4.14 / 4 bedømmelser

Inca Accounting

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

BOGHOLDERI OG REGNSKAB
Uanset jeres branche og størrelse, står vi klar til at hjælpe jer med bogholderi og regnskabet. Vi sørger for, at økonomiens grundsten er i orden, og assisterer med alle tænkelige
konsulent- og serviceydelser indenfor økonomi og regnskab. Det gælder både hvis du er en enkeltmandsvirksomhed, eller en del af et mindre anparts- eller aktieselskab. I samarbejde finder vi en løsning som netop passer til jeres behov.

Vi kan blandt andet hjælpe jer med:
- Bogføring
- Udarbejdelse af budgetter
- Lønadministration
- Regnskabsafslutning

DE DYGTIGSTE BOGHOLDERE
Hos Inca Accounting har vi fokus på at have de dygtigste bogholdere, der kan varetage regnskaberne for din virksomhed på en enkel og effektiv måde.
Udover at bygge på en solid uddannelsesmæssig baggrund er vores kompetencer funderet i praktisk erfaring og et bredt branchekendskab. Netop evnen til at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring og branchekendskab kendetegner god rådgivning og er afgørende for at kunne finde de bedste løsninger. Vi sørger for konstant at være opdateret og at udbygge vores samarbejdsrelationer, for at kunne skabe resultater og gøre en forskel for vores kunder.

Vi ligger afgørende vægt på at vores kunder får en hurtig og effektiv ydelse. Du får personlig rådgivning på et højt fagligt niveau, for vi ved godt at det er resultatet der tæller.

For os handler rådgivning ikke kun om tal og paragraffer. Derfor møder du, hos os, dedikerede og professionelle mennesker, der konstant dygtiggøre sig.

Vi vægter højt, at alle deadlines bliver overholdt, så du kan være helt tryg ved at overlade regnskabet til Inca Accounting.

BUDGETTER
Budgetter er et “Must Have”, men små virksomheder finder det ofte svært eller tidskrævende at lave. Budgetter giver dig en retningslinje for hvordan din virksomhed skrider frem, samt er et krav hvis du ønsker et godt og tæt samarbejde med din bank.
I samarbejde med dig, hjælper vi med at lave et budget der er skræddersyet til din virksomhed.

BOGFØRING
Ved at overlade bogføringen til Inca Accounting får du mere tid til at udvikle din virksomhed.
Du indsender blot dine bilag til os, hvorefter vi udarbejder bogføringsbalancer, momsopgørelser, afregning af lønsumsafgift mv.
Bogføringen foretages efter nærmere aftale, typisk kvartalsvis eller månedsvis.

REGNSKABSAFSLUTNING
Står du som mange andre virksomheder, og skal igang med årsregnskabet?
Hos Inca står vi klar til at få dig klædt ordentligt på til revision.

Kontakt os for en samtale omkring hvad der kunne være en optimal løsning for dig. Det kan koste dig dyrt, hvis der ikke er styr på bogholderiet. Vi samarbejder med diverse revisions firmaer, som betyder, at vi har en rigtig god ballast, og et stabilt bagland. Vi vil stå for
bogholderiet, mens revisoren står for revisionen.

IVÆRKSÆTTER
Mulighederne for opstart er mange, og der findes mange eksempler på iværksættere der
er startet op med få midler og alligevel formået at opbygge et stort firma. Dit drive og din
passion er altafgørende for, at din virksomhed bliver en succes.

Inca Accounting er også blevet grundlagt under disse forudsætninger og er i dag et stabilt firma, med mange faste kunder.
Inca står altid klar med hjælp og rådgivning til at få din virksomhed op at køre.

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE
Hos Inca Accounting står vi altid parat til at hjælpe dig uanset hvilken opgave du gerne vil have løst indenfor regnskab og bogføring.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Mødet er uforpligtende, hvor vi hører om dine ønsker, og du har samtidig mulighed for at lære os bedre at kende.

Du kan også læse mere om os på www.inca-accounting.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!Inca Accounting

Messingvej 36A
8940 Randers SV

  • Bogføring
  • Årsregnskab
  • Rådgivning
  • Selskabsstiftelse
  • Lønhåndtering
  • Selvangivelse

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Et godt samarbejde

Vi har fået et rigtig godt samarbejde men Inca Accounting og det fungere rigtig godt i forhold til vores forventninger.

John S. Hansen

- John S. Hansen
Bedømt d. 07/08/2017

Effektiv og professionel

jeg vil meget gerne anbefale Inca Accounting som professionel samarbejdes partner.

Er hurtig til at forstå opgaven og udfører den til mere end fuld tilfredshed. Venlig og imødekommende personale.
Overholder indgående aftaler og meget rimeligt pris.

Jan Ølgaard

- Jan Ølgaard
Bedømt d. 07/08/2017

En helt igennem ubehagelig oplevelse

Jeg kan på ingen måde anbefale Inca Accounting. Firmaet blev bedt om at revidere og udfærdige mit årsregnskab. Undervejs i forløbet oplevede jeg flere gange, at revisoren kom med fejlagtige påstande og ikke kunne gennemskue simple regnskabsmæssige problemer. Når jeg kom med indvendinger eller påpegede fejl, blev der imidlertid aldrig gjort indrømmelser, men altid stædigt fastholdt, at arbejdet var korrekt udført – eller spørgsmålet blev undveget.

Til sidst meddelte jeg, at jeg ikke var tilfreds med firmaets arbejde, havde mistet den grundlæggende tillid og forventede et nedslag i pris pga. de mange fejl. Straks blev tonen fra revisorens side iskold, der blev ikke indrømmet, at der var begået en eneste fejl – og jeg fik tilsendt en regning, som var højere end det oprindeligt aftalte beløb til øjeblikkelig betaling! Jeg valgte at betale alligevel, da jeg på daværende tidspunkt blot ville ud af Incas kløer hurtigst muligt.

Straks betalingen var faldet, holdt Inca op med at besvare mails og undlod at færdiggøre arbejdet som lovet. Samarbejdet med Inca var en rystende og dybt ubehagelig oplevelse.

- Mette Tvermoes
Bedømt d. 02/08/2017

100% opmærksomhed bla

Seriøst arbejde i hyggelig stemning.
Man kan altid ringe/ komme

- Hanne koch
Bedømt d. 17/07/2017