Find den rette specialist nær Hjallerup

Andre byer i nærheden: Hjallerup, Vodskov, Dronninglund, Sulsted, Vestbjerg

Virksomhed Lokalitet Branche
Nørhave Regnskab Verified Ageras Partner
Nørhave Regnskab løser stort set alle opgaver inden for revisorfaget – men vi er især eksperter vedr. løbende bogholderi, lønadministration, momsangivelse, udarbejdelse af periode- og årsregnskaber, skatteopgørelser/indberetning af selvangivelser sam...
Hjallerup Revisor
Matrix Support er en privatejet virksomhed med hovedkontor i Aalborg. Matrix Support kan blive din professionelle samarbejdspartner. Vi er bevidste om, at forretningsforståelse og en sund økonomi er altafgørende for en velfungerende virksomhed, og de...
Aalborg SV Revisor
Juristeri Verified Ageras Partner
Juristeri tilbyder forskellige former for juridiske ydelser, primært udformning af testamenter og ægtepagter, men også selskabs- og foreningsstiftelse, herunder ikke mindst med tilknyttede ejeraftaler. Vi lægger vægt på personlig rådgivning samt hurt...
Aalborg Advokat
Danserhøj 24
9700 Brønderslev
Brønderslev Revisor
Nørre Tranders Vej8
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Ved Stranden9
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Rolighedsvej21
9310 Vodskov
Vodskov Revisor
Myntevej14
9380 Vestbjerg
Vestbjerg Revisor
Holbergsgade17
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Fynsgade51
9700 Brønderslev
Brønderslev Revisor
Stråtaget27
9380 Vestbjerg
Vestbjerg Revisor
Vesterbrogade10
9400 Nørresundby
Nørresundby Revisor
Vesterbrogade2
9400 Nørresundby
Nørresundby Revisor
Kronprinsens Alle27
9400 Nørresundby
Nørresundby Revisor
Nygaardsstrand10
9370 Hals
Hals Revisor
Solparken20
9330 Dronninglund
Dronninglund Revisor
Bolettevej16
9280 Storvorde
Storvorde Revisor
Fladkærvej 21
9352 Dybvad
Dybvad Revisor
Frejasvej 39
9700 Brønderslev
Brønderslev Revisor
Danalien 1, 2. tv.
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Skudehavnsvej 30
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Torpet Kærvej 4
9430 Vadum
Vadum Revisor
Brotorvet 4, 4. tv.
9400 Nørresundby
Nørresundby Revisor
Rørdalsvej 102
9220 Aalborg Øst
Aalborg Øst Revisor
Strandvejen 4
9000 Aalborg
Aalborg Advokat

Fair og effektiv Min faste revisor hos Kvist & Jensen har lavet årsrapport og skat for min virksomhed og husstand i årevis. Jeg betaler et på forhånd kendt - og rimeligt - beløb. Jeg har gennem relevante råd fået organiseret økonomien på en fornuftig måde, hvilket jeg ikke ville have været i stand til på samme niveau på egen hånd. Kontakten er let, og betjeningen venlig. Jeg bliver kontaktet, når det er tid for aflevering af kassekladde og bilag. Jeg er bestemt ikke selv dygtig til tal, men min revisor formår at forklare mig sammenhængen på en måde, så jeg forstår det. Det er min vurdering, at revisoren ved sin rådgivning sparer mig for omkostninger i en grad, så han selv tjener sit honorar hjem - og mere til. Og der er ikke noget "men".

- Kjers Kommunikation
2015-03-26

123 Regnskab - nemt, bekvemt og ligetil ... 123 Regnskab er KLART anbefalelsesværdigt at kontakte. Man efterlades med indtrykket af, at tingene bliver gjort "nemt, bekvemt og ligetil". Med andre ord - en opgave bliver ikke forsøgt gjort mere kompliceret end den er.

- Simon le Fevre
2016-04-05

Engageret og reel. Efter Randi er blevet ansvarlig for vores bogføring har vi minimeret vover bogførings omkostninger med ca 35%. Randi er selvkørende og har stort fokus på at gøre det nemt og effektivt for os. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til hende. Ord der kendetegner Randi: - Fair med pris. -loyal. -pligt op-fyldende. - Nem at samarbejde med. - Høj Service -God faglig viden.

- Thomas Borregaard
2017-05-30

Effektivt og letforståeligt Det er helt sikkert den bedste investering! Jeg betaler gladeligt for at andre tager sig de tørre tal og bilag, så jeg kan koncentrere mig om de ting, jeg er god til. Og med Contabilia er mit regnskab i sikre hænder, så jeg behøver ikke bekymre mig om det mere.

- Morten Ellegaard Larsen
2017-10-26

Nem, hurtig og god vejledning. Et hurtigt møde på deres adresse med en af deres jurister. Vi valgte virksomheden pga. den er så tæt på vores add. Vi kunne lige køre forbi med nogle papirer. Nem med mail og så kunne vi ringe og spørge yderligere.

- Elly Greth Madsen
2017-08-03

Fantastisk menneskelig kontakt og højt fagligt niveau! Helle Birgitte Jensen fremstår som en meget dygtig advokat med sans for kommunikation og detaljen i juraen. Hun gav en ufattelig god oplevelse, og håndterede vores sag yderst professionelt! Kun godt at sige om Helle Birgitte.

- Anders Bo Kristensen
2017-09-12

Kanon rådgivning Meget punktlig og undersøgende og meget omhyggelig. Kan kun anbefales.

- Michael Frederiksen
2018-08-06

kompetentogdygtige Hos Nørhave regnskab er der altid tid til dig som kunde. De svarer på spørgsmål og er tålmodige med nye selvstændige.

- Din kvalitetsrengøring ApS
2018-04-29

Samværssag Nikolajsen Advokater har i min sag været yderst kompetent, lyttet og forholdt sig kritisk til mine synspunkter. Det giver en god sparing og forventnings afstemning så møderne med Statsforvaltningen/Familieretshuset har været så målrettede og fokuserede som muligt i en højkonflikt periode. Resultatet er absolut tilfredsstillende, der er landet en god aftale og vore søn har nu forældre hvis samarbejde stille og roligt genopbygges. Grunden til "Kun" 4 stjerner er erfaringen med overgang fra Statsforvaltningen til Familiretshuset, der har været mange ubekendte som Nikolajsen advokater ikke nødvendigvis kunne ha taget højde for. De varmeste anbefalinger herfra.

- Christian Bredo Rasmussen
2019-10-03

God Super god hjælp God til at forklar så man forstår den korrekte sag God til at give hurtigt respons tilbage

- Dorte Andersen
2020-04-06