4.25 / 1 bedømmelser

Christiansen Consulting

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Christiansen Consulting understøtter hele din virksomhed med alt fra løsning af daglige driftsopgaver til ledelse og strategisk planlægning​. Vi tilbyder et varieret udbud af ydelser, der skaber værdi og frigør tid i den daglige drift​. Derudover står vi til rådighed for sparring og udvikling for virksomheder der er i Tyskland eller ønsker at indtage det tyske marked. En af Christiansen Consultings spidskompetencer er oplæring i kanvas. En disciplin der er yderst vigtig for banker, forsikringsselskaber og andre virksomheder.


Christiansen Consulting

Skovparken 46 st th
6200 Aabenraa
  • C5-ekspert
  • E-conomic-ekspert
  • Bogholder
  • Navision-ekspert
  • Dinero-ekspert
  • Revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Varmeste anbefalinger herfra

Johan P. Christiansen og Christiansen Consulting har været med helt fra starten af mit iværksættereventyr. Jeg er for nylig gået i gang med mit andet år, og jeg har kun de varmeste anbefalinger tilovers for Johan; ikke bare som revisor, men også som løbende sparringspartner. Man får hurtigt en følelse af, at han tager sig god tid til sine kunder, samt at han er grundig og effektiv. Du er derfor i gode hænder her hos Christiansen Consulting!

- Lars Düwel, WestStream.dk
Bedømt d. 13/07/2022