Find en ekspert i økonomisk rådgivning med Ageras

Lad Ageras hjælpe dig med at finde en ekspert til økonomisk rådgivning

Sådan virker det:

Udfyld formularen på vores hjemmeside og fortæl os, hvilken type finansiel rådgivning, du leder efter - det tager kun 2 minutter!

En af vores specialiserede medarbejdere kontakter dig og afklarer dine behov, hvorefter vi finder den rette økonomirådgiver, der passer til dig og dit behov.

Du modtager og sammenligner 3 tilbud fra specialister. Vores service er 100% gratis og uforpligtende.

Få tilbud fra 3 specialister
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Find en økonomirådgiver, der varetager dine interesser 100%

Har du brug for at få et overblik over din privatøkonomi og få lagt en langsigtet økonomisk plan? Mangler du hjælp til at få styr på din gæld eller dine investeringer? En økonomirådgiver kan give dig idéer til investeringer, omlægning af lån, pensionsopsparing og meget mere.

Økonomisk rådgivning sparer ofte både tid og penge

Din økonomiafdeling har sikkert travlt med de daglige gøremål. Ved at benytte en ekstern og kompetent ekspert kan du ofte sikre dit firmas fremtid. Selv mindre justeringer er ofte det, der kan bevæge din virksomhed fremad, give store besparelser og dermed større overskud eller luft til investeringer.

Med økonomisk rådgivning kan du få overblik

Hvad enten du er en privatperson, ejer en enkeltmandsvirksomhed eller en større virksomhed, eller du er ansvarlig for en virksomhed, har du brug for eksperter, der kan hjælpe dig med det store overblik. En økonomirådgiver har kompetencerne og den økonomiske, juridiske eller personlige baggrund, som du eftersøger.

Find den rette økonomiske rådgiver – nemt og gratis!

Hvad laver en økonomikonsulent?

En økonomikonsulent kan enten give dig konkrete anbefalinger til for eksempel investeringer, omlægning af lån mv. eller et mere overordnet overblik over din økonomi. Du kan få brug for en økonomisk rådgiver, hvis du har arvet, hvis du føler at din økonomi er uoverskuelig, eller hvis dit firma trænger til et økonomi-eftersyn.

En økonomikonsulent varetager dine interesser, og kan og må ikke være betalt af interessenter. Søger du finansiel rådgivning til dit firma, kan den eksterne rådgiver danne sig et overblik over dit firmas økonomi og rådgive dig ud fra hans eller hendes syn på økonomien. Konsulenten laver en regnskabsanalyse, giver forslag til justeringer og ændringer, der eventuelt kan give store besparelser, og kan rådgive om finansiering, bankforretninger og eventuelle optimeringer i dit firma – det være sig investeringer, lån, opkøb eller afvikling.

Økonomisk rådgivning giver overblik

Måske har du verdens bedste idé, som du drømmer om skal blive til virkelighed, men er i tvivl om, om din økonomi kan klare, at du springer ud som selvstændig. Inden du enten starter op eller forkaster dine drømme, er det en god idé at få et overblik over din økonomiske situation. Søger du finansiel rådgivning, får du et overblik over din økonomi og kan eventuelt få hjælp til lån, bankforretninger og virksomhedsplaner.

Økonomisk rådgivning til private

Som privatperson kan du få stor glæde af finansiel rådgivning. Måske er du midt i en skilsmisse, hvor økonomi og deling af værdier er af altafgørende betydning, både hvis det er dig, der sidder med formuen, eller du mener, at du bør have del i den formue, der er. En økonomirådgiver kan hjælpe dig med at få overblik og er inde i de juridiske spørgsmål vedrørende deling af boet. Er du i tvivl om, hvordan du bedst investerer dine penge eller sparer op til din alderdom, kan en rådgiver hjælpe dig til at foretage de bedste valg.

Økonomisk rådgivning for virksomheder

Selvom om virksomheder har deres egen økonomiafdeling kan et friskt syn på virksomhedens økonomi ofte give et nyt syn muligheder og begrænsninger. Er der uenighed i ledelsen om, hvad og hvornår det er tid til investeringer, omlægninger eller driftudvidelse kan økonomisk rådgivning fra en udefrakommende ofte give et nyt syn på muligheder og eventuelle begrænsninger.

Vores tilbud giver dig et godt overblik over markedet og mulighederne

Ageras har specialiseret sig i at forbinde dig med eksperter indenfor økonomi og jura. Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største, som gør det muligt at give vores kunder tilbud fra specialister af høj kvalitet. Bare udfyld formularen på vores hjemmeside og hold øje med din indbakke. Du modtager hurtigt tre uforpligtende tilbud, som du kan kigge på, inden du beslutter dig for, hvilket du ønsker at gøre brug af.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig