Find din ekspert i skatterådgivning i dag

Få kompetent skatterådgivning med tre enkle skridt

En ekspert i skatterådgivning rådgiver både virksomheder, virksomhedsejere og privatpersoner om deres skatteforhold. Der rådgives om alt fra optimal håndtering af skat, moms og afgifter, skattemæssige konsekvenser af økonomiske dispositioner, skatteforhold ved køb eller salg af virksomhed eller ejendomme, skattemæssige konsekvenser af for eksempel personalegoder, skatterådgivning til boligkøb mv. Skattereglerne kan være en jungle at finde rundt i, og med professionel hjælp går det meget nemmere.

Skatterådgivning er et bredt felt, og det er ikke altid en simpel opgave at finde en ekspert i skatterådgivning, der kan rådgive præcis på det felt, du har brug for rådgivning til. Derfor er det en god idé at søge en skatte­rådgiver gennem Ageras, så du finder den helt rette hjælp. Du skal blot igennem tre enkle skridt for at finde en skatterådgiver, der har tid til at arbejde med din sag - det er både nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

Sådan virker det:

Gå til formularen og udfyld den. Inkluder så mange informationer som muligt og sørg for at uddybe dine behov. Når vi modtager den udfyldte formular, går vi straks i gang med at finde en skatte­rådgiver, der matcher dine behov.

Du modtager nu tre uforpligtende tilbud, som du kan kigge på, når du har tid. Tilbuddene kommer fra tre forskellige eksperter i skatterådgivning, og de kommer fra skatterådgivere, der har tid til at tage din sag.

Når du har gennemlæst tilbuddene, kan du vælge den rådgiver, der tiltaler dig mest. Det er både hurtigt, nemt og sikkert at benytte Ageras, og det er samtidig helt uforpligtende. Ønsker du ikke at benytte nogen af tilbuddene, kan du frit fravælge dem og fortsætte søgningen på egen hånd.

Få tilbud fra 3 skatterådgivere
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Omdømme

Det er vigtigt, at du finder en skatte­rådgiver, der har et godt omdømme, rådgiver dig indenfor loven og kender det område, du søger hjælp indenfor. Det er svært at finde den perfekte rådgiver i skattesager ved at søge på internettet, og det er derfor, du med fordel kan benytte Ageras. Vi har kun rådgivere med et godt omdømme i vores kartotek, og vi kan finde rådgivere i dit lokalområder eller med helt specielle kompetencer - alt efter dine præferencer.

Viden

Du skal sørge for at finde en ekspert, der har den viden, du mangler. Der er mange skatteeksperter, men ikke alle kender måske den niche du har behov for rådgivning til. Søg din ekspert gennem Ageras og få den viden, du efterspørger.

Personlighed

Sørg for at finde en ekspert i skattesager, som matcher din personlighed. I skal arbejde tæt sammen, og vedkommende får et grundigt indblik i din økonomi, og blandt andet derfor, er det vigtigt, at du har tillid til vedkommende, og at I ser ens på tingene.

Find en ekspert der både støtter og hjælper

Hvad kan en ekspert i skatterådgivning hjælpe med?

Det kan være noget af en udfordring at lave en korrekt indberetning til skat, både for private og for erhvervsdrivende. Skattereglerne bliver løbende ændret og kan ofte være komplicerede at forstå. Private har ikke brug for skatterådgivning til den almindelige, årlige selvangivelse, men har du investeret, købt hus, solgt en ejendom, arvet eller arbejdet i udlandet, eller er du i tvivl om, om du udnytter alle dine fradrag, såsom kørselsfradrag, håndværkerfradrag, underholdsbidrag, børnepenge, rejseudgifter, kontingenter samt renteindtægter og -udgifter, er det klogt at tage en ekspert med på råd.

Eksperter i skatterådgivning kan hjælpe virksomheder og virksomhedsejere med rådgivning omkring skattemæssige konsekvenser ved for eksempel køb og salg af ejendomme, grunde eller virksomheder. Også omkring omstrukturering og vedrørende etablering i udlandet kan en ekspert i skat give dig mange gode råd. Også indenfor moms, afgifter, personale og personalegoder kan skattemæssig rådgivning hjælpe med at afklare ting og få alt bragt i orden i forhold til love og regler, så du indberetter alt efter reglerne og udnytter alle lovlige fradrag.

Hvad koster skatterådgivning?

Det er svært at svare på, hvad skatterådgivning koster. Prisen bliver sat ud fra mange forskellige parametre såsom tidsforbrug, opgavens omfang, hvor meget du selv bidrager med etc. Ofte tager en ekspert i skatterådgivning en fast timeløn for en opgave og kan også give et overslag over, hvor meget tid vedkommende forventer at bruge på opgaven.

Hos Ageras kender vi ikke de nøjagtige priser på skatterådgivning, men vi har kontakt til skatterådgivere med fair og rimelige priser, og du kan starte din søgning efter en skatteekspert allerede i dag.

Du kan få brug for skatterådgivning, både hvis du er privatperson eller virksomhedsejer. Hos Ageras hjælper vi både private og professionelle, og der er ingen grænser for, hvor stor eller lille en opgave vi hjælper med at finde eksperter til. Når du har udfyldt formularen, får du tre uforpligtende tilbud indenfor 48 timer og kan derefter frit vælge, hvem du ønsker et samarbejde med.

Skatterådgivning til privatpersoner

Som privatperson kan du få brug for en ekspert i skattesager til at rådgive dig, hvis du for eksempel har investeret, har arvet en større eller mindre formue, hvis du har arbejdet i udlandet og til at gennemgå dine fradrag. Mange udnytter ikke deres fradrag optimalt, og der kan være mange penge at hente, hvis du sørger for at indberette alle dine fradrag. Det kan også være en god idé at få skatterådgivning ved boligkøb, hvor din selvangivelse kan blive lidt uoverskuelig at udfylde.

