og at årsregnskabet stemmer. Kort sagt, så hjælper vi dig med alt inden for regnskab og bogføring.

Alle virksomheder har deres egne specifikke ønsker til, hvordan det optimale partnerskab fungerer. Derfor gør vi en dyd ud af at være fleksible i forhold til dine ønsker. Igennem en personlig service, formår vi at levere den helt rigtige løsning til dine behov.

Med over 18 års erfaring inden for Revision er du garanteret et kompetent og grundigt arbejde. Hver enkelt sag er unik.AP Regnskab & Bogføring

Fredericiavej 91A
7100 Vejle

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


God service

Holder hvad de lover. Og prismæssigt i orden

- Poul Hermansen
Bedømt d. 15/11/2016

God

God

- B
Bedømt d. 14/06/2016

Rigtig godt samarbejde

Rigtig godt samarbejde
Jeg har et rigtig godt samarbejde med Allan. Jeg kan tale med ham om det hele og han forklarer de forskellige ting så man forstår dem.
Han har stor erfaring og er rigtig god for en lille virksomhed som min. Og så er han billig i forhold til hans høje kvalitet. Som menneske er han helt nede på jorden og jeg kan kun anbefale ham til andre

- Taulov Pizza
Bedømt d. 31/03/2016

Rigtig godt tilfreds :)

Jeg er godt tilfreds med APregnskab, god servive og behagelig betjening, det kan godt blive et langt samarbejde :)

- svend erik andersen
Bedømt d. 25/02/2016

God service samt pris

Allan Paulsen levere varen samt en overkommelig pris for en nyetableret virksomhed.

- Kiwiwear
Bedømt d. 25/02/2016