Find den rette specialist nær Sulsted

Andre byer i nærheden: Sulsted, Vestbjerg, Vodskov, Vadum, Hjallerup

Virksomhed Lokalitet Branche
Nørhave Regnskab Verified Ageras Partner
Nørhave Regnskab løser stort set alle opgaver inden for revisorfaget – men vi er især eksperter vedr. løbende bogholderi, lønadministration, momsangivelse, udarbejdelse af periode- og årsregnskaber, skatteopgørelser/indberetning af selvangivelser sam...
Hjallerup Revisor
STORM Advokatfirma P/S Verified Ageras Partner
Du finder erfarne og kompetente advokater og sagsbehandlere hos STORM Advokatfirma. De er klar til at tage sig af din sag fra start til slut. Vi har base i Aalborg, men er landsdækkende.
Aalborg Advokat
Matrix Support er en privatejet virksomhed med hovedkontor i Aalborg. Matrix Support kan blive din professionelle samarbejdspartner. Vi er bevidste om, at forretningsforståelse og en sund økonomi er altafgørende for en velfungerende virksomhed, og de...
Aalborg SV Revisor
Juristeri Verified Ageras Partner
Juristeri tilbyder forskellige former for juridiske ydelser, primært udformning af testamenter og ægtepagter, men også selskabs- og foreningsstiftelse, herunder ikke mindst med tilknyttede ejeraftaler. Vi lægger vægt på personlig rådgivning samt hurt...
Aalborg Advokat
Advokatfirmaet Kvadrat Verified Ageras Partner
Hobrovej 395, 9200 Aalborg SV
9200 Aalborg SV
Aalborg SV Advokat
Tal og Tanker - Pandrup Verified Ageras Partner
Bredgade 45
9490 Pandrup
Pandrup Revisor
Bredholtvej 40
9381 Sulsted
Sulsted Revisor
Kongensgade 21
9320 Hjallerup
Hjallerup Revisor
Sofiendalsvej 85
9200 Aalborg SV
Aalborg SV Revisor
Thistedvej 26
9400 Nørresundby
Nørresundby Revisor
Industrivej 10
9440 Aabybro
Aabybro Revisor
Henriksvej 4
9320 Hjallerup
Hjallerup Revisor
Lille Borgergade 22
9400 Nørresundby
Nørresundby Revisor
Poppelvej 8
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Strømmen 6
9400 Nørresundby
Nørresundby Revisor
Limfjordsgade 46
9440 Aabybro
Aabybro Revisor
Hobrovej 437
9200 Aalborg SV
Aalborg SV Revisor
Løvenborgparken 91
9400 Nørresundby
Nørresundby Revisor
Frejasvej 39
9700 Brønderslev
Brønderslev Revisor
c/o Erling Ørskov Andersen, Lindholm Brygge 30, 9. 3.
9400 Nørresundby
Nørresundby Revisor
Sofiendalsvej 85
9200 Aalborg SV
Aalborg SV Revisor
Blommevænget 21
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Malurtvej 29, 2. tv.
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Floravej 3
9000 Aalborg
Aalborg Revisor
Rødhættevej 8
9400 Nørresundby
Nørresundby Revisor

Engageret og reel. Efter Randi er blevet ansvarlig for vores bogføring har vi minimeret vover bogførings omkostninger med ca 35%. Randi er selvkørende og har stort fokus på at gøre det nemt og effektivt for os. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til hende. Ord der kendetegner Randi: - Fair med pris. -loyal. -pligt op-fyldende. - Nem at samarbejde med. - Høj Service -God faglig viden.

- Thomas Borregaard
2017-05-30

Nem, hurtig og god vejledning. Et hurtigt møde på deres adresse med en af deres jurister. Vi valgte virksomheden pga. den er så tæt på vores add. Vi kunne lige køre forbi med nogle papirer. Nem med mail og så kunne vi ringe og spørge yderligere.

- Elly Greth Madsen
2017-08-03

Effektivt og letforståeligt Det er helt sikkert den bedste investering! Jeg betaler gladeligt for at andre tager sig de tørre tal og bilag, så jeg kan koncentrere mig om de ting, jeg er god til. Og med Contabilia er mit regnskab i sikre hænder, så jeg behøver ikke bekymre mig om det mere.

- Morten Ellegaard Larsen
2017-10-26

Fantastisk menneskelig kontakt og højt fagligt niveau! Helle Birgitte Jensen fremstår som en meget dygtig advokat med sans for kommunikation og detaljen i juraen. Hun gav en ufattelig god oplevelse, og håndterede vores sag yderst professionelt! Kun godt at sige om Helle Birgitte.

- Anders Bo Kristensen
2017-09-12

Kanon rådgivning Meget punktlig og undersøgende og meget omhyggelig. Kan kun anbefales.

- Michael Frederiksen
2018-08-06

Dygtige og pålidelige medarbejdere Er hurtig til at give svar eller hjælp hvis der er problemer, løser opgaven hurtigt, og er utrolig hjælpsom.

- Henrik
2018-04-01

kompetentogdygtige Hos Nørhave regnskab er der altid tid til dig som kunde. De svarer på spørgsmål og er tålmodige med nye selvstændige.

- Din kvalitetsrengøring ApS
2018-04-29

Bundhæderlig revisor, kan anbefales Firmaet gør sig umage med at være til for kunderne, og de har den politik, at hvis ikke revisorhjælpen er tjent ind i selvangivelsen, så får man at vide at man lige så godt kan lave den selv. Venlig, personlig og kompetent betjening. Regnskaberne færdige til tiden. Har brugt dem i mange år. Kun ros.

- Jutta Holmelin
2019-01-10

Samværssag Nikolajsen Advokater har i min sag været yderst kompetent, lyttet og forholdt sig kritisk til mine synspunkter. Det giver en god sparing og forventnings afstemning så møderne med Statsforvaltningen/Familieretshuset har været så målrettede og fokuserede som muligt i en højkonflikt periode. Resultatet er absolut tilfredsstillende, der er landet en god aftale og vore søn har nu forældre hvis samarbejde stille og roligt genopbygges. Grunden til "Kun" 4 stjerner er erfaringen med overgang fra Statsforvaltningen til Familiretshuset, der har været mange ubekendte som Nikolajsen advokater ikke nødvendigvis kunne ha taget højde for. De varmeste anbefalinger herfra.

- Christian Bredo Rasmussen
2019-10-03

helt igennem en fin oplevelse helt igennem en fin oplevelse. Hurtigt og uden besvær - og fin opfølgning preben nesager

- Preben Nesager Hansen
2020-02-18