0.00 / 0 bedømmelser

Louise Linde Trane

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne
Jeg er energisk kvinde, som er seriøs og engageret i det jeg laver. Jeg er imødekommende og har altid et smil med på min vej. Jeg er tosset med mit job, hvilket kan smitte af på mine omgivelser.
Nogle vil nok også sige at jeg er lidt små tosset, men det er helt okay med mig. Jeg ved, at de mener det positivt.

Jeg går ind for effektivitet, hvorfor forandringer har en åben dør hos mig.
Jeg suger viden til mig, da jeg gerne vil vide lidt om alt.
Jeg har hukommelse som en elefant (jeg håber at den er lidt så god som elefanten er stor)...

Jeg er klar et møde værd. - Selvom jeg kan ikke garantere at vi har går i spænd. Mit første møde (forventet en time) er altid gratis og jeg besøger gerne virksomheder for at vide lidt om hvad det er for en sag vi arbejder med.


  • Jeg erfaring fra mange forskellige virksomheder igennem mine næsten 10 år i revisionsbranchen og årene efterfølgende som selvstændig.
  • Jeg er stærk i at se muligheder. Indgående kendskab til virksomheden og et møde med ledelsen skaber rigtig god grund lag for proaktiv udvikling i samarbejde.

  • Medlem af CEREDA
  • Ansvarsforsikring

  • KPMG - Horsens
    Revisorassistent
  • Trane RegnskabsService
    Indehaver/ledelse
    Jeg har varetaget alle opgaver fra opstart til ansættelser, men jeg har også flere gange haft eksterne folk med inde over, som vidste mere om min udfordring og løsninger hertil end jeg selv gjorde. Det er SÅ vigtigt at gøre det vi selv er gode til, for vi tjener ingen penge når vi prøver at gøre det alle andre er bedre til. Arbejdsopgaverne her er alt administrativti en virksomhed, lige fra oprettelse af virksomheden i CVR til ansøgninger om refusion i forbindelse med sygdom/barsel mv.
  • EY/KPMG Horsens
    Revisorassistent
    12/2012 - 03/2016
    Jeg sad som udførende organ inden for regnskabsudarbejdelse, revision, bogføring, lønninger, håndtering af praktikanter og elever mv. Jeg var også en del af personaleforeningen i et par år, her fik vi mange roser for vores initiativer og positive tilgang til alle arrangementer.
  • Vistisen & Lunde, Herning
    Revisoassistent
    08/2006 - 11/2016
    Her sad jeg først som Revisorelev i 2 år, efterfølgende sad jeg som revisorassistent. Jeg håndterede primært bogføringsopgaver, lønninger, revision og regnskabsudarbejdelse mv. Praktikanter var i min varetægt og lettere oplæring af elever samt nye medarbejdere var bi opgaver her. Jeg var ligeledes i personaleforeningen her, da det sociale betyder meget for mig.
  • Fakta, Sunds
    "Nøglebærer"
    10/2003 - 09/2016
    Jeg havde ansvar for alt når ledelsen ikke var der. Herunder at sørge for god behandling af kunder, trimning af hylder, tømning i flaskeautomaten, pengehåndtering, åbne og lukke tider ved dørene, varemodtagelse i åbningstiden og kassebetjening af kunder.
  • Sandvad Kro, Østbirk
    Ufaglært tjener
    04/2002 - 09/2003
    Jeg hjalp med alt fra opvask, til slut-anretninger i køkkenet, servering (primært fra fad eller portionsvis) til oprydning efter arrangementerne. jeg havde endvidere til opgave at hjælpe med betjening og servicering af gæster, herunder sikre en god oplevelse for alle som kom til fest eller andre arrangementer.
  • Sandvad Kro, Østbirk
    Opvasker
    09/2000 - 04/2002
    Jeg stod primært i opvasken før, under og efter arrangementer. Jeg hjalp med anretninger i køkkenet og lærte en del om tjenerjobbet den sidste tid som opvasker.

  • Aarhus Universitet, Herning
    HD-Regnskab (2)
    08/2009 - 12/2011
    Speciale til en HD-1. del. Her lærte vi alt om virksomheds økonomi, strategier og
  • Aarhus Universitet, Herning
    HD 1. del (2)
    09/2007 - 06/2009
    Grundlæggende viden om virksomheder og deres økonomi, strategier mv.

Ingen kurser angivet

Ingen priser eller titler angivet

  • dansk -
    Native or bilingual proficiency
  • engelsk -
    Full proficiency
  • tysk -
    Limited working proficiency