Find den rette specialist nær Hovedgård

Andre byer i nærheden: Hovedgård, Skanderborg, Horsens, Solbjerg, Hørning

Virksomhed Lokalitet Branche
Revisionskontoret i Horsens har eksisteret siden 1964. Vi beskæftiger i dag 4 mand, og har primært små og mellemstore virksomheder som kunder. Størstedelen af vores opgaver består af revision, bogføring, regnskab, skat og moms. Vi gør samtidig mege...
Horsens Revisor
Adelgade 83
8660 Skanderborg
Skanderborg Advokat
Vi er en mindre virksomhed, der udfører alle typer opgaver for små og mellemstore kunder. Vi vægter nærhed, service og kompetancer højt.
Horsens Revisor
Ofte er det en jungle for selvstændige at finde rundt i moms, skat og regnskaber. Mindre virksomheder har ikke ressourcer til at ansætte en fuldtids bogholder, og det bliver dyrt at bruge en revisor til de rutinemæssige funktioner. Det er så her jeg ...
Odder Revisor
Jernbanegade 3
8740 Brædstrup
Brædstrup Revisor
Porsevænget15
8361 Hasselager
Hasselager Revisor
Hylkevej35
8660 Skanderborg
Skanderborg Revisor
Lupinvej77
8700 Horsens
Horsens Revisor
Fjordsgade 3
8700 Horsens
Horsens Revisor
Østergårdsvej 230
8355 Solbjerg
Solbjerg Revisor
Byvangen289
8700 Horsens
Horsens Revisor
Brombærhegnet 15
8700 Horsens
Horsens Revisor
Damtoften30
8660 Skanderborg
Skanderborg Revisor
Frøkærparken17
8320 Mårslet
Mårslet Revisor
Skovgårdsvænget276
8310 Tranbjerg J
Tranbjerg J Revisor
Kirstinelund 18
8660 Skanderborg
Skanderborg Revisor
Silkehøj 11
8660 Skanderborg
Skanderborg Revisor
Maskedal 22
8660 Skanderborg
Skanderborg Revisor
Hørning Revisor
Holmboes Alle 1
8700 Horsens
Horsens Revisor
Søndergade 28
8700 Horsens
Horsens Revisor
Otto Møllersgade 12, Gylling
8300 Odder
Odder Revisor
Solbjerg Hovedgade 24
8355 Solbjerg
Solbjerg Revisor
Søkrogen 51A
8300 Odder
Odder Revisor
Danasalle 2
8700 Horsens
Horsens Revisor

Rigtig god oplevelse inkl. god rådgivning og pris Udarbejdelse af testamente forløb fremragende med Ditte som rådgiver. Jeg føler at hun kom fyldestgørende rundt i sagen og svarede på alle mine spørgsmål og til en meget rimelig honorar. Mvh Eamann

- Eamann Cosgrave
2017-07-25

Fantastisk service og meget fornuftige priser Maybritt har været en kæmpe hjælp for mig da jeg stod og skulle have styr på mit rod af et regnskab. Maybritt er vist det man kalder en ærlig jyde der siger tingene som de er, og det sætter jeg stor pris på. Lad os bare sige det sådan at Maybritt ikke var specielt imponeret over min evne til at føre regnskab, (hvilket jeg heller ikke selv er), men der blev hurtigt og effektivt rettet op på sagerne fra hendes side af :-) Så jeg er meget glad for Stribager Regnskabsservice, og føler at jeg nu har en livline jeg kan trække i når jeg har brug for hjælp, og det er rart da jeg af natur selv hader regnskaber, er allergisk overfor budgetter, SKAT og den slags voksenting :-)

- Lars Bach
2018-04-03

Autentisk, ærlig og udviklende Mødet med revisor Dorthe Kristiansen er overraskende berigende, udviklende og autentisk og handler ikke kun om bogføring, regnskab og revision. Man mærker i høj grad en ægte interesse gennem dialog og nysgerrige afklarende spørgsmål som skaber værdi for samarbejdet og ikke mindst for kunden. Hvis du leder efter en personlig og engageret revisor, så har du fundet hende her. Ernst L. Lindberg, Iværksætter - Löwenborg.

- Ernst Löwe Lindberg, Löwenborg
2016-08-26

God Vi er godt tilfredse

- Hanne
2016-08-23

Super service Da min forrige revisor gik bort og arbejds moralen hos hans kompagnon ikke var særlig høj, var gode råd dyre. Blev anbefalet Kasper gennem bekendt. Det bedste valg jeg længe har gjort.Han fik ryddet op, i det rod den forrige havde lavet, fik hjulpet mig gennem en skatte sag, som den gamle var skyld i. Frygtede regningen, men den var på et meget fornuftigt niveau, når jeg tænker på alt den tid han brugte. Har brugt hans firma de sidste 8 år, har kun godt, at sige. Er altid hurtig til, at svare på mails, eller telefonisk og skulle han ikke lige være til stede, så kan hans kontor dame altid sød til, at hjælpe. Kan varmt anbefale dem.

- Pernille
2015-02-06

Kvalitetsarbejde MHL Advokatfirma hjalp mig med flere forhold omkring boligkøb, og var både nemme at snakke med og bestemt pengene værd!

- Anders Haubjerg
2015-02-27

Lidegaard Revision & Rådgivning Lidegaard Revision & Rådgivning løser deres revisoropgave og udfærdiger udkast til årsregnskabet til min fulde tilfredshed.

- Martin Thomsen
2018-04-23

Fuldt tilfredsstillende Har kun positivt at sige om vores samarbejde med Klaus Therkildsen i.f.m. vores huskøb. Alle aftaler er overholdt og i processen indtil endelig godkendelse af købsaftalen har vi haft en god og tæt dialog med Klaus. Klaus forstod hvad, der var vigtigt for os, og har bidraget professionelt med sin faglighed og indsigt i området. Den måde hvorpå Klaus har varetaget vores interesser har fuldt ud levet op til vores forventninger. Læg dertil at Klaus er meget konkurrencedygtig på prisen. Vores væsentligste argument for at vælge Klaus Therkildsen var i sidste ende de mange positive tilkendegivelser og den positive bedømmelse af hans arbejde, som vi fuldt ud tilslutter os.

- Per Lykke
2017-09-05

Har haft et møde med dem, men ikke mere end det De ligger tæt på og er ikke for dyre. Desuden har de tidligere erfaring med fysioterapeuter

- Halfdan Lind Balslev
2017-09-12

Nemt Super god

- Marianne Skibby
2014-11-06