4.27 / 71 bedømmelser

Henrik Hein

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Advokatfirmaet Henrik Hein yder rådgivning til private, virksomheder og organisationer. Firmaet beskæftiger sig især med retssagsbehandling, herunder med sager om mangler ved fast ejendom, lejeret, familieret og strafferet. Firmaet yder derudover bistand i sager i Familieretshuset og Familieretten og bistår tillige med sager om bodeling mellem ægtefæller, samt dødsbobehandling.

Vores kontor er beliggende på ydre Østerbro i Ryvangskvarteret. Nærmeste S-togsstation er Svanemølle Station og der er fri, ubegrænset og gratis parkering ved vores kontor.Henrik Hein

Vestagervej 3
2100 København Ø
 • Ansvarsforsikring
 • Cand.jur
 • Advokat
 • Møderet for Landsret
 • Møderet for Højesteret
 • Medlem af Advokatsamfundet
 • Medlem af Danske Advokater
 • Ansvarsforsikring
 • Ejendomsadministrator

 • Testamente
 • Ægtepagt
 • Samejeroverenskomst
 • Boligkøb
 • Boligsalg
 • Lejekontrakt
 • Privat skifte
 • Skilsmisse
 • Samlivsophør
 • Inkasso

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Henrik er velforberedt og skaffer fine resultater.

Henrik har overrasket meget positivt i færdselssager. To kolleger blev sigtet for uagtsomt manddrab, hvor cyklister kørte ud foran bussen. Den ene blev pure frifundet, og den anden blev frikendt og slap med bøde på 1.000 kr. Også andre sager er resulteret i frifindelser.

- Hans Erik Rasmussen
Bedømt d. 01/04/2022

Stor hjælp!

Jeg stod i en familieretsag mod min eks om bopæl på vores fælles datter. Jeg var flyttet en times kørsel væk fra den by, vi begge boede i og ville selvfølgelig have min datter med. Det resulterede i en midlertid bopæl hos min eks og jeg måtte være samværsforældre og flytte alene indtil vi havde været i retten. Henrik Hein var den eneste, der svarede på tre tilbud, så han dumpede lidt ned i armene på mig - og det har jeg ikke været ked af i et sekund.
Henrik Hein har hele vejen igennem været en stor støtte og har været yderst professionel, hvilket gjorde, at vi vandt i byretten. Vi endte dog ud i en ankesag i landsretten, som han selvfølgelig også fik os sikkert igennem. Nu har jeg fået rykket min datters adresse ned til mig og om 2 dage starter hun på skolen i vores by 🤩 Jeg skylder Henrik en kæmpe mæssig tak! Han har gjort en enorm forskel for mig igennem hele dette forløb.

- Line Ranch Ahm
Bedømt d. 04/06/2023

Henrik holder sine aftaler og leverer kvalitet

- Preben Munch Thomsen
Bedømt d. 01/03/2023

Overraskende godt

se senere

- Hans Jørgen Hansen
Bedømt d. 17/02/2023

Yderst tilfreds

Kvalificeret kompetent advokat

- Per Petersen
Bedømt d. 26/11/2022

Dygtig og profesionalt

Henrik havde styr på alt, og resulter viser det

- regis muller
Bedømt d. 18/11/2022

Henrik vil jeg stærkt anbefale.

Jeg vil stærk anbefale Henrik, da jeg har haft brug for hans i famile sager. Og her til sidst om at beholde min bolig. Alle mine retssager, har han vundet!!
Han er pålidelig, og dygtig. Vil stærk anbefale ham.
Mvh Elif

Han er dygtig,

- Elife Harmanci
Bedømt d. 03/10/2022

Henrik Heins indsats i mine færdselssager.

Jeg har brugt Henrik Hein som advokat i en halv snes færdselssager og til dags dato er alle mine fremsendte sager endt med samme resultat: Frifindelse.
Henrik Heins indsat har gjort, at ingen af sagerne har haft ansættelsesmæssige konsekvenser for mine medlemmer, da de alle har beholdt førerretten.

- Hugo Hammel
Bedømt d. 26/09/2022

Jeg har kun opleve seriøst og professionel .

Fra dag 1 Henrik har være hjælfull, klar til at lytte og reagere. Igen seriøst og profesionelle

- Régis Muller
Bedømt d. 13/09/2022

Tryk

Min oplevelse med forældremyndighedssagen, var trykt, da jeg havde advokat Henrik ved min side. Henrik er professionel og det kommer til udtryk i retten. Hvis jeg en dag skulle have brug for en advokat igen, ville jeg klart vælge Henrik til hver en tid. .

- Enisa
Bedømt d. 07/07/2022

Alt gik som planlagt

Henrik Hein skulle hjælpe os med div. formaliteter, herunder bodelingsoverenskomst og tinglysning. Salæret blev udfordret idet jeg indhentede 6 andre tilbud, fra forskellige advokater på både Sjælland og i Jylland. Ingen kom i nærheden af Henriks pris, og flere krævede mere end 3 x Henriks pris. Det er et absurd marked…!

Vores proces gik fuldstændig som planlagt, og kommunikationen var god hele vejen igennem. Jeg kan sagtens anbefale Henrik Hein.

Desværre fungerede Ageras overraskende dårligt, jeg modtog kun ét tilbud (heldigvis fra Henrik), og der var adskillige fejl i kommunikationen, hvor både Henrik og jeg blev misinformeret. Mit indtryk er, at Ageras er en rodebutik! Det endte lykkeligt, men det var Henriks fortjeneste og ikke Ageras.

- Kasper Andresen
Bedømt d. 22/04/2022

Henrik Heins indsats i mine færdselssager.

Jeg er fuldt ud tilfreds med Henrik Heins advokatindsats.
De færdselssager han har ført for mig, er altid endt med en absolut frifindelse.

- Hugo Hammel
Bedømt d. 31/03/2022

Henrik vil jeg stærkt anbefale.

Henrik Hein. Har jeg hjulpet mig i nogle år nu. Og har kun positivt at sige om ham. Han har meget ekspertise, og styr på ens sager.
Jeg vil stærkt anbefale ham.

- Elife Harmanci
Bedømt d. 30/03/2022

Tak fordi du valgt min sag

Det var første gange jeg skulle have et advokat eller skulle til retten og takke være Henrik hein og hans hjælp, gik alt meget overskuelig og min vej.

Tak for hjælpen igen.

- Khibar
Bedømt d. 14/01/2022

Urimelig dårlig oplevelse

Er meget hurtigt til at sige ja til en opgave, men når man først er kommet indenfor, sker der absolut ingenting, som i ingenting, skriver et par breve og så hører man intet mere fra ham uanset hvor mange gange man rykker for et svar, han er absolut ikke noget værd som advokat.

- Leif Jensen
Bedømt d. 10/12/2021

Positiv oplevelse af Henrik Hein.

Vi har være meget tilfreds med Henrik Hein han har styr på tingene så han kan varmt anbefales i familieretssager .

Conny Weedfald.

- Conny Jensen
Bedømt d. 14/11/2021

God og lyttende Advokat

Jeg er meget tilfreds med Henrik Hein. Han er lyttende, kommer med gode idéer og forslag.
Alt i alt en god Advoka

- Mogens LYSTRUP
Bedømt d. 26/10/2021

Ikke pengene værd

Han har simpelthen ikke ekspertise i skilsmisse sager , og kunne ikke give et overslag på prisen , så ved ikke hvor jeg står rent økonomisk. Jeg kommer aldrig til at bruge jer igen ej heller at anbefale jer eller Henrik til nogle.
Mvh Martin Hilleberg

- Martin Hilleberg
Bedømt d. 09/04/2021

Det kører fint

Han gør det godt, informerer og er venlig.

- Eline Thea Johansen
Bedømt d. 06/02/2021

Professionel advokat angående bopælssag

Henrik Hein er en yderst dygtig advokat. Han svare rimelig hurtigt og er proaktiv. Han er ekspert i skilsmisse og bopælssager. Det lykkedes først at få midlertidig bopæl, og derefter permanent bopæl.

