Find den rette specialist nær Østbirk

Andre byer i nærheden: Brædstrup, Hovedgård, Horsens, Skanderborg, Ry

Virksomhed Lokalitet Branche
Adelgade 83
8660 Skanderborg
Skanderborg Advokat
Rasmus Østergaards Have 52
8700 Horsens
Horsens Revisor
Vi er en mindre virksomhed, der udfører alle typer opgaver for små og mellemstore kunder. Vi vægter nærhed, service og kompetancer højt.
Horsens Revisor
Strømkjær Økonomistyring tilbyder at varetage bogføring for kunder i hele landet. Vi fokuserer i første omgang på mindre og mellemstore virksomheder. Der har længe været talt om det papirløse bogholderi og endelig er der mulighed for, at det bliver ...
Ry Revisor
Overvejer du at lave et testamente, ægtepagt, fremtidsfuldmagt eller samejeoverenskomst? Lad mig hjælpe dig med at træffe de rigtige forholdsregler, inden problemerne opstår. Ring til mig i dag og få en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale, hv...
Horsens Advokat
Moselunden3
8680 Ry
Ry Revisor
Kattrupvej 30
8660 Skanderborg
Skanderborg Revisor
Ove Jensens Alle35
8700 Horsens
Horsens Revisor
Humleballe64
8700 Horsens
Horsens Revisor
Ryesgade12
8680 Ry
Ry Revisor
Lyngdal27
8680 Ry
Ry Revisor
Bytoften1
8660 Skanderborg
Skanderborg Revisor
Stensballe Strandvej57
8700 Horsens
Horsens Revisor
Forsythiavej10
8660 Skanderborg
Skanderborg Revisor
Brørupvej22
8660 Skanderborg
Skanderborg Revisor
Holtskovgårdsvej27
8660 Skanderborg
Skanderborg Revisor
Skanderborg Revisor
Horsens Revisor
Havnealle65
8700 Horsens
Horsens Revisor
Pogensvej2
7160 Tørring
Tørring Revisor
Skovvej3
8751 Gedved
Gedved Revisor
Byvangen289
8700 Horsens
Horsens Revisor
Boesvej 10
8660 Skanderborg
Skanderborg Revisor
Katrinelundsvej16
8732 Hovedgård
Hovedgård Revisor
Søndre Fælledvej30
7160 Tørring
Tørring Revisor

Super service Da min forrige revisor gik bort og arbejds moralen hos hans kompagnon ikke var særlig høj, var gode råd dyre. Blev anbefalet Kasper gennem bekendt. Det bedste valg jeg længe har gjort.Han fik ryddet op, i det rod den forrige havde lavet, fik hjulpet mig gennem en skatte sag, som den gamle var skyld i. Frygtede regningen, men den var på et meget fornuftigt niveau, når jeg tænker på alt den tid han brugte. Har brugt hans firma de sidste 8 år, har kun godt, at sige. Er altid hurtig til, at svare på mails, eller telefonisk og skulle han ikke lige være til stede, så kan hans kontor dame altid sød til, at hjælpe. Kan varmt anbefale dem.

- Pernille
2015-02-06

Nemt Super god

- Marianne Skibby
2014-11-06

Kvalitetsarbejde MHL Advokatfirma hjalp mig med flere forhold omkring boligkøb, og var både nemme at snakke med og bestemt pengene værd!

- Anders Haubjerg
2015-02-27

Autentisk, ærlig og udviklende Mødet med revisor Dorthe Kristiansen er overraskende berigende, udviklende og autentisk og handler ikke kun om bogføring, regnskab og revision. Man mærker i høj grad en ægte interesse gennem dialog og nysgerrige afklarende spørgsmål som skaber værdi for samarbejdet og ikke mindst for kunden. Hvis du leder efter en personlig og engageret revisor, så har du fundet hende her. Ernst L. Lindberg, Iværksætter - Löwenborg.

- Ernst Löwe Lindberg, Löwenborg
2016-08-26

Fuldt tilfredsstillende Har kun positivt at sige om vores samarbejde med Klaus Therkildsen i.f.m. vores huskøb. Alle aftaler er overholdt og i processen indtil endelig godkendelse af købsaftalen har vi haft en god og tæt dialog med Klaus. Klaus forstod hvad, der var vigtigt for os, og har bidraget professionelt med sin faglighed og indsigt i området. Den måde hvorpå Klaus har varetaget vores interesser har fuldt ud levet op til vores forventninger. Læg dertil at Klaus er meget konkurrencedygtig på prisen. Vores væsentligste argument for at vælge Klaus Therkildsen var i sidste ende de mange positive tilkendegivelser og den positive bedømmelse af hans arbejde, som vi fuldt ud tilslutter os.

- Per Lykke
2017-09-05

Rigtig god oplevelse inkl. god rådgivning og pris Udarbejdelse af testamente forløb fremragende med Ditte som rådgiver. Jeg føler at hun kom fyldestgørende rundt i sagen og svarede på alle mine spørgsmål og til en meget rimelig honorar. Mvh Eamann

- Eamann Cosgrave
2017-07-25

Lidegaard Revision & Rådgivning Lidegaard Revision & Rådgivning løser deres revisoropgave og udfærdiger udkast til årsregnskabet til min fulde tilfredshed.

- Martin Thomsen
2018-04-23

Meget tilfreds Kim har udarbejdet årsregnskabet til vores andelsboligforening. Kontakten med Kim var rigtig godt, arbejdet var grundigt udført, og enkelte ændringsønsker blev gennemført hurtigt. Prisen er i særklasse. Klar anbefaling herfra!

- Axel
2019-04-12

Kompetent konsulentydelse og ekspertise Meget kompetent og behagelig service fra Repenso. Stor viden og professionalisme i håndteringen af regnskab, budgetter mv. Desuden gode til sparring og vejledning inden for alle økonomiske aspekter.

- Philip
2019-05-08

forståelig sprog taler et forståelig sprog,og føler Testamentum ejer ikke er tilfreds ,før vi er det

- Lars Kristian Petersen
2021-07-12