Skatterådgivning: få 3 gratis tilbud fra specialister

Få kompetent skatterådgivning med tre enkle skridt

En ekspert i skatterådgivning rådgiver både virksomheder, virksomhedsejere og privatpersoner om deres skatteforhold. Der rådgives om alt fra optimal håndtering af skat, moms og afgifter, skattemæssige konsekvenser af økonomiske dispositioner, skatteforhold ved køb eller salg af virksomhed eller ejendomme, skattemæssige konsekvenser af for eksempel personalegoder, skatterådgivning til boligkøb mv. Skattereglerne kan være en jungle at finde rundt i, og med professionel hjælp går det meget nemmere.

Skatterådgivning er et bredt felt, og det er ikke altid en simpel opgave at finde en ekspert i skatterådgivning, der kan rådgive præcis på det felt, du har brug for rådgivning til. Derfor er det en god idé at søge en skatte­rådgiver gennem Ageras, så du finder den helt rette hjælp. Du skal blot igennem tre enkle skridt for at finde en skatterådgiver, der har tid til at arbejde med din sag - det er både nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Gå til formularen og udfyld den. Inkluder så mange informationer som muligt og sørg for at uddybe dine behov. Når vi modtager den udfyldte formular, går vi straks i gang med at finde en skatte­rådgiver, der matcher dine behov.
2
Du modtager nu tre uforpligtende tilbud, som du kan kigge på, når du har tid. Tilbuddene kommer fra tre forskellige eksperter i skatterådgivning, og de kommer fra skatterådgivere, der har tid til at tage din sag.
3
Når du har gennemlæst tilbuddene, kan du vælge den rådgiver, der tiltaler dig mest. Det er både hurtigt, nemt og sikkert at benytte Ageras, og det er samtidig helt uforpligtende. Ønsker du ikke at benytte nogen af tilbuddene, kan du frit fravælge dem og fortsætte søgningen på egen hånd.
Få 3 tilbud
Få 3 tilbud

Skatterådgivning til privatpersoner

Som privatperson kan du få brug for en ekspert i skattesager til at rådgive dig, hvis du for eksempel har investeret, har arvet en større eller mindre formue, hvis du har arbejdet i udlandet og til at gennemgå dine fradrag. Mange udnytter ikke deres fradrag optimalt, og der kan være mange penge at hente, hvis du sørger for at indberette alle dine fradrag. Det kan også være en god idé at få skatterådgivning ved boligkøb, hvor din selvangivelse kan blive lidt uoverskuelig at udfylde.

Skatterådgivning til virksomhedsejere

Du kan få brug for skatterådgivning til enkeltmandsvirksomhed, blandt andet fordi du hæfter for virksomheden med hele din personlige formue. Derfor skal du også have styr på skatteregler og skal kende til både personskattereglerne, virksomhedsordningen og kapitalafkastordninger og finde ud af, hvilken du vil benytte, når du indrapporterer din skat.

Skatterådgivning for virksomheder

Hvad enten du ejer en enkeltmandsvirksomhed eller er en del af en virksomhed, kan du få brug for professionel skatterådgivning til virksomheder. Du kan få gode råd om skattemæssige konsekvenser af dine dispositioner, om skattens indflydelse på personalegoder, omkring fradrag, hensættelser etc. Og hvordan disse ting påvirker virksomhedens skat.

Skatterådgivning i København

Indhent 3 tilbud nu

Skatterådgivning i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Skatterådgivning i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Skatterådgivning i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Skatterådgivning i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Skatterådgivning i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Etablering i udlandet

Har din virksomhed etableret sig i udlandet, eller drømmer du om, at det skal ske, kan det være fornuftigt at få noget skatterådgivning både før, under og efter processen.

Køb eller salg

Har du købt eller solgt en virksomhed, har du også brug for råd om, hvordan du skal forholde dig med hensyn til skatter og afgifter. Har du købt eller solgt hus eller lejlighed, har du brug for en skatterådgiver privat. Det samme gør sig gældende, hvis du har arvet eller investeret.

Generationsskifte

Skal din virksomhed i gang med et generationsskifte, kan en ekspert i skat rådgive dig om skatteregler samt smuthuller og faldgruber.

Personalegoder

Personalegoder er en indviklet problemstilling, men en ekspert i skatterådgivning kender gældende regler angående håndtering af personalegoder og de skattemæssige konsekvenser deraf.

Arbejde i udlandet

Arbejder du i udlandet, har du brug for en ekspert, der kan rådgive dig på behørig vis. Der er komplicerede regler med hensyn til penge tjent i udlandet, og du har desuden sikkert et ændret befordringsfradrag, diæter eller andet, der skal oplyses til skat.

Fandt du ikke den service, du søgte?