3.60 / 2 bedømmelser

Aagaard Advokater

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Aagaard Advokater er din advokat i Vejle og omegn. Vi kan hjælpe dig med en række forskellige områder. Så har du f.eks. brug for en skilsmisseadvokat, så er vi det rette valg for dig.

Vi er et mindre advokatfirma, så du kan altid være sikker på, at du kommer til at tale med den samme advokat hver gang. Det betyder, at vi udover juridisk viden også kan tilbyde den nødvendige indlevelse i sagen, som er så vigtig.

Aagaard Advokater har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler. Ansvarsforsikringen er tegnet hos Tryg og dækker al kontorets advokatvirksomhed, uanset hvor advokatvirksomheden udøves.Aagaard Advokater

Håndværkervej 1
7120 Vejle Øst
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Advokat

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Hun forsvarer voldelige mænd

Mine børn græder og vil Ikke ind i bilen til deres far. Manden har råbt og skreget af min søn da han var spæd, kylet mig i gulvet da jeg afstod fra en seksuel ydelse. Der har været sager om vold mod børnene og seksuelle overgreb. Det er det ester Joensen brænder så meget for

- ...
Bedømt d. 27/11/2018

Fornemmelse for detaljen

Margrethe har en fin fornemmelse for mig som klient.

- Sanne Bertelsen
Bedømt d. 19/10/2016