Få et tilbud fra 3 kompetente specialister

- Gratis, uforpligtende og inden for 48 timer

Ageras må gerne kontakte mig via email
Kundeservice sidder klar
77 34 80 81

Derfor skal du finde hjælp til økonomistyring gennem Ageras

Danmarks største formidler af regnskabsopgaver
Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Få en skarp pris
Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Ingen risiko
Det er gratis og uforpligtende

Sådan fungerer det

Trin 1
Udfyld formularen
Beskriv din arbejdsopgave og dine forventninger til specialisten. Vi finder herefter 3 relevante specialister, hvis kompetencer lever op til dine behov og præferencer.
Trin 2
Sammenlign tilbud
Inden for 48 timer tager de 3 specialister kontakt til dig med deres respektive tilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene på baggrund af dine præferencer.
Trin 3
Vælg et tilbud
Du vælger det tilbud, hvor kvaliteten og prisen passer dig bedst, og indleder herefter et samarbejde med den pågældende specialist.

Find en specialist i økonomistyring nemt og gratis

Det er helt gratis og uforpligtende

Få hjælp til at udvikle jeres virksomhed

Økonomistyring er et fundamentalt ledelsesværktøj for både den daglige operative ledelse men også for planlægning af den fremtidige strategi for virksomheden. Formålet med økonomistyring er således at optimere driften af en virksomhed på et operationelt, taktisk og strategisk niveau ved at forsyne ledelsen med præcis information om virksomhedens økonomi og de potentielle økonomiske konsekvenser af forskellige handlinger.

Økonomistyring er en løbende proces, hvorfor der hverken findes en definitiv start eller slutning på denne aktivitet. Derimod skal man løbende følge op på tidligere beslutninger og de økonomiske konsekvenser, således at man kan vurdere, hvorvidt de defineret mål er blevet nået.

Med økonomistyring bliver din virksomhed ideelt set i stand til at træffe de rigtige beslutninger ved at sammenligne forskellige økonomiske konsekvenser. Således kan effektiv økonomistyring forbedre virksomhedens omsætning, effektivitet samt likviditet.

Da økonomistyring kan komme til udtryk på et utal af måder, er det også en disciplin, der er relevant for alle virksomhedstyper – store som små.

Ageras er Nordens største formidler af regnskabsydelser, og sammen med vores brede netværk af samarbejdspartnere har vi helt gratis hjulpet mere end 80.000 privatpersoner og virksomheder med at finde den rette hjælp.

Har jeres virksomhed behov for økonomistyring, kan i med fordel udfylde vores kontaktformular. Det tager kun 2 minutter, og det er gratis og uforpligtende. Ud fra jeres oplysninger begynder vi at indhente tilbud blandt vores samarbejdspartnere. Vi indhenter naturligvis kun tilbud fra samarbejdspartnere, som matcher jeres krav og forventninger. Inden for kun 48 timer står i med 3 sammenlignelige og relevante tilbud på hånden.

Økonomistyring i praksis

Økonomistyring kan i praksis opdeles i 4 discipliner:

  • Strategi og mål: Som en vigtig del af økonomistyring defineres virksomhedens mål, samt den strategi som skal hjælpe med at indfri disse mål.
  • Budget: Budgettet er en fundamental forudsætning for en succesfuld økonomistyring. Budgettets formål er at give ledelsen overblik over, hvorvidt virksomheden opfylder de defineret forventninger, og hvorvidt fremtidige mål er realistiske eller ej.
  • Nøgletal: Nøgletallene giver en beskrivelse af virksomhedens økonomiske tilstand. Eventuelle afvigelser mellem nøgletalsmål og de faktiske nøgletal, kan også fortælle meget om virksomhedens økonomiske tilstand.
  • Budgetopfølgning: Som tidligere nævnt er økonomistyring en proces, hvorfor at virksomheden periodisk skal følge op på budgettet. Her er det vigtigt at identificere årsagen til eventuelle afvigelser mellem budgettet og det realiserede økonomiske hændelsesforløb. Budgetopfølgning er også med til at give ledelsen muligheden for at revurdere fremtidige beslutninger.

Sådan hjælper Ageras jeres virksomhed

Ageras samarbejder med hundredvis af revisorer og controllere landet over, som kan bistå jeres virksomhed med økonomistyring. Baseret på jeres oplysninger i kontaktformularen indhenter vi helt gratis og uforpligtende 3 tilbud til jer fra revisorer og/eller controllere som passer præcis til jeres behov.

Ageras service skaber gennemsigtighed til fordel for jer. Med 3 tilbud på hånden står i en stærkere position, når i skal sammenligne og vurdere de forskellige kandidater. Således sikrer vores service, at i finder den bedste og billigste løsning til jeres virksomhed.

Ydermere tilsikrer diversiteten i vores brede netværk, at vi altid kan finde 3 kandidater, der lever op til jeres forventninger, og dermed vil i udelukkende modtage tilbud fra relevante kandidater. I sparer med andre ord ikke kun penge men også tid.

Vores service er som tidligere nævnt gratis, og tilbuddene som i modtager er også uforpligtende. Der er derfor rigtig mange gode grunde til at finde jeres næste revisor eller controller gennem Ageras.