Få hjælp til skatterådgivning

Skatterådgivning: Få gratis tilbud fra specialister

Få kompetent skatterådgivning med tre enkle skridt

En ekspert i skatterådgivning rådgiver både virksomheder, virksomhedsejere og privatpersoner om deres skatteforhold. 

Skatterådgivning er et bredt felt, og det er ikke altid en simpel opgave at finde en ekspert i skatterådgivning, der kan rådgive præcis på det felt, du har brug for rådgivning til.

Derfor er det en god idé at søge en skatte­rådgiver gennem Ageras, så du finder den helt rette hjælp. Udfyld vores formular og find en skatterådgiver, der har tid til at arbejde med din sag - det er både nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

Få hjælp til skatterådgivning
Få hjælp til skatterådgivning

Sådan virker det:

1
Udfyld vores formular, så vi ved, hvad du har brug for hjælp til.
2
Du får 3 tilbud inden for 48 timer, der passer til dit behov.
3
Sammenlign de 3 tilbud. Vælg derefter det, du bedst kan lide.
Få hjælp til skatterådgivning
Få hjælp til skatterådgivning

Skatterådgivning private

Som privatperson kan du få brug for en ekspert i skattesager til at rådgive dig, hvis du for eksempel har investeret, har arvet en større eller mindre formue, hvis du har arbejdet i udlandet og til at gennemgå dine fradrag. Mange udnytter ikke deres fradrag optimalt, og der kan være mange penge at hente, hvis du sørger for at indberette alle dine fradrag. Det kan også være en god idé at få skatterådgivning ved boligkøb, hvor din selvangivelse kan blive lidt uoverskuelig at udfylde.

Skatterådgivning til virksomhedsejere

Du kan få brug for skatterådgivning til enkeltmandsvirksomhed, blandt andet fordi du hæfter for virksomheden med hele din personlige formue. Derfor skal du også have styr på skatteregler og skal kende til både personskattereglerne, virksomhedsordningen og kapitalafkastordninger og finde ud af, hvilken du vil benytte, når du indrapporterer din skat.

Skatterådgivning for virksomheder

Hvad enten du ejer en enkeltmandsvirksomhed eller er en del af en virksomhed, kan du få brug for professionel skatterådgivning til virksomheder. Du kan få gode råd om skattemæssige konsekvenser af dine dispositioner, om skattens indflydelse på personalegoder, omkring fradrag, hensættelser etc. Og hvordan disse ting påvirker virksomhedens skat.

Skatterådgivning i København

Indhent 3 tilbud nu

Skatterådgivning i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Skatterådgivning i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Skatterådgivning i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Skatterådgivning i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Skatterådgivning i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Etablering i udlandet

Har din virksomhed etableret sig i udlandet, eller drømmer du om, at det skal ske, kan det være fornuftigt at få noget skatterådgivning både før, under og efter processen.

Køb eller salg

Har du købt eller solgt en virksomhed, har du også brug for råd om, hvordan du skal forholde dig med hensyn til skatter og afgifter. Har du købt eller solgt hus eller lejlighed, har du brug for en skatterådgiver privat. Det samme gør sig gældende, hvis du har arvet eller investeret.

Generationsskifte

Skal din virksomhed i gang med et generationsskifte, kan en ekspert i skat rådgive dig om skatteregler samt smuthuller og faldgruber.

Personalegoder

Personalegoder er en indviklet problemstilling, men en ekspert i skatterådgivning kender gældende regler angående håndtering af personalegoder og de skattemæssige konsekvenser deraf.

Arbejde i udlandet

Arbejder du i udlandet, har du brug for en ekspert, der kan rådgive dig på behørig vis. Der er komplicerede regler med hensyn til penge tjent i udlandet, og du har desuden sikkert et ændret befordringsfradrag, diæter eller andet, der skal oplyses til skat.

Fandt du ikke den service, du søgte?