Find din ekspert i skatterådgivning i dag

Få kompetent skatterådgivning med tre enkle skridt

Sådan virker det:

Gå til formularen og udfyld den. Inkluder så mange informationer som muligt og sørg for at uddybe dine behov. Når vi modtager den udfyldte formular, går vi straks i gang med at finde en skatte­rådgiver, der matcher dine behov.

Du modtager nu tre uforpligtende tilbud, som du kan kigge på, når du har tid. Tilbuddene kommer fra tre forskellige eksperter i skatterådgivning, og de kommer fra skatterådgivere, der har tid til at tage din sag.

Når du har gennemlæst tilbuddene, kan du vælge den rådgiver, der tiltaler dig mest. Det er både hurtigt, nemt og sikkert at benytte Ageras, og det er samtidig helt uforpligtende. Ønsker du ikke at benytte nogen af tilbuddene, kan du frit fravælge dem og fortsætte søgningen på egen hånd.

Få tilbud fra 3 skatterådgivere
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Omdømme

Det er vigtigt, at du finder en skatte­rådgiver, der har et godt omdømme, rådgiver dig indenfor loven og kender det område, du søger hjælp indenfor. Det er svært at finde den perfekte rådgiver i skattesager ved at søge på internettet, og det er derfor, du med fordel kan benytte Ageras. Vi har kun rådgivere med et godt omdømme i vores kartotek, og vi kan finde rådgivere i dit lokalområder eller med helt specielle kompetencer - alt efter dine præferencer.

Viden

Du skal sørge for at finde en ekspert, der har den viden, du mangler. Der er mange skatteeksperter, men ikke alle kender måske den niche du har behov for rådgivning til. Søg din ekspert gennem Ageras og få den viden, du efterspørger.

Personlighed

Sørg for at finde en ekspert i skattesager, som matcher din personlighed. I skal arbejde tæt sammen, og vedkommende får et grundigt indblik i din økonomi, og blandt andet derfor, er det vigtigt, at du har tillid til vedkommende, og at I ser ens på tingene.

Find en ekspert der både støtter og hjælper

Hvad kan en ekspert i skatterådgivning hjælpe med?

Det kan være noget af en udfordring at lave en korrekt indberetning til skat, både for private og for erhvervsdrivende. Skattereglerne bliver løbende ændret og kan ofte være komplicerede at forstå. Private har ikke brug for skatterådgivning til den almindelige, årlige selvangivelse, men har du investeret, købt hus, solgt en ejendom, arvet eller arbejdet i udlandet, eller er du i tvivl om, om du udnytter alle dine fradrag, såsom kørselsfradrag, håndværkerfradrag, underholdsbidrag, børnepenge, rejseudgifter, kontingenter samt renteindtægter og -udgifter, er det klogt at tage en ekspert med på råd.

Eksperter i skatterådgivning kan hjælpe virksomheder og virksomhedsejere med rådgivning omkring skattemæssige konsekvenser ved for eksempel køb og salg af ejendomme, grunde eller virksomheder. Også omkring omstrukturering og vedrørende etablering i udlandet kan en ekspert i skat give dig mange gode råd. Også indenfor moms, afgifter, personale og personalegoder kan skattemæssig rådgivning hjælpe med at afklare ting og få alt bragt i orden i forhold til love og regler, så du indberetter alt efter reglerne og udnytter alle lovlige fradrag.

Skatterådgivning til privatpersoner

Som privatperson kan du få brug for en ekspert i skattesager til at rådgive dig, hvis du for eksempel har investeret, har arvet en større eller mindre formue, hvis du har arbejdet i udlandet og til at gennemgå dine fradrag. Mange udnytter ikke deres fradrag optimalt, og der kan være mange penge at hente, hvis du sørger for at indberette alle dine fradrag. Det kan også være en god idé at få skatterådgivning ved boligkøb, hvor din selvangivelse kan blive lidt uoverskuelig at udfylde.

Skatterådgivning til virksomhedsejere

Du kan få brug for skatterådgivning til enkeltmandsvirksomhed, blandt andet fordi du hæfter for virksomheden med hele din personlige formue. Derfor skal du også have styr på skatteregler og skal kende til både personskattereglerne, virksomhedsordningen og kapitalafkastordninger og finde ud af, hvilken du vil benytte, når du indrapporterer din skat.

Skatterådgivning for virksomheder

Hvad enten du ejer en enkeltmandsvirksomhed eller er en del af en virksomhed, kan du få brug for professionel skatterådgivning til virksomheder. Du kan få gode råd om skattemæssige konsekvenser af dine dispositioner, om skattens indflydelse på personalegoder, omkring fradrag, hensættelser etc. Og hvordan disse ting påvirker virksomhedens skat.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Hvad enten du har brug for skatterådgivning til enkeltmandsvirksomhed eller til en anden virksomhedsform, kan Ageras hjælpe dig med at finde en ekspert på området. Vi har forbindelse til skatterådgivere over hele landet og med et væld af kompetencer, så vi finder helt sikkert også en rådgiver til dig. Få skatterådgivning til boligkøb, fradrag, investeringer, køb, salg mv., og bliv helt sikker på, at du betaler det rigtige beløb i skat.

Måske har du forsøgt at finde en ekspert i skatterådgivning på nettet, men ikke haft held til at finde en der havde tid til at tage din sag. Måske har du allerede et samarbejde i gang med en rådgiver, og føler at vedkommende ikke helt lever op til sin rolle, eller at I ikke matcher personlighedsmæssigt. Hos Ageras kan du starte søgningen efter den helt perfekte rådgiver, og udfylder du formularen i dag, kan du have svar allerede i morgen.

Du behøver blot at udfylde formularen, som du finder her, så klarer Ageras resten. Det er både gratis, uforpligtende og hurtigt.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig