Review

Hvad er et review?

Når en revisor foretager et review, gennemgår revisoren virksomhedens regnskabsmæssige forhold og status i et begrænset omfang sammenlignet med egentlig revision. Derfor giver et review også kun begrænset sikkerhed sammenlignet med revision. 

Få hjælp til et review

Hvad er forskellen mellem et review og revision?

Et review kan aldrig erstatte revision, og et review er således kun relevant for virksomheder, som ikke er underlagt revisionspligt. Et review er grundet arbejdets begrænset omfang, både hurtigere og billigere at få foretaget sammenlignet med revision. 

Når revisoren foretager et review, tager han blandt andet kundens ord for gode vare, i stedet for selv at kontrollerer de forskellige oplysninger. Men dette betyder også, at kun de store og væsentlige fejl opdages. Sikkerheden ved review er altså begrænset sammenlignet med normal revision.

Få hjælp til et review

Hvorfor bør man få foretaget et review?

Når virksomheder frivilligt vælger at få foretaget et review, er det til dels for at opdage eventuelle fejl og mangler og dermed højne kvaliteten af regnskabet

Men det er også for at kunne fremvise en uafhængig revisorerklæring og dermed signalere til omverdenen, at regnskabet er retvisende trods den manglende revision. Alternativt kan man også få foretaget en udvidet gennemgang af en revisor.

Hjælp til at lave et review

Hvis du har brug for at få foretaget et review af dit regnskab, kan det være en god idé at få hjælp fra en revisor. Hos Ageras kan du få gratis og uforpligtende tilbud fra revisorer til at hjælpe med netop dit regnskab.

Få hjælp til et review