4.79 / 11 bedømmelser

Concento

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Mit navn er Martin Møller, jeg er uddannet cand.merc.aud og har over 16 års erfaring med økonomistyring, som jeg har opbygget over årene ved min ansættelse i Deloitte og siden i økonomiafdelinger i store danske virksomheder. Jeg har i en årrække drevet mit eget firma, hvor jeg hjælper mine kunder med at løse deres udfordringer inden for bogføring, skat, moms og alle de øvrige administrative forhold, som kan opstå, når man driver virksomhed. Et problem er ikke for småt for mig, og jeg lægger stor vægt på et ærligt og tillildsbaseret forhold til mine kunder.Concento

Strandboulevarden 33, 3
2100 København Ø
 • Revisor
 • Bogholder
 • Dinero-ekspert
 • Navision-ekspert
 • Cand.merc.aud.
 • Billy-ekspert
 • E-conomic-ekspert
 • C5-ekspert

 • Bogføring
 • Årsregnskab
 • Rådgivning
 • Lønhåndtering
 • Revision
 • Selvangivelse

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Super samarbejde

Martin er bare en super samarbejded Partner med realistisk priser. Og en aftale er er en aftale anbefaler ham til mange andre .

- Michael Pedersen
Bedømt d. 10/09/2023

TOP

Jeg kan kun sige at jeg er rigtig glad for Concentoos arbejde med mit regnskab. Længere er den historie ikke.

- Teit Jørgensen
Bedømt d. 03/07/2023

Fremragende

Jeg oplevede en kompetent og rar person, som hurtigt forstod mine behov;: tilmed var han god til, at forklare det, som jeg ikke forstod. En handledygtig revisor der ikke efterlader noget til tilfædighederne!

- Frederik A. Kondrup
Bedømt d. 01/07/2023

Adm.Direktør

A

- Omar Izzelarab
Bedømt d. 29/06/2023

Taler i et sprog, jeg forstår

Martin taler i et sprog, som jeg forstår, hvilket er meget vigtigt for mig, da jeg for nylig er sprunget ud som selvstændig for første gang i mit liv. Samtidig er han til at betale og handler hurtigt på de aftaler, vi har lavet. Jeg kan i høj grad anbefale ham.

- Rika
Bedømt d. 29/06/2023

Præcis opgavelevering.

Præcis i opgavelevering både havd angår kvalitet, tidsplan og budget.

- Morten Kvistgaard
Bedømt d. 17/06/2023

Meget tillidsvækkende og grundig

Jeg har intet at udsætte. Overholdt alle aftaler.

- Teit Jørgensen
Bedømt d. 16/06/2023

Seriøs tilgang til opgaven

Samarbejdet med Martin Møller fra Concento var up¨åklageligt fra start til slut. Martin var omhyggelig med at sætte sig ind mine virksomhederes særegne karakteristika og kom hurtigt med forslag til optimering af regnskaberne. Opgaveløsningen forelå til tiden uden forsinkelser af nogen art. Kvaliteten var efter min vurdering høj og jeg havde meget få kommentarer til regnskabsudkast. Alt i alt en meget god oplevelse. Jeg kan meget nemt anbefale Martin, og gør det gerne..

- Morten Kvistgaard
Bedømt d. 09/06/2023

Fremragende

Hos MORtion har vi været meget tilfredse med Martins hjælp. Han svarer hurtigt tilbage og han har kunne hjælpe med hvad vi har haft behov for.

- Kristian Bradsted
Bedømt d. 18/05/2023

Tillidsfuldt og troværdigt

Martin er en yderst kompetent og tillidsfuld person. Han er altid parat til at hjælpe os i Another View, og yde os den hjælp vi nu har behov for.

- Mette Groth Pedersen
Bedømt d. 26/04/2023

Altid klar til at hjælpe og rådgive

Jeg har arbejdet med Martin i 2-3 år efterhånden og han er super nem at samarbejde med. Som en der absolut hader at lave bogføring håndtere Martin alt helt enkelt. yderligere svare han ALTID på spørgsmål jeg har stillet ham og har været klar til at hjælpe og rådgive både med komplekse situationer og helt enkelt lovgivning vedr. indberetning og bogføring.

Martin har fra første dag været fair med sine priser. Han har altid rådgivet mig til hvad jeg kan håndtere selv for at få en mindre regning og generelt har jeg altid været tilfreds med både regninger og samarbejdet.

Bedste hilsner
Maria

- Maria
Bedømt d. 27/03/2023