Aagaard Advokater Vejle Øst
Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews
Aagaard Advokater Vejle Øst
Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews

Information

Aagaard Advokater er din advokat i Vejle og omegn. Vi kan hjælpe dig med en række forskellige områder. Så har du f.eks. brug for en skilsmisseadvokat, så er vi det rette valg for dig.

Vi er et mindre advokatfirma, så du kan altid være sikker på, at du kommer til at tale med den samme advokat hver gang. Det betyder, at vi udover juridisk viden også kan tilbyde den nødvendige indlevelse i sagen, som er så vigtig.

Aagaard Advokater har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler. Ansvarsforsikringen er tegnet hos Tryg og dækker al kontorets advokatvirksomhed, uanset hvor advokatvirksomheden udøves.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af Advokatsamfundet
Advokat

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews
... for 5 år siden
Mine børn græder og vil Ikke ind i bilen til deres far. Manden har råbt og skreget af min søn da han var spæd, kylet mig i gulvet da jeg afstod fra en seksuel ydelse. Der har været sager om vold mod børnene og seksuelle overgreb. Det er det ester Joensen brænder så meget for

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden