0.00 / 0 bedømmelser

Marianne Ekholm Scheffmann

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne
Marianne Ekholm Scheffmann
Jeg har i en alder af 35 år besluttet, at springe ud som selvstændig igen.
Jeg valgte i 2008, at omskole mig efter at have været selvstændig med egen tøjbutik.

Jeg blev oprindeligt uddannet som salgsassistent med speciale i tekstil, og har efterfølgende både arbejdet i forskellige butikker, og egen butik. 

På daværende tidspunkt manglede jeg min gymnasiale uddannelse for, at komme ind på universitetet. Derfor tog jeg min HF på tre år, da jeg havde mine to små drenge og søgte derefter ind på universitetet. Her startede jeg i 2011 og færdiggjorde min Candidat i 2016 og blev derved cand.jur.

Jeg har efterfølgende arbejdet indenfor forskellige fagområder, og har derfor et bredt kendskab til de juridiske områder.
Jeg efteruddanner mig løbende og holder mig derfor ajour med kendte retsområder, samt udvikler mine kompetence inden for nye retsområder.

 • ikke angivet
 • ikke angivet
 • ikke angivet
 • ikke angivet

 • Jeg rådgiver indenfor flere juridiske emner herunder Familieretten, som indeholder flere underpunkter. De mest centrale emner inden for familieretten er ægteskab, separation, skilsmisse og børn. Herunder vil man naturligt også placere arveretten, hvorunde

 • Cand.jur

 • ATP
  Juridisk kvalitetskoordinator
  08/2016 - 06/2019
  kvalitetskoordinator i ATP indebar, at opbygge klageprocessen på tværs af husene i Udbetaling Danmark. indenfor områder familie-, pension- og boligydelser. Det var derfor blandt andet min opgave, at sikre der blev foretaget en effektiv og ensartet behandling af klager i Udbetaling Danmark. Herunder genoptagelser og henvendelser fra Forbrugerombudsmanden. Forinden min ansættelse som juridisk kvalitetskoordinator arbejdede jeg som juridisk sagsbehandler. I forbindelse med min ansættelse som juridisk sagsbehandler for arbejdsmarkedets erhvervssikring, arbejdede jeg med vurderingen af omfanget af en arbejdsskade. Herunder i samarbejde med lægekonsulenter, at vurderer mén grad og hvorvidt jobbet ville kunne forårsaget dette og herefter give arbejdstager en afgørelse herom. Arbejdsmarkedets erhvervssikring behandler sager vedrørende private erstatningssager, arbejdsulykker og erhvervssygdom.

 • sdu
  Cand.jur (2)
  09/2011 - 06/2016
  Den juridiske kandidat, som giver retten til titlen jurist. Dette er en beskyttet titel, som kun tilegnes ved uddannelsen cand.jur.

 • Advokurser
  Arveret
  2019-05-01
  Hvorledes arven fordeles de efterladte, både livsarvinger og hvorledes den efterfølgende fordeles såfremt livsarvingen ikke er i live. Herunder, hvorledes man kan testamenterer sin arv.
 • Advokurser
  Ny lov om ægtefællers forhold
  2019-05-01
  Herunder de nye regler for separation.
 • Advokurser
  Fast ejendom
  2019-04-01
  Herunder erhvervslejeret, boliglejeret, almen lejeret, andelsboligret, køb og salg af erhversejendomme

Ingen priser eller titler angivet

 • dansk -
  Native or bilingual proficiency