Få tilbud fra 3 specialister

Læs vores privatlivspolitik

Find en ekspert i økonomisk rådgivning med Ageras

Lad Ageras hjælpe dig med at finde en ekspert til økonomisk rådgivning

Både privatpersoner og virksomheder kan have behov for finansiel rådgivning, enten i form af budgetlægning, hjælp til opsparing og eventuel afdrag af gæld, regnskabsanalyse, finansiering, investering etc. Hos Ageras analyserer vi dine behov og sætter dig i forbindelse med en økonomisk konsulent, der kan rådgive dig om din eller dit firmas økonomi. Du udfylder formularen her på siden, og vi sørger derefter for at du modtager tre uforpligtende tilbud i din indbakke fra tre uvildige eksperter, som kan hjælpe dig med dine økonomiske udfordringer.

Som privatperson er du måske havnet i en uoverskuelig situation med gældsafdragelse, manglende overblik, lyst til investeringer eller behov for at spare op til enten hus eller måske til din pensionstilværelse. Med økonomisk rådgivning kan du få overblik, konsulenten kan eventuelt tale med kreditorer og lave fornuftige og overskuelige aftaler med dem og i det hele taget hjælpe dig med at få overblik over din økonomi samt lægge planer for at sikre din fremtid.

Selvom dit firma måske har regnskabsmedarbejdere ansat, har de sikkert rigeligt at gøre med firmaets daglige økonomi og knap så meget tid til at få det store overblik. Finansiel rådgivning giver dig et fingerpeg om, om firmaet er på vej i den rigtige retning, om der er udsigt til overskud eller om et underskud kan vendes til et overskud ved hjælp af for eksempel afvikling af ejendomme og materiel, investeringer, investering i medarbejdere og lignende.

Få tilbud fra 3 specialister

Læs vores privatlivspolitik

Sådan virker det:

1
Udfyld formularen på vores hjemmeside og fortæl os, hvilken type finansiel rådgivning, du leder efter - det tager kun 2 minutter!
2
En af vores specialiserede medarbejdere kontakter dig og afklarer dine behov, hvorefter vi finder den rette økonomirådgiver, der passer til dig og dit behov.
3
Du modtager og sammenligner 3 tilbud fra specialister. Vores service er 100% gratis og uforpligtende.

Økonomisk rådgivning giver overblik

Måske har du verdens bedste idé, som du drømmer om skal blive til virkelighed, men er i tvivl om, om din økonomi kