Patrade Legal Advokatanpartsselskab Aarhus C
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 5 reviews
Patrade Legal Advokatanpartsselskab Aarhus C
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 5 reviews

Information

Om Patrade Legal

Vi er et højt specialiseret internationalt advokatkontor, der yder vores kunder rådgivning inden for immaterialret, kontraktret, konkurrenceret, IT-ret og dele af selskabsretten.

Vi arbejder med retshåndhævelse i alle typer tvister med relation til immaterialret eller markedsføringsloven, herunder retssager, forbuds - og bevissikringssager, krænkelsessager, ugyldighedssager, parallelimport og anti-counterfeit. Vi forestår forhandlinger i relation til aftaler eller konflikter om IP rettigheder, og udfærdiger IP-aftaler, fx licensaftaler, overdragelsesaftaler, IT-kontrakter, techtrans-aftaler og forhandleraftaler.

Vi samarbejder bl.a. med Patrade A/S i relation til håndhævelse af IP-rettigheder men også med udenlandske advokater og IP rådgivere.

Vi yder rådgivning med forretningsforståelse, økonomisk forståelse, er meget løsningsorienterede og effektive i vores sagsbehandling.

Advokaterne i Patrade Legal er undervisere i immaterialret og almindelige formueret og skriver artikler inden for samme områder.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Ansvarsforsikring
Medlem af Advokatsamfundet
Møderet for Landsret
Medlem af Danske Advokater
Møderet for Højesteret

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 5 reviews
Nikolaj Højgaard Svorin for 6 måneder siden
jeg fik god service

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden