4.25 / 1 bedømmelser

National Revision - Auning

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Vi er gennem mere end 50 år blevet godt rodfæstet i det østjyske, og har gennem alle årene gennemgået en sund og god udvikling.

National Revision beskæftiger i dag 25 velmotiverede og engagerede medarbejdere, heraf 10 registrerede revisorer. Vi arbejder med nærhed til kunderne, en løbende god personlig kontakt, hvor vi lytter til kundernes behov og ønsker - og kommer altid med velovervejede forslag til løsninger, tilpasset kundens behov.

Vi lægger vægt på at være en dynamisk og konstruktiv sparringspartner for virksomhedens ledelse, og overholde vores aftaler - det gælder tid, pris og kvalitet. Desuden overholder vi alle offentlige frister.

Vi tilbyder således nærværende og engagerede rådgivere, der både taler kundens sprog og yder en personlig, kvalitetsbetonet og hurtig service. Vi har specielt gennem de senere år været inde i en positiv udvikling, og betjener dagligt vores kunder fra kontorerne i Randers, Auning og Mariager.National Revision - Auning

Haraldsvej 60
8960 Randers SØ
  • Ansvarsforsikring
  • Registreret Revisor
  • Medlem af FSR
  • Dinero-ekspert
  • Godkendt revisor
  • Revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Fremragende

Yderst professionel og jordnær.

- Peder Knudsen
Bedømt d. 12/07/2016