Få økonomistyring af din virksomhed

Få hjælp fra en revisor til at skabe overskud i dit budget. Så kan du opnå vækst.

Sådan virker det:

Udfyld formularen på vores hjemmeside og fortæl os, hvad du ønsker økonomisk hjælp til - det tager kun 2 minutter!

En af vores specialiserede medarbejdere kontakter dig og afklarer dine behov, hvorefter vi finder den rette økonomiekspert, der passer til dig og dit behov.

Du modtager og sammenligner 3 tilbud fra eksperter. Vores service er 100% gratis og uforpligtende.

Få tilbud fra 3 økonomiske eksperter
Nemt, gratis og uforpligtende
Få økonomisk rådgivning i dag
Læs vores privatlivspolitik nederst på siden

Find en økonomiekspert, der varetager dine interesser 100%

Har du brug for at få et overblik over din virksohedsøkonomi og få lagt en langsigtet økonomisk plan? Mangler du hjælp til at få styr på din gæld eller dine investeringer? En økonomiekspert kan give dig idéer til investeringer, omlægning af lån, aktiver og meget mere.

Økonomisk rådgivning sparer ofte både tid og penge

Din økonomiafdeling har sikkert travlt med de daglige gøremål. Ved at benytte en ekstern og kompetent ekspert kan du ofte sikre dit firmas fremtid. Selv mindre justeringer er ofte det, der kan bevæge din virksomhed fremad, give store besparelser og dermed større overskud eller luft til investeringer.

Med økonomisk rådgivning kan du få overblik

Hvad enten du ejer en enkeltmandsvirksomhed eller et ApS har du brug for eksperter, der kan hjælpe dig med det store overblik. En økonomiekspert har kompetencerne og den økonomiske, juridiske eller personlige baggrund, som du eftersøger.

Find den rette ekspert i økonomistyring - nemt og gratis!

Hvad laver en ekspert i økonomistyring?

En ekspert i økonomi kan enten give dig konkrete anbefalinger til for eksempel investeringer, omlægning af lån mv. eller et mere overordnet overblik over din økonomi. Du kan få brug for en ekspert i økonomi, hvis du har arvet, hvis du føler at din økonomi er uoverskuelig, hvis du skal gå ind på et nyt markedet eller har nye aktiver.

En ekspert i økonomistyring varetager dine interesser, og kan og må ikke være betalt af interessenter. Søger du finansiel rådgivning til dit firma, kan den eksterne rådgiver danne sig et overblik over dit firmas økonomi og rådgive dig ud fra hans eller hendes syn på økonomien ud fra data. Konsulenten laver en regnskabsanalyse og giver forslag til justeringer og ændringer, der eventuelt kan give store besparelser, øge din balance og kan rådgive om finansiering, bankafstemning og eventuelle optimeringer i dit firma – det være sig investeringer, lån, opkøb eller afvikling.

Økonomisk rådgivning giver overblik

Måske har du verdens bedste idé, som du drømmer om skal blive til virkelighed, eller har allerede en eksisterende virksomhed. I så fald kan det spare dig tid og andre ressourcer, hvis du får en ekspert til at styre din økonomi for dig. Så kan du være sikker på, at der bliver skabt det råderum, der er mulighed for i din økonomi, så du fx kan skabe vækst.

Økonomisk rådgivning for mindre virksomheder

Som ejer af en mindre virksomhed har du meget travlt. Derfor kan det være en fordel at outsource din økonomistyring til en ekspert, som du kan stole på. Hos os er du garanteret erfaren hjælp, der er specialister i mindre virksomheder - og de udfordringer der kan opstå i kølvandet af, at ressourcerne er begrænset.

Økonomisk rådgivning for større virksomheder

Selvom om virksomheder har deres egen økonomiafdeling kan et friskt syn på virksomhedens økonomi ofte give et nyt syn muligheder og begrænsninger. Er der uenighed i ledelsen om, hvornår det er tid til investeringer, omlægninger eller driftudvidelse, så kan økonomisk rådgivning fra en udefrakommende give et nyt syn på mulighederne.

Vores tilbud giver dig et godt overblik over markedet og mulighederne

Ageras har specialiseret sig i at forbinde dig med eksperter indenfor økonomi og jura. Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Europas største, som gør det muligt at give vores kunder tilbud fra specialister af høj kvalitet. Bare udfyld formularen på vores hjemmeside og hold øje med din indbakke. Du modtager hurtigt tre uforpligtende tilbud, som du kan kigge på, inden du beslutter dig for, hvilket du ønsker at gøre brug af.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig