Find den rette specialist nær Hjallerup

Andre byer i nærheden: Hjallerup, Vodskov, Dronninglund, Sulsted, Vestbjerg

Virksomhed Lokalitet Branche
Matrix Support er en privatejet virksomhed med hovedkontor i Aalborg. Matrix Support kan blive din professionelle samarbejdspartner. Vi er bevidste om, at forretningsforståelse og en sund økonomi er altafgørende for en velfungerende virksomhed, og de...
Aalborg SV Revisor
Jeg hjælper mindre virksomheder med deres regnskab, så de kan koncentrere sig om deres kernekompetencer
Aalborg Revisor
Hos Villum Service kan vi mere end bare én ting. Du får din egen personlige kontordame, som altid har et smil i stemmen, og yder en god og venlig assistance. En personlig bogholder til hele din virksomheds bogføring og regnskab - eller blot til enke...
Storvorde Revisor
Juristeri tilbyder forskellige former for juridiske ydelser, primært udformning af testamenter og ægtepagter, men også selskabs- og foreningsstiftelse, herunder ikke mindst med tilknyttede ejeraftaler. Vi lægger vægt på personlig rådgivning samt hurt...
Aalborg Advokat
Er du selvstændig med en mindre virksomhed og har brug for hjælp med det administrative? Det kan ofte være svært at finde rundt i junglen af økonomiske systemer og samtidig bevare overblikket. Samt kan det være dyrt for en mindre virksomhed, at bruge...
Aalborg Revisor
Gerdavej10
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Lindholm Søpark26
9400 Nørresundby
Nørresundby Revisor
Ådalen 111
9700 Brønderslev
Brønderslev Revisor
Ø Thorupvej 24
9320 Hjallerup
Hjallerup Revisor
Maren Hemmings Vej4
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Pajhedevej 1
9740 Jerslev J
Jerslev J Revisor
Ådalen124
9700 Brønderslev
Brønderslev Revisor
Godsbanen 25
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Fjordskrænten 12
9310 Vodskov
Vodskov Revisor
Vrangdrupvej 49
9700 Brønderslev
Brønderslev Revisor
Vinkel Alle 6
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Godtlandsvej29
9310 Vodskov
Vodskov Revisor
Højen 18
9320 Hjallerup
Hjallerup Revisor
Klokkestøbergade 17
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Aalborg Revisor
Blæsborgvej 27
9220 Aalborg Øst
Aalborg Øst Revisor
Kærsgård3
9310 Vodskov
Vodskov Revisor
Knudsgade16
9700 Brønderslev
Brønderslev Revisor
Sulsted Kirkevej 21
9381 Sulsted
Sulsted Revisor
Erhvervsparken 15
9700 Brønderslev
Brønderslev Revisor

123 Regnskab - nemt, bekvemt og ligetil ... 123 Regnskab er KLART anbefalelsesværdigt at kontakte. Man efterlades med indtrykket af, at tingene bliver gjort "nemt, bekvemt og ligetil". Med andre ord - en opgave bliver ikke forsøgt gjort mere kompliceret end den er.

- Simon le Fevre
2016-04-05

Engageret og reel. Efter Randi er blevet ansvarlig for vores bogføring har vi minimeret vover bogførings omkostninger med ca 35%. Randi er selvkørende og har stort fokus på at gøre det nemt og effektivt for os. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til hende. Ord der kendetegner Randi: - Fair med pris. -loyal. -pligt op-fyldende. - Nem at samarbejde med. - Høj Service -God faglig viden.

- Thomas Borregaard
2017-05-30

Nem, hurtig og god vejledning. Et hurtigt møde på deres adresse med en af deres jurister. Vi valgte virksomheden pga. den er så tæt på vores add. Vi kunne lige køre forbi med nogle papirer. Nem med mail og så kunne vi ringe og spørge yderligere.

- Elly Greth Madsen
2017-08-03

Effektivt og letforståeligt Det er helt sikkert den bedste investering! Jeg betaler gladeligt for at andre tager sig de tørre tal og bilag, så jeg kan koncentrere mig om de ting, jeg er god til. Og med Contabilia er mit regnskab i sikre hænder, så jeg behøver ikke bekymre mig om det mere.

- Morten Ellegaard Larsen
2017-10-26

Fantastisk menneskelig kontakt og højt fagligt niveau! Helle Birgitte Jensen fremstår som en meget dygtig advokat med sans for kommunikation og detaljen i juraen. Hun gav en ufattelig god oplevelse, og håndterede vores sag yderst professionelt! Kun godt at sige om Helle Birgitte.

- Anders Bo Kristensen
2017-09-12

Kanon rådgivning Meget punktlig og undersøgende og meget omhyggelig. Kan kun anbefales.

- Michael Frederiksen
2018-08-06

kompetentogdygtige Hos Nørhave regnskab er der altid tid til dig som kunde. De svarer på spørgsmål og er tålmodige med nye selvstændige.

- Din kvalitetsrengøring ApS
2018-04-29

Samværssag Nikolajsen Advokater har i min sag været yderst kompetent, lyttet og forholdt sig kritisk til mine synspunkter. Det giver en god sparing og forventnings afstemning så møderne med Statsforvaltningen/Familieretshuset har været så målrettede og fokuserede som muligt i en højkonflikt periode. Resultatet er absolut tilfredsstillende, der er landet en god aftale og vore søn har nu forældre hvis samarbejde stille og roligt genopbygges. Grunden til "Kun" 4 stjerner er erfaringen med overgang fra Statsforvaltningen til Familiretshuset, der har været mange ubekendte som Nikolajsen advokater ikke nødvendigvis kunne ha taget højde for. De varmeste anbefalinger herfra.

- Christian Bredo Rasmussen
2019-10-03

Yderst professionel Carina er en virkelig sød, dygtig og yderst professionel massør. Hun gør bare en kæmpe forskel, som massør. Jeg kan helt klart anbefale Wellness by Villum.

- Louise Wallin Rasmussen
2022-07-08

Professionel, empatisk og fleksibel Jesper lavede testamente for os over et videoopkald. Han tog sig god tid til at forstå vores situation, lade os stille spørgsmål og forklare, hvad der var op og ned. I det hele taget en behagelig og tryg oplevelse inden for et område, som ellers ikke er særligt festligt at beskæftige sig med. Tak for det :)

- Rikke Lind
2022-08-08