Få et tilbud fra 3 kompetente rådgivere

- Gratis, uforpligtende og inden for 48 timer

Ageras må gerne kontakte mig via email
Kundeservice sidder klar
77 34 80 81

Der findes mange dygtige rådgivere derude

Danmarks største formidler inden for økonomi
Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Få en skarp pris
Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Ingen risiko
Det er gratis og uforpligtende

Sådan fungerer det

Trin 1
Udfyld formularen
Beskriv din arbejdsopgave og dine forventninger til rådgiveren. Vi finder herefter 3 relevante rådgivere, hvis kompetencer lever op til dine behov og præferencer.
Trin 2
Sammenlign tilbud
Inden for 48 timer tager de 3 rådgivere kontakt til dig med deres respektive tilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene på baggrund af dine præferencer.
Trin 3
Vælg et tilbud
Du vælger det tilbud, hvor kvaliteten og prisen passer dig bedst, og indleder herefter et samarbejde med den pågældende rådgiver.

Find den rette rådgiver nemt og gratis

Det er helt gratis og uforpligtende

Vi finder en rådgiver til dig

Mange tror fejlagtigt at en revisor kun arbejder med regnskaber. Men faktisk er en af revisorens primære opgaver at bistå virksomheden med økonomisk rådgivning. En revisor kan tages med på råd i rigtigt mange beslutninger - store som små. I rigtig mange af disse situationer vil det hurtigt vise sig at være en god investering for virksomheden at konsultere en revisor, da revisoren kan bistå med uvildig ekspertrådgivning.

Ageras er Danmark største formidler af regnskabs- og revisoropgaver i Danmark. Vi samarbejder med mere end 800 revisorer landet over, og har sammen med dem hjulpet mere end 20.000 virksomheder med at finde den helt rette revisor, som passer til lige præcis deres unikke behov.

Helt gratis og inden for kun 48 timer indhenter vi 3 uforpligtende og sammenlignelige tilbud til jeres virksomhed. Så hvad enten i søger en revisor til økonomisk rådgivning i forbindelse med daglige operative opgaver som f.eks. virksomhedens regnskab og budgetter eller til større og mere unikke opgaver som f.eks. rådgivning ifm. en virksomhedsoverdragelse – så har vi kandidaterne.

Alt i skal gøre er blot udfylde ovenstående kontaktformular – så klarer vi resten.

Økonomisk rådgivning for virksomheder

Herunder finder du et udsnit af nogle af de situationer, hvor økonomisk rådgivning fra en revisor vil være relevant for virksomheder. Såfremt du efterspørger en revisor til en arbejdsopgave, som ikke er listet her, opfordrer vi dig alligevel til at kontakte os.

Økonomisk rådgivning for private

Langt de fleste privatpersoner vil på ét eller flere tidspunkter i deres liv have behov for professionel og uvildig økonomisk rådgivning. Derfor hjælper Ageras også hvert år tusindvis af danske privatpersoner med at finde den helt rette revisor. Det vil typisk være relevant for privatperson at få økonomisk rådgivning fra en revisor i forbindelse med:

Prisen på rådgivning

Som det fremgår ovenfor, kan økonomisk rådgivning komme til udtryk i forbindelse med mange forskellige arbejdsopgaver. Derfor varierer prisen på økonomisk rådgivning utrolig meget, da prisen i høj grad afhænger af omfanget af rådgivningen, fordi prisen ofte er timebaseret. Således kan rådgivning i forbindelse med en privat selvangivelse og en virksomhedsoverdragelse slet ikke sammenlignes, da antallet af rådgivningstimer for de to arbejdsopgaver er vidt forskelligt.

Men selv hvis du ved, hvor meget tid revisoren skal sætte af til arbejdet, kan prisen variere utrolig meget. Revisorer tager nemlig meget forskellige timepriser, og derfor kan du opleve prisforskelle på selv mindre rådgivningsopgaver. Prisen bliver bl.a. påvirket af revisorens erfaring og uddannelsesmæssige baggrund. Derfor skal du også være opmærksom på, om vedkommende overhovedet er revisor. En rådgiver som ikke er en godkendt revisor, vil typisk kunne tilbyde en væsentligt lavere pris end en registreret eller statsautoriseret revisor, men dette er også med en vis risiko, da vedkommende nødvendigvis ikke har de samme kompetencer.

Ydermere kan arbejdsomåret også have indvirkning på prisen. Ønsker du økonomisk rådgivning inden for et kompliceret og meget specialiseret område, vil du opleve, at ydelsen bliver dyrere, da det kræver mere arbejde fra revisorens side, samt der måske er færre konkurrerende revisorer på lige præcis dette område.

Afslutningsvist skal du også være opmærksom på, hvad som indgår i prisen. Er der således kun tale om uvildig rådgivning, eller effektuerer revisoren også selve arbejdet?

Sådan hjælper Ageras dig

Ageras er som tidligere nævnt Danmarks største formidlingstjeneste inden for økonomi. Ud fra dine oplysninger i kontaktformularen indhenter vi helt gratis tilbud fra revisorer, som matcher dine personlige behov og forventninger. Du modtager de 3 tilbud inden for kun 48 timer, og alle tilbuddene er uforpligtende.

Med 3 sammenlignelige tilbud på hånden sikrer du dig, at du ender med den bedste løsning både i forhold til pris men også kvalitet.