Skatterådgivning til virksomhedsejere

Du kan få brug for skatterådgivning til enkeltmandsvirksomhed, blandt andet fordi du hæfter for virksomheden med hele din personlige formue. Derfor skal du også have styr på skatteregler og skal kende til både personskattereglerne, virksomhedsordningen og kapitalafkastordninger og finde ud af, hvilken du vil benytte, når du indrapporterer din skat.

Skatterådgivning for virksomheder

Hvad enten du ejer en enkeltmandsvirksomhed eller er en del af en virksomhed, kan du få brug for professionel skatterådgivning til virksomheder. Du kan få gode råd om skattemæssige konsekvenser af dine dispositioner, om skattens indflydelse på personalegoder, omkring fradrag, hensættelser etc. Og hvordan disse ting påvirker virksomhedens skat.

Find en skatterådgiver i dit lokalområde

I princippet betyder det ikke så meget, om din skatte­rådgiver har kontor i dit lokalområde, men skal du til møder med vedkommende, kan det være rart ikke at skulle køre langt efter det. Ageras har kontakt til skatterådgivere over hele landet, og finder nemt en rådgiver tæt på dig. Du kan frit vælge blandt de rådgivere, der sender dig et tilbud og eventuelt vælge den, der har kontor tættest på din virksomhed eller dig.

På hvilke specifikke områder kan en ekspert i skatterådgivning hjælpe?

Skatterådgivning rummer et bredt spektrum af opgaver, både når det gælder privatpersoner og virksomheder. Er man almindelig lønmodtager er behovet for skatterådgivning relativt begrænset. Men sidder man inde med en større formue, investerer i ejendomme, aktier eller noget helt tredje, eller hvis man arbejder i udlandet, øges sandsynligheden for, at man har behov for rådgivning. Rådgivning er særligt relevant, hvis man har en udvidet selvangivelse fordi man f.eks. ejer en enkeltmandsvirksomhed eller er en interessent i et I/S.

Ejer man en enkeltmandsvirksomhed eller er man medejer af et interessentskab, har man mulighed for at benytte tre forskellige beskatningsformer; personskatteloven, virksomhedsordningen eller kapitalafkastordningen. En skatterådgiver er i stand til at analysere din virksomheds situation, og derefter vælge den mest hensigtsmæssige beskatningsform.

Selskaber er typisk af en større størrelse sammenlignet med personlig ejede virksomheder, hvorfor at selskaber jf. årsregnskabsloven også er underlagt strengere krav til deres regnskabsaflæggelse. Derfor anvender de fleste selskaber også en skatterådgiver, der ikke kun sørger for, at de betaler deres selskabsskat korrekt, men også at de optimerer denne.

Især for virksomheder der arbejder på tværs af landegrænser er en skatterådgiver særlig relevant. En skatterådgiver kan i den sammenhæng hjælpe med skatteplanlægning, som ikke må forveksles med skatteunddragelse eller skattesvig, som er ulovlige aktiviteter. Skatteplanlægning er lovlige aktiviteter, hvor virksomheden reducerer den skat, som den skal betale.

Etablering i udlandet
Har din virksomhed etableret sig i udlandet, eller drømmer du om, at det skal ske, kan det være fornuftigt at få noget skatterådgivning både før, under og efter processen.
Generationsskifte
Skal din virksomhed i gang med et generationsskifte, kan en ekspert i skat rådgive dig om skatteregler samt smuthuller og faldgruber.
Arbejde i udlandet
Arbejder du i udlandet, har du brug for en ekspert, der kan rådgive dig på behørig vis. Der er komplicerede regler med hensyn til penge tjent i udlandet, og du har desuden sikkert et ændret befordringsfradrag, diæter eller andet, der skal oplyses til skat.
Køb eller salg
Har du købt eller solgt en virksomhed, har du også brug for råd om, hvordan du skal forholde dig med hensyn til skatter og afgifter. Har du købt eller solgt hus eller lejlighed, har du brug for en skatterådgiver privat. Det samme gør sig gældende, hvis du har arvet eller investeret.
Personalegoder
Personalegoder er en indviklet problemstilling, men en ekspert i skatterådgivning kender gældende regler angående håndtering af personalegoder og de skattemæssige konsekvenser deraf.
Pensionsopsparing
En skatterådgiver kan også rådgive om opsparinger og pensionsopsparing og rådgive i, hvordan du får mest muligt ud af dine penge.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Hvad enten du har brug for skatterådgivning til enkeltmandsvirksomhed eller til en anden virksomhedsform, kan Ageras hjælpe dig med at finde en ekspert på området. Vi har forbindelse til skatterådgivere over hele landet og med et væld af kompetencer, så vi finder helt sikkert også en rådgiver til dig. Få skatterådgivning til boligkøb, fradrag, investeringer, køb, salg mv., og bliv helt sikker på, at du betaler det rigtige beløb i skat.

Måske har du forsøgt at finde en ekspert i skatterådgivning på nettet, men ikke haft held til at finde en der havde tid til at tage din sag. Måske har du allerede et samarbejde i gang med en rådgiver, og føler at vedkommende ikke helt lever op til sin rolle, eller at I ikke matcher personlighedsmæssigt. Hos Ageras kan du starte søgningen efter den helt perfekte rådgiver, og udfylder du formularen i dag, kan du have svar allerede i morgen.

Du behøver blot at udfylde formularen, som du finder her, så klarer Ageras resten. Det er både gratis, uforpligtende og hurtigt.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig