Få et tilbud fra 3 skatterådgivere

- Gratis, uforpligtende og inden for 48 timer

Ageras må gerne kontakte mig via email
Kundeservice sidder klar
77 34 80 81

Der findes mange dygtige specialister derude

Danmarks største formidler inden for økonomiske og juridiske ydelser
Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Få en skarp pris
Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Ingen risiko
Det er gratis og uforpligtende

Sådan fungerer det

Trin 1
Udfyld formularen
Beskriv din arbejdsopgave og dine forventninger til skatterådgiveren. Vi finder herefter 3 relevante kandidater, hvis kompetencer lever op til dine behov og præferencer.
Trin 2
Sammenlign tilbud
Inden for 48 timer tager de 3 tilbudsgivere kontakt til dig med deres respektive tilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene på baggrund af dine præferencer.
Trin 3
Vælg et tilbud
Du vælger det tilbud, hvor kvaliteten og prisen passer dig bedst, og indleder herefter et samarbejde med den pågældende skatterådgiver.

Find den rette skatterådgiver nemt og gratis

Det er helt gratis og uforpligtende

Skatterådgivning

For både privatpersoner og virksomheder er korrekt indberetning af skat en udfordrende opgave, hvor behovet for professionel skatterådgivning hos en specialist hurtigt kan opstå. Der findes mange kompliceret skatteregler, som løbende bliver ændret, hvorfor at de fleste derfor går til en skatterådgiver eller en revisor, når de har spørgsmål vedrørende skat.

Ageras er Danmarks største formidler inden for økonomiske og juridiske ydelser, og kan derfor hjælpe dig med at komme i kontakt med en relevant skatterådgiver på kort tid. Det eneste du skal gøre, er blot at udfylde vores kontaktformular ovenfor, hvori du beskriver din arbejdsopgave. Ud fra din specifikke forespørgsel indhenter vi 3 tilbud fra specialister, hvis erfaringer og kompetencer matcher dine behov og ønsker. Vores service er fuldstændig gratis og uforpligtende, hvilket betyder, at du ikke behøver at tage imod nogle af de 3 tilbud. Vi er dog overbevist om, at vi finder 3 fagkyndige tilbudsgivere, der kan hjælpe dig videre med din opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Skatterådgivning for private personer

Skatterådgivning rummer et bredt spektre af opgaver, både når det gælder privatpersoner og virksomheder. Er man almindelig lønmodtager er behovet for skatterådgivning relativt begrænset. Men sidder man inde med en større formue, investerer i ejendomme, aktier eller noget helt tredje, eller hvis man arbejder i udlandet, øges sandsynligheden for, at man har behov for rådgivning. Rådgivning er særligt relevant, hvis man har en udvidet selvangivelse fordi man f.eks. ejer en enkeltmandsvirksomhed eller er en interessent i et I/S.

Som privatperson har man typisk behov for skatterådgivning fra en revisor i forbindelse med:

Køb og salg af fast ejendom

Køber eller sælger du fast ejendom, har det stor indflydelse på din privatøkonomi, og derfor også din personlige skattemappe. Blandt de åbenlyse ting påvirker et køb eller et salg af fast ejendom naturligvis den ejendomsværdiskat, som du skal betale. Derudover påvirker det også dine lån og hermed dine renteudgifter. Men du vil hurtigt erfare, at disse åbenlyse faktorer blot er toppen af isbjerget, og at det hurtigt kan betale sig at tale med en skatterådgiver, såfremt du har købt eller solgt fast ejendom.

Optimering af pensionsordninger

Mange vælger også at få skatterådgivning ifm. valg af pensionsordning. Tager du en revisor med ind over, får du kyndig rådgivning ift. hvordan dine penge står bedst muligt, og at du dermed får mest muligt ud af dine penge.

Køb af salg af aktier og andre værdipapirer

Har du aktier eller andre værdipapirer ved du sikkert godt, at der gør sig nogle andre regler gældende ift. betaling af skat. Udover anderledes skatteregler er skatteprocenterne også anderledes, end tilfældet er, når du tjener penge ved at udføre et stykke arbejde som ansat i en virksomhed.

Investerer du i eksempelvis aktier, råstoffer eller andet, vil du blive beskattet 27% op til 50.600 kr. årligt. Hvis du derimod overstiger de 50.600 kr. årligt, vil du herefter blive beskattet med 42%. Bemærk at beløbet både dækker over gevinster ved kursstigning og ved udbyttebetaling.

Fradrag

De fleste forbinder nok skatterådgivning med at få det meste ud af de fradrag, som de er berettiget til. Da der findes rigtig mange fradrag, er der mange personer, som hvert år snyder sig selv i skat ved ikke at udnytte disse. Også i denne sammenhæng kan en skatterådgiver hurtigt vise sig at være en god investering.

