Find den rette specialist nær Rude

Andre byer i nærheden: Rude, Dalmose, Fuglebjerg, Skælskør, Næstved

Virksomhed Lokalitet Branche
Axeltorv 12, 2. sal
4700 Næstved
Næstved Revisor
Vi kan hjælpe dig med alt indenfor regnskab/skat/finans, herunder: - Udarbejdelse og indberetning af årsrapport/årsregnskab - Udarbejdelse og indberetning af selvangivelse - Bogholderi og moms - Løse regnskabsmæssige problemstillinger - Oprydning i ...
Næstved Revisor
Hos Gram Consulting udføres de aftalte opgaver med fokus på tæt dialog og præcision i udførelsen. Udover selve kerneopgaven, vil der altid være en opmærksomhed på processer, som med fordel kan ændres til fordel for mine kunder. Alle opgaver udføres m...
Næstved Revisor
Lindebjerggårdsvej 8
4700 Næstved
Næstved Revisor
Ellemosevej 13
4200 Slagelse
Slagelse Revisor
Fuglebjerg Revisor
Ringstedgade 82
4700 Næstved
Næstved Revisor
Kikvej4
4261 Dalmose
Dalmose Revisor
Blommevej14
4700 Næstved
Næstved Revisor
Erantisvej 53
4700 Næstved
Næstved Revisor
Rostedvej8
4200 Slagelse
Slagelse Revisor
Falstervej7
4200 Slagelse
Slagelse Revisor
Spjellerupvej84
4700 Næstved
Næstved Revisor
Krummerupvej 53
4250 Fuglebjerg
Fuglebjerg Revisor
Slagelsevej 184
4700 Næstved
Næstved Revisor
Leif Panduros Vej 16
4700 Næstved
Næstved Revisor
Skolevej12
4230 Skælskør
Skælskør Revisor
Erantisvej18
4700 Næstved
Næstved Revisor
Tanzaniavej4
4200 Slagelse
Slagelse Revisor
Næstved Revisor
Niels Jensensvej 25
4243 Rude
Rude Revisor
Fodbygårdsvej7
4700 Næstved
Næstved Revisor
Højen16
4230 Skælskør
Skælskør Revisor
Fixvej21
4700 Næstved
Næstved Revisor
Ringstedgade 100
4700 Næstved
Næstved Revisor

God revisor God revisor for vores virksomheder som altid svarer på vores spørgsmål og gør vores arbejde nemmere ved at optimere vores fælles opgaver. Hjælper også med at optimere virksomhedens drift og overskud ved at stille opklarende spørgsmål. Alt i alt en god samarbejdspartner for vores virksomhed

- Huginsvej 7 Aps
2015-03-26

Fandt en nem løsning til mit sag Accounta leverede en god løsning til en super pris.

- Johannes Daprà
2016-10-24

Perfektion til det yderste Perfekt med kvalitet Super effektivt og rigtig billigt

- Lars Christiansen
2018-07-10

indlevelse. Vi har benyttet os af ADV. John Larsen flere gange. Når han møder op er han altid vel forberedt, og kan faktisk sagen udenad, kan kun anbefale at benytte dette firma.

- B.H. Johansen
2019-02-18

Super dygtig og meget anbefalelsesværdig Kenneth Abel er helt i topklasse. Bare for at give et eksempel; Vi havde netop ansat Kenneth til at varetage vores bogføring. Før da havde vi haft en bogholder inkl. statsaut. revisor til at varetage opgaven for os fra et stort revisionsfirma, og de havde netop beregnet kvartalsvis moms for os. Da vi ansatte Kenneth Abel tog han lige et hurtigt kig på det gamle moms-regnskabet og bemærkede med det samme, at noget ikke stemte overens (altså en mulig "regnefejl") i de beregninger, som var foretaget af det store revisionsfirma. Resultatet var, at Kenneth Abel endte med at spare os for adskillige tusinde kroner i moms. Sådan ;-)

- Ulrik
2020-08-13

Super tilfredsstillende God kommunikation og tilfredsstillende arbejde og informationer fra Revsbæk Revision.

- Tina Hougaard-Nielsen
2020-08-19

God God

- Scan-tex Oil A/S - Søren Rasmussen
2022-02-02

Effektivt, simpelt og personligt Jeg følte mig i helt trygge hænder hos Chanie og hendes team. Jeg var meget grøn på det pågældende område og de tog sig altid god tid til at forklare og uddybe, så jeg følte mig tryg i processen. Der var altid meget hurtigt svar og de var gode til at gøre processen så simpel og enkel for os som muligt. Kan kun stærkt anbefale Juridisk Servicecenter.

- Julie Malou Brinch Schmidt
2022-05-24

Karina er super kompetent, dygtig og sød og kan rådgive i øjenhøjde Vi søgte hjælp som par til at administrere vores privatøkonomi, da ingen af os gad det og syntes det var uoverskueligt. Vi blev bl.a. matchet med Karina fra Grams Consulting via Ageras og har lige afsluttet vores samarbejde med hende. TAK KARINA! Det er de bedste penge vi har givet ud og vi er nu meget klogere på selv at kunne lægge budget, forstå og redigere skatteoplysninger, tillæg, fradrag osv. og har fået et overblik over og en forståelse for vores privatøkonomi- nu er der bare styr på alt. Hun hjalp os bl.a. med at lave en skabelon i excel til os, hvor vi lynhurtigt kan regne ud, hvad vi får udbetalt i løn, når ATP og diverse fradrag er modregnet - sådan en skabelon havde vi aldrig selv formået at lave. Ingen af os gad eller forstod helt, hvad vi skulle gøre, når vi skulle lægge et ordentligt budget eller når vi fx skulle ind og lave forskudsopgørelse, regne fradrag ud osv. Karina tog os i hånden og lærte os det hele trin for trin - og på en måde, så det blev nemt og overskueligt at gå til. Nu synes vi ligefrem det er sjovt at lave budget, før fik jeg altid ondt i maven over det. Karina er en super dygtig revisor, så vi kan varmt anbefale hende!

- Christina Elisabeth Breinholst Hansen
2023-02-14

God rådgivning, stabil eksekvering Vi anvender ABL Regnskab som bogholder/controller/regnskabschef, da vi pt. ikke har behov for en fuldtidsansat, og med ABL Regnskab er vi sikre på at alle deadlines bliver overholdt, ligesom der bliver taget hånd om alt lige fra budgetter og likviditet til bogholderi, moms og rapportering. Vi fik selv anbefalet ABL Regnskab i sin tid, og vi giver også selv ABL Regnskab vores største anbefalinger.

- David Nodal
2023-02-15