Inca Accounting Randers SV
Ageras rating star
4.14 / 5 stars 4 reviews
Inca Accounting Randers SV
Ageras rating star
4.14 / 5 stars 4 reviews

Information

BOGHOLDERI OG REGNSKAB
Uanset jeres branche og størrelse, står vi klar til at hjælpe jer med bogholderi og regnskabet. Vi sørger for, at økonomiens grundsten er i orden, og assisterer med alle tænkelige
konsulent- og serviceydelser indenfor økonomi og regnskab. Det gælder både hvis du er en enkeltmandsvirksomhed, eller en del af et mindre anparts- eller aktieselskab. I samarbejde finder vi en løsning som netop passer til jeres behov.

Vi kan blandt andet hjælpe jer med:
- Bogføring
- Udarbejdelse af budgetter
- Lønadministration
- Regnskabsafslutning

DE DYGTIGSTE BOGHOLDERE
Hos Inca Accounting har vi fokus på at have de dygtigste bogholdere, der kan varetage regnskaberne for din virksomhed på en enkel og effektiv måde.
Udover at bygge på en solid uddannelsesmæssig baggrund er vores kompetencer funderet i praktisk erfaring og et bredt branchekendskab. Netop evnen til at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring og branchekendskab kendetegner god rådgivning og er afgørende for at kunne finde de bedste løsninger. Vi sørger for konstant at være opdateret og at udbygge vores samarbejdsrelationer, for at kunne skabe resultater og gøre en forskel for vores kunder.

Vi ligger afgørende vægt på at vores kunder får en hurtig og effektiv ydelse. Du får personlig rådgivning på et højt fagligt niveau, for vi ved godt at det er resultatet der tæller.

For os handler rådgivning ikke kun om tal og paragraffer. Derfor møder du, hos os, dedikerede og professionelle mennesker, der konstant dygtiggøre sig.

Vi vægter højt, at alle deadlines bliver overholdt, så du kan være helt tryg ved at overlade regnskabet til Inca Accounting.

BUDGETTER
Budgetter er et “Must Have”, men små virksomheder finder det ofte svært eller tidskrævende at lave. Budgetter giver dig en retningslinje for hvordan din virksomhed skrider frem, samt er et krav hvis du ønsker et godt og tæt samarbejde med din bank.
I samarbejde med dig, hjælper vi med at lave et budget der er skræddersyet til din virksomhed.

BOGFØRING
Ved at overlade bogføringen til Inca Accounting får du mere tid til at udvikle din virksomhed.
Du indsender blot dine bilag til os, hvorefter vi udarbejder bogføringsbalancer, momsopgørelser, afregning af lønsumsafgift mv.
Bogføringen foretages efter nærmere aftale, typisk kvartalsvis eller månedsvis.

REGNSKABSAFSLUTNING
Står du som mange andre virksomheder, og skal igang med årsregnskabet?
Hos Inca står vi klar til at få dig klædt ordentligt på til revision.

Kontakt os for en samtale omkring hvad der kunne være en optimal løsning for dig. Det kan koste dig dyrt, hvis der ikke er styr på bogholderiet. Vi samarbejder med diverse revisions firmaer, som betyder, at vi har en rigtig god ballast, og et stabilt bagland. Vi vil stå for
bogholderiet, mens revisoren står for revisionen.

IVÆRKSÆTTER
Mulighederne for opstart er mange, og der findes mange eksempler på iværksættere der
er startet op med få midler og alligevel formået at opbygge et stort firma. Dit drive og din
passion er altafgørende for, at din virksomhed bliver en succes.

Inca Accounting er også blevet grundlagt under disse forudsætninger og er i dag et stabilt firma, med mange faste kunder.
Inca står altid klar med hjælp og rådgivning til at få din virksomhed op at køre.

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE
Hos Inca Accounting står vi altid parat til at hjælpe dig uanset hvilken opgave du gerne vil have løst indenfor regnskab og bogføring.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Mødet er uforpligtende, hvor vi hører om dine ønsker, og du har samtidig mulighed for at lære os bedre at kende.

Du kan også læse mere om os på www.inca-accounting.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!
Dansk , English , Español
Bogholder

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.14 / 5 stars 4 reviews
John S. Hansen for 6 år siden
Vi har fået et rigtig godt samarbejde men Inca Accounting og det fungere rigtig godt i forhold til vores forventninger. John S. Hansen

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden