4.25 / 5 bedømmelser

Patrade Legal Advokatanpartsselskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Om Patrade Legal

Vi er et højt specialiseret internationalt advokatkontor, der yder vores kunder rådgivning inden for immaterialret, kontraktret, konkurrenceret, IT-ret og dele af selskabsretten.

Vi arbejder med retshåndhævelse i alle typer tvister med relation til immaterialret eller markedsføringsloven, herunder retssager, forbuds - og bevissikringssager, krænkelsessager, ugyldighedssager, parallelimport og anti-counterfeit. Vi forestår forhandlinger i relation til aftaler eller konflikter om IP rettigheder, og udfærdiger IP-aftaler, fx licensaftaler, overdragelsesaftaler, IT-kontrakter, techtrans-aftaler og forhandleraftaler.

Vi samarbejder bl.a. med Patrade A/S i relation til håndhævelse af IP-rettigheder men også med udenlandske advokater og IP rådgivere.

Vi yder rådgivning med forretningsforståelse, økonomisk forståelse, er meget løsningsorienterede og effektive i vores sagsbehandling.

Advokaterne i Patrade Legal er undervisere i immaterialret og almindelige formueret og skriver artikler inden for samme områder.Patrade Legal Advokatanpartsselskab

Ceresbyen 75
8000 Aarhus C
  • Cand.jur
  • Advokat
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Møderet for Landsret
  • Medlem af Danske Advokater
  • Møderet for Højesteret

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Jeg har oplevet et godt samarbejde

jeg fik god service

- Nikolaj Højgaard Svorin
Bedømt d. 17/05/2023

Savnede mere engagement og handlekraft.

Fra hvad der først blev meldt ud til hvad det endelige resultat blev, så kan jeg ikke andet end ar være en smule skuffet.
Føler der blev taget lidt let på tingene og var bestemt ikke deres vigtigste opgave.
Så lidt skete der, men slet ikke i nærheden F hvad der først blev lagt på bordet.
Vil dog stadig anbefalede dem hvis man skulle stå i en lignende situation. Vær klar på at have en stærk sag fra starten af.

- Andreas Gus Holm-Hansen
Bedømt d. 13/10/2022

TIlfredstillende og professionel hjælp

Løsningsorienteret tilgang med henblik på at give os den bedst mulige vejledning i en svær problemstilling. Vi er tilfredse med det svar vi har fået og det har hjulpet os meget.

- Emil Kristensen
Bedømt d. 05/07/2022

Forståelse, tålmodighed og sikkerhed

Vi er en ny start-up så der sker kontinuerligt ænderinger, hvilket Christopher, som var på sagen, var helt forståelig overfor. Han har guidet os sikkert igennem processen og har altid været hurtig med svar på vores spørgsmål. Vi har været meget glade for vores valg.

- Nina Ahrendt Pedersen
Bedømt d. 17/11/2020

Hurtig reaktion. Der blev fulgt op.

Blev kontaktet meget hurtigt efter vores anmodning. Opgaven blev ligeledes løst meget hurtigt, og vi havde et opfælgende kald, hvor resultatet blev gennemgået.

- Maria Nhieu
Bedømt d. 16/02/2018