3.22 / 6 bedømmelser

Revision & Regnskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Regnskabsservice for mindre og mellemstore virksomheder, andels- & ejerforeninger samt selvangivelser for private.

Herunder finans-, debitor- og kreditorbogholderi, lønadministration, ledelsesrapportering samt klargøring af materiale til revisor.Revision & Regnskab

Amtmandsvej 1
4300 Holbæk

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Fin samtale uden opfælgning

Jeg havde en fin samtale med Rene og fik et godt indtryk af hans interesse og forudsætninger for at løse vores opgave, men han vendte ikke tilbage til mig, som aftalt, og kom derfor ikke i betragtning til at få opgaven.

- Søren Poulsen
Bedømt d. 04/05/2017

Useriøs

Som nystartede virksomhed med masser af bilag, var det enormt vigtigt at finde en seriøs og kompetent person, som kunne stå for løbende bogføring samt økonomisk rådgivning. René Frimand er IKKE den person. Han overholder absolut ikke aftaler. Bogfører INTET, beregner momsen uden bogføring. Oplyser om momsen på dato for deadline, så man ikke ved om man er købt eller solgt. Afleverer ikke bilag (af gode grunde, da der ikke er bogført) og fremsender ikke en eneste gang en balance. Ignorerer henvendelser på mail og tlf. Og overholder igen, igen ikke aftaler. LAD VÆRE at hyre ham!!! Det kan simpelt hen ikke siges nok. Ikke nok med, at det er spild af ens penge, men at skulle trækkes med så stor en amatør er det største tidsspild.

Sarah Duus

- Sarah Duus
Bedømt d. 04/01/2017

Super

God - holder priserne og overgør ikke arbejdet.

- Birgitte Mjels
Bedømt d. 01/12/2014

Hurtig og seriøs tilbagemelding

Der blev hurtigt vendt tilbage på min henvendelse. Det hele kunne klares via telefon og mail. Og da sagen kunne afsluttes, var de så venlige at fakturere en lavere pris end den vi havde aftalt i første omgang. Rigtig god service

- Helle Andersen
Bedømt d. 10/11/2014

Kompetent uden at være ekspert

Kan de basale revsionsbehov for min enkeltmandsvirksomhed, taste bilag osv. Men måtte kaste håndklædet i sidste øjeblik, hvor det gik op for ham, at jeg var beskattet i virksomhedordningen. Det evnede han ikke at løse, så han måtte rekvirere ekstern revisorassistance, der kostede mig 3.500 kr. oveni det aftalte budget.

- Helle Ørskov
Bedømt d. 22/10/2014

Umulig at få fat på, og laver ikke det aftalte arbejde.

Jeg anbefaler, at man IKKE bruger Rene Frimand som revisor. Efter jeg betalte min regning, hørte jeg ikke fra ham igen. Jeg ringede til ham, skrev emails, men fik intet svar. Én dag tog han telefonen, og han kom med en undskyldning fra de varme lande. Vi aftalte at han skulle færdiggøre mit regnskab, som jeg jo havde betalt for. Siden har jeg ikke hørt fra ham. Det er mange mdr. siden nu.

- Boligfoto Danmark
Bedømt d. 04/06/2014