Her ser du nogle af de mest gængse fradrag, som ofte ryger i glemmebogen:

  • Befordringsfradrag (kørselsfradrag)
  • Servicefradrag (håndværkerfradrag)
  • Underholdsbidrag (børne- og ægtefællebidrag)
  • Fradrag for kost, logi og småfornødenheder (rejseudgifter ifm. arbejdet)
  • Donationer til velgørenhed
  • Kontingent til fagforening og a-kasse
  • Rente indtægter og udgifter

Du kan læse mere om de mest normale fradrag, og om hvordan du undgår at snyde dig selv i skat her.

Skatterådgivning for virksomheder

Mange virksomheder vælger også at modtage skatterådgivning fra en kyndig revisor – og med god grund. Hos både små, mellemstore samt de helt store virksomheder vil en revisor hurtigt kunne optimere virksomhedens skattemæssige situation og dermed spare dem mange penge. Derudover vil virksomheden også ved at tilknytte en revisor mindske risikoen for at overtræde gældende skatteregler, der i sidste ende kan resulterer i dyre bøder.  

Personlig ejede virksomheder – Enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber

Ejer man en enkeltmandsvirksomhed eller er man medejer af et interessentskab, har man mulighed for at benytte tre forskellige beskatningsformer; personskatteloven, virksomhedsordningen eller kapitalafkastordningen. En skatterådgiver er i stand til at analysere din virksomheds situation, og derefter vælge den mest hensigtsmæssige beskatningsform.

Skatterådgivning for selskaber – Anpartsselskaber, aktieselskaber og iværksætterselskaber

Selskaber er typisk af en større størrelse sammenlignet med personlig ejede virksomheder, hvorfor at selskaber jf. årsregnskabsloven også er underlagt strengere krav til deres regnskabsaflæggelse. Derfor anvender de fleste selskaber også en skatterådgiver, der ikke kun sørger for, at de betaler deres selskabsskat korrekt, men også at de optimerer denne.

Især for virksomheder der arbejder på tværs af landegrænser er en skatterådgiver særlig relevant. En skatterådgiver kan i den sammenhæng hjælpe med skatteplanlægning, som ikke må forveksles med skatteunddragelse eller skattesvig, som er ulovlige aktiviteter. Skatteplanlægning er lovlige aktiviteter, hvor virksomheden reducerer den skat, som den skal betale.

Stor prisvariation på skatterådgivning

Som det fremgår ovenfor, kan skatterådgivning udmønte sig i mange forskellige arbejdsopgaver, hvorfor det også er svært at svare på, hvor meget skatterådgivning koster. Prisen bliver nemlig påvirket af mange forskellige parametre.

Først og fremmest kommer det alt sammen an på arbejdet, som skal udføres, og hvor meget tid det kræver fra revisorens side. Men selv hvis du har et godt bud på, hvor meget tid revisoren skal sætte af til arbejdsopgaven, kan prisen variere utrolig meget. Revisorer tager nemlig meget forskellige timepriser, og derfor kan du opleve store prisforskelle på selv på mindre arbejdsopgaver som f.eks. en udarbejdelse af en privat selvangivelse. Du bør også overveje, hvorvidt revisoren blot skal bistå med rådgivning, eller revisorens også skal stå for selve arbejdet, der skal udføres, da dette også har stor indvirkning på tidsforbruget.

Ydermere kan emnet også have indvirkning på prisen. Ønsker du skatterådgivning inden for et kompliceret og meget specialiseret område, vil du opleve at ydelsen bliver dyrere, da det kræver mere arbejdet fra revisorens side, samt at der måske er færre konkurrerende revisorer på lige præcis dette område.

Sådan hjælper Ageras dig videre

Ageras er som tidligere nævnt Danmarks største formidler af økonomiske og juridiske ydelser. Sammen med vores mange samarbejdspartnere landet over har vi hjulpet mere end 70.000 privatpersoner og virksomheder med at finde den helt rigtige hjælp – og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig.

Manger du derfor hjælp til skatterådgivning, kan du med fordel bruge to minutter på at udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi klarer resten. Ud fra din opgavebeskrivelse indhenter vi 3 uforpligtende tilbud fra de kandidater i vores netværk, som passer bedst muligt til dine behov og ønsker.

Vores service er helt gratis, og vi bestræber os på at indhente alle 3 tilbud inden for kun 48 timer, så du hurtigt kan vurdere de forskellige tilbudgivere, og komme videre i forløbert. De 3 sammenlignelige tilbud er med til at tilsikre, at du ender med den bedste løsning både ift. pris men også kvalitet.