Han kan stærkt anbefales. Super god advokat.
/Memet

- Memet
Bedømt d. 25/01/2021

Professionel

Henrik Hein er specialist på de sager, der vedrører kopirettigheder på påståede ulovlige downloads af film, der anlægges via Njord advokater uden seriøs dokumentation eller nogen hold i virkeligheden. Vi valgte at tage sagen i retten, selvom vi som 78 årige ikke downloader actionfilm fra internettet - vi ved ikke hvordan man gør, og ser ikke den genre. En absurd påstand fra Njord advokater.
Advokat Hein varetog denne sag for os, og selvom vi har en selvrisko på retshjælpsforsikringen, som vi skal betale, er vi glade for Heins professionelle sagsfremstilling i retten og glade for, at vi valgte at føre sagen. Sagsøger - via Njord advokater - valgte til sidst at tilbagetrække sagen. Tak til advokat Hein.

- Thomas Nielsen
Bedømt d. 09/12/2020

Progressiv advokat.

Advokat Henrij Hein førte min sag, da jeg som rigtig mange andre var stævnet for ulovlig download.
Grundet advokat Henrik Heins gode indsats opgav Njord og hævede sagen.
Gitte Lund

- G... L
Bedømt d. 03/12/2020

Virkelig kompetent advokat.

Jeg har haft fornøjelsen af at have Henrik Hein som advokat. I en sag hvor jeg var stævnet for downloadning og fildeling. Som jeg vandt.
Henrik Hein har under hele sagen, holdt mig opdateret i sagen, inddraget mine synspunkter og hele tiden sørget for at inddrage nye bilag og domme i andre sager.
Jeg kan varmt anbefale Henrik Hein. Han er kompetent og imødekommende.

- Henriette Mari Thaagaard Andreasen
Bedømt d. 02/12/2020

Stævnet af NJORD.

Jeg blev stævnet af NJORD for ulovlig downloading af film. Henrik Hein førte min sag og vandt den. Hver gang der var nyt i sagen, fik jeg hele tiden besked herom. Uden ham havde jeg ikke vundet den, når man ikke har forstand på det.
Jeg kan helt klart anbefale Henrik Hein, han er rigtig dygtig.

- Marianne
Bedømt d. 19/11/2020

KÆMPE hjælp til uretfærdig stævning

Henrik var fra dag 1 af overbevist om han kunne hjælpe mig med sagen, og var god til at kommunikere tilbage når der var noget nyt i sagen. Det var super dejligt at have en så dygtig advokat på sagen, som kæmper for en, når man ikke selv kan klare det.

Tak for det Henrik!

- Christian Elmegaard
Bedømt d. 09/11/2020

Sagen mod Njord

Henrik er en kompetent advokat, som brænder for sit arbejde. Han har ført en sag for mig imod Njord, for ulovlig download af en film, og den vandt han. Jeg vil til hver tid give Henrik mine bedste anbefalinger. Han er dygtig.

- Heidi
Bedømt d. 02/11/2020

Professionelt arbejde

Helt igennem professionelt arbejde i en kompliceret retssag – god info undervejs – svarer hurtigt på forespørgsler – Henrik er kompetent og behagelig.

- uz
Bedømt d. 21/10/2020

Meget tilfreds

Henrik Hein har været en fantastisk hjælp for os i en kompliceret sag om download som vi vandt. Vi er igennem hele forløbet blevet godt informeret om hvad der skete i sagen. Nem at komme i kontakt med. Vi kan klart anbefale Henrik Hein.

Dorthe og Bjarne

- Bjarne
Bedømt d. 07/10/2020

God oplevelse

Jeg tog fair i Henrik vedr. en sag, og han har været god til at opdatere og forklare indtil vi vandt sagen.

- Mathias
Bedømt d. 07/10/2020

Super tilfreds

Henrik har holdt mig opdateret under hele processen og hjalp mig med gode råd helt frem indtil vi har vundet sagen. Bravo Henrik. Jeg anbefaler Henrik til alle. Vh

- Ilia
Bedømt d. 06/10/2020

Har været en rigtig god oplevelse.

Fik hjælp af Henrik, efter at være blevet stævnet af Njord.

Er blevet holdt konstant opdateret om alt hvad der rørte sig i sagen.

Når man ikke selv har forstand på den slags, er det guld værd at have en advokat som Henrik, der efterlader en, med følelsen af der bare er styr på det hele.

- Victor Lind
Bedømt d. 30/09/2020

Fantastisk

Fuldt ud fantastisk arbejde

- Per vestergaard
Bedømt d. 22/09/2020

Hurtig, effektiv og professionel assistance

Jeg blev hjulpet godt igennem en stævning fra NJORD

- Martin V.S.
Bedømt d. 18/09/2020

Spild af tid

Jeg føler at jeg har spildt min tid, da Henrik Hein er umulig at komme i kontakt med. Sagen er ikke kommet videre siden Henrik Hein overtog min sag og jeg har været nødsaget til at afslutte samarbejdet da jeg stadigvæk ikke har følt at min sag blev prioriteret. Har ringet og skrevet emails men man modtager ikke svar fra ham før der går 3 uger!! Flere gange skriver han at han vil vende tilbage, men holder ikke hvad han lover. Jeg har selv indsendt min sag til skifteretten, da den skulle have været sendt ind d. 11 juni - Henrik Hein vælger først at svare tilbage i Juli og fortæller mig at Skifteretten har lukket i hele juli måned. Jeg har efterfølgende snakket med 3 andre advokater som alle fortæller mig at skifteretten ikke er lukket i Juli måned. Er glad for at samarbejdet er afsluttet!

- Ebru Cartilli
Bedømt d. 29/08/2020

Jeg føler at jeg blev lidt snydt i skilsmissesagen fordi modpartens advokat var bedre forberedt.

Det var som om Henrik Hein skiftede mening om nogle af de råd jeg havde fået over telefonen da vi endelig sad til retsmæglingsmødet.
Og han kunne have været mere hjælpsom med at få sagen endelig lukket efter mødet. Jeg syntes jeg selv gjorde alt arbejdet med at svare modparten, mens Henrik Hein blot videresendte mine svar og tog sig godt betalt for det.

- Martin Poulsen
Bedømt d. 13/07/2020

Yderst dygtig og professionel advokat der vinder sagerne.

Henrik Hein er en yderst dygtig og professionel advokat til en meget rimelig pris. Vi har vundet 2 sager i famillieretten og jeg vil på det varmeste anbefale ham til andre. Mange tak for et godt samarbejde.

- Lars Stage
Bedømt d. 25/06/2020

Utrolig hjælpsom med stort og småt

Henrik har til enhver tid rådgivet mig i det der fylder for mig i min sag. Han følger op på tingene og er god til at skabe ro hos mig

- Maja Regel
Bedømt d. 19/04/2020

Dårligt

har sendt mail til ham 4 dage siden men har ikke hørt noget fra ham endnu

- Hoger Salleh
Bedømt d. 23/02/2020

Saglig og faglig topklasse

Jeg var gennem hele processen klar over, at Henrik Hein vidste hvad han talte om, og havde ret i sine anskuelser.
så sagen blev kørt til fuld tilfredshed.

- Jesper Lassen
Bedømt d. 22/01/2019

HOLD JER LANGT VÆK!

Henrik Hein blev vist positivt omtalt for mange år siden, da min far og farmors familie benyttede sig af ham til testamenter- og han tog imod dem dengang- MEN da han så overtog dødsbo som bobestyrer gik ALT GALT!
Han kunne ikke kontaktes - svarede ikke på mails, SMS opringninger ... han betalte ikke regninger og vi som arvinge måtte hele tiden spørge til og søge råd og vejledning andre steder , for ‘ vores’ bobestyrer levede ikke op til sin opgave, på nogen måde!
Vores endelige opgørelse over hans arbejdstid etc er fortsat ikke udleveret og vi skriver nu rykkere til hans mail adresse - uden at vi får tilbagemeldinger! Det mindste man kan gøre er at melde tilbage at henvendelse er modtaget og snarest ses på og tilbagemelding vil komme inden dato!
Aldrig nogensinde har vi som famile og arvinger følt os så dårligt behandlet - han er arrogant, fuldstændig ligeglad med sine klienter - hans har trampet så gevaldigt på min far og min families afdødes grave at jeg intet godt har at sige om denne advokat ! Dette var ikke et lille bo.
At læse de positive tilbagemeldinger - det er så langt fra den virkelighed vi har oplevet !
Vores sag stod på i over tre år og er endnu ikke afsluttet af Henrik Hein!
Spild ikke jeres tid med at forvente tilbagemeldinger på mail, SMS eller på mobil! Mød op på hans lille kontor hvis i har ønske om at få hans opmærksomhed !
Han har talt så nedladende til vores repræsentant under denne arvesag !
Vi er som sagt ikke færdige endnu, men vi må nok møde ham på kontoret !

- Vibeke Lundsgaard
Bedømt d. 13/01/2019

Professionel, sammenhængende og tryk.

Jeg har benyttet Henrik Hein i omtrent 18 måneder.
Processen har været meget tryg, kyndig rådgivning og yderst erfaren advokat.

Jeg vil anbefale Henrik Hein.

- Tobias Nikolajsen
Bedømt d. 11/10/2018

Imponerende

God kommunikation, faglige dygtig.

- Abdul Azim Azizi
Bedømt d. 19/04/2018

Sag om udlevering af børn

Jeg fik Henrik Hein til en sag om udlevering af børn.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Henrik Hein, han er meget kompetent og har styr på sin sager, han hjælp mig meget igennem processen og det hele endte som vi nu håbet, så nu har jeg fået børnene tilbage.
Henrik er en meget dygtig advokat, han har styr på sin ting og kommer meget velforberedt, man kan også altid få fat på ham i telefonen.

- Jivan
Bedømt d. 17/04/2018

Mine forventninger blev absolut indfriet af både Ageras og Advokat Henrik Hein.

God og venlig kontakt til Ageras og bliv hurtigt ringet op af Henrik Hein.
Han håndterede min skilsmisse hurtigt, professionelt og har overholdt alle aftaler, budget og var nem at få fat i.
Kan absolut anbefale Henrik Hein.

- Johannes Haubjerg
Bedømt d. 30/10/2017

Behagelig og venlig betjening

God til at forklare hvad der skal ske. Et rart menneske at snakke med.

- Dorte Fauerby
Bedømt d. 12/09/2017

Dårlig behandling.

Henrik Hein har behandlet boet efter vores mor, Han har været helt umulig at få kontakt med. Han svarer kun på mail når det passer ham, og der kan gå måneder, hvor han ikke er til at få kontakt med. Man kan slet ikke ringe til ham. Når man ringer på hans telefon er der altid svare på, og han ringer ikke tilbage. Hvis man ringer til nummeret på hans kontor er der enten ingen der kender ham, eller også siger de at han bare har lejet sig ind hos dem, selvom der på nettet står at han hører til der.
Han betaler ikke regninger f.eks til bedemand til tiden, og han overholder ikke tidsfrister for f.eks indsendelse af boopgørelse. Man skal rykke ham for alting, og så kommer han med dårlige undskyldninger som sygdom og travlhed og post der er bortkommet for at forklare hvorfor tingene trækker ud....
Jeg har aldrig følt mig så dårligt behandlet før!! Hold jer langt væk fra ham.

- LP
Bedømt d. 18/02/2017

Svarer ikke, tung at danse med

Jeg henvendte mig 18. maj 2015 til jer for at få en advokat til min mors dødsbo. I gav mig 3 advokater og jeg valgte den ene af dem, Henrik Hein. Det har været et svært bekendtskab! Han har meget hurtigt hævet sin hyre på 20.000,- kr. og derfra har det været op ad bakke. Det har især været næsten umuligt at komme i kontakt med ham og første efter 2-4 uger er det lykkedes at få en sms. Han har ikke fulgt vores aftaler i forholdt til forskellige udbetalinger af arv (børn og bohave) hvilket var en af hovedårsagerne til at vi tog en advokat! Han arbejder alene uden sekretær der kunne have gjort kommunikationen langt bedre. Han påstår han hører til Argus Advokaterne, men de vil ikke vide af ham (blot lejet et lokale) og de vil ikke formidle kontakt via deres tlf. 35276266. Sagen er heldigvis afsluttet nu - jeg skal anbefale at I dropper ham som mulighed. Mvh. Christian

- Christian Glahder
Bedømt d. 06/01/2017

Yderst kompetent

Forekommer meget grundig og sympatisk.

- Person i boligknibe
Bedømt d. 22/12/2016

Dygtig og omhyggelig

Ventiler en meget behagelig og yderst grundig advokat, der kan sit kram.

- Anne Fenstorp
Bedømt d. 20/12/2016

God start - men svær at komme i kontakt med....

Vi har et privat skifte under behandling. Der var hurtig og god reaktion da sagen skulle i hus, og klar og god besked undervejs, men et stort minus er,
at Henrik Hein kan være virkelig svær at komme i kontakt med.
Har prøvet at ringe, SMS'e og skrive e-mail uden at få noget svar overhovedet. Håber at sagen snart er afsluttet.

- Betina
Bedømt d. 12/12/2016

100% tilfreds

100% tilfreds med Henrik Hein's arbejde og kvalitet samt pris.

Jeg kan trygt anbefale at anvende Henrik Heins som advokat i bolighandel.

- Hans Henrik Jensen
Bedømt d. 02/08/2016

Advokater kommer for nemt til deres penge :-/

I starten da jeg skulle være advokat så var der fuld tilgngelighed, men såsnart jeg havde valgt så var det sværere at få kontakt og man kom ned i bunken. Jeg vil ikke høre om hvor travlt han har, det er jo hans arbejde at prioritere sin tid så alle føler at de får den opmærksomhed der er brug for. Men måske er det bare sådan med advokater, de går jo bare på arbejde, for os klienter handler det jo nærmest om liv og død - det gir sikkert ofte et mismatch.

- Signe
Bedømt d. 18/07/2016

Kort proces

Henrik hjalp med udformning af dokument og med sin erfaring spurgte han til ting vi ikke selv havde tænkt på og sørgede for at vi ikke manglede noget i det færdige dokument. Vi kan klart anbefale Henrik

- Joen Seider
Bedømt d. 12/07/2016

En advokat der taler et sprog man kan forstå

Henrik udførte opgaven som forventet, ingen overraskelser, klare linjer - han får min anbefaling.

- Pia Winther Bargholz
Bedømt d. 06/07/2016

Rigtig god behandling

Henrik havde virkelig styr på sagen. Han følger selv op, uden jeg skal hive fat i ham. Ingen ubehagelige overraskelser på regning og generelt et rigtig godt samarbejde.

- Ali
Bedømt d. 06/07/2016

Det startede fint

Fandt Henrik gennem Agera.
Vi afholdte et møde og Henrik var flink at forklare hvad han kunne tilbyde og hvad han ville gøre med sagen.
Her 4 måned senere, der er eneste lyd fra manden at han har sendt en mail til modparten og ellers var syg en uges tid.

Intet sket, intet hørt, ingen kontakt......Hmm tror ikk det kan blive værre.
Skal siges, at han dog ikke kom med en faktura, men kan jo stadig ske.

- Anders
Bedømt d. 30/06/2016

For dyrt

Prisen for ydelsen steg med næsten 50 % selvom det var en ukompliceret sag og på et tidspunkt hvor der var no return..

- Michael Philip Hansen
Bedømt d. 31/05/2016

Sløv og svær at få kontakt med

Er meget svær at få kontakt med . Tidsplaner overholdes ikke - regninger betales ikke til tiden. Der følges ikke op på de mundtlige aftaler uden man rykker og rykker. Det har til tider været et fustrerende bekendskab..

- Viggo Jensen
Bedømt d. 18/02/2016

God hjælp og fair pris

Fandt Henrik via Ageras, hvor jeg fik 3 tilbud. Henrik kom med et tilbud som var under halv pris af hvad de andre kunne tilbyde.
Henrik ydede den service og kompetence en god advokat skal.
Har været glad for Henriks hjælp og vil klart benytte ham igen.

- etmannRIBBON
Bedømt d. 11/12/2015

Det tog vel nok lang tid!

Desværre kan jeg først svare nu, idet Henrik Hein først nu har sendt den åbningsstatus, det hele drejede sig om.
Udløbsfristen er i dag, så tidsplanen blev overholdt.
Det samme blev budgettet; jeg fik en regning der var en anelse lavere end tilbudt.
Jeg har undret mig over, at et ukompliceret dødsbo ikke kunne afsluttes tidligere - men det kan skyldes min manglende viden om og erfaring på området.
Kontakten har været ok ved indledning og afslutning af forløbet.
Det er svært for mig at sætte stjerner på! Og hvad kvaliteten angår, regner jeg med at den er i orden, hvilket jeg vel først helt kan afgøre, når sagen har været i skifteretten.
Jeg tror, at jeg en anden gang vil foretrække personlig kontakt, hvilket jeg tilskriver min alder (+70)

- Hanne Nygaard
Bedømt d. 07/04/2015

God

levede op til mine forventninger

- Mogens Nielsen
Bedømt d. 17/02/2015

Seriøs

Meget positiv og seriøs

- Kåre Jacobsen
Bedømt d. 11/11/2014

God

Vi er i opstart, men indtil nu en god oplevelse

- Jens Arnvig
Bedømt d. 11/11/2014

God Service

Vi brugte Henrik Hein som advokat til vores boligkøb. Han ydede god rådgivning og leverede det han skulle til tiden. Kan god anbefales.

- Jesper Olsen
Bedømt d. 09/11/2014

Utrolig hurtig til at kontakte os

Forhandling med bank angående mere end 20 års gammel gældskrav.

Vedrørende testamente er på plads.

- Lise Rasmussen Og Børge Henriksen
Bedømt d. 08/11/2014

Dygtig advokat

Rigtig godt arbejde - trods indviklet sag.

- Tina Damgaard-Jensen
Bedømt d. 06/11/2014

Meget tilfreds med Henriks indsats kan godt anbefales

Tilfreds med hele forløbet

- Mina
Bedømt d. 06/11/2014

Færdselssag

Henrik Hein fra Argus Advokater hjalp mig i en færdselssag hvor politiet mente jeg skulle have betinget frakendelse af mit kørekort. Jeg fik dog en bøde. Henrik er meget kompetent, og jeg vil anbefale ham til andre. Jeg fortalte dog Henrik en ting, som jeg personligt mener var relevant, som han undlod at bruge i retssagen.

- Jonathan Møller Nielsen
Bedømt d. 26/03/2014

Vil klart anbefale Argus Advokater

Henrik bistår mig i en forældremyndighedsag. Vi vandt sagen i byretten, og da sagen er blevet anket bliver den nu behandlet i landsretten. Det bedste ved Henrik er at sagens kerne bliver behandlet med omhu. Hvis andre står i en lignende situation i form af hjælp i en forældremyndighedsag ville jeg helt klart anbefale Argus Advokater.

- Patrick Lybecker Vendelboe
Bedømt d. 26/03/2014

Vil anbefale Argus til andre i fremtiden

Argus advokater hjalp mig med det juridiske angående salg af tidligere bolig. Forløbet løb smertefrit. Hvis Argus skulle have haft 5 stjerner af mig, så skulle der have været lidt kortere svartid.

Jeg har anbefalet, og vil anbefale Argus til andre i fremtiden.

- Dorte Murmann
Bedømt d. 26/03/2014

Rigtigt godt samarbejde

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Argus Advokater. De har hjulpet mig med adskillige forhold omkring mine virksomheder. Ydermere løste Henrik Hein en problemstilling som min tidligere advokat ikke kunne hjælpe mig med. Jeg vil til enhver tid anbefale Henrik Hein til andre.

- Per Andersen
Bedømt d. 26/03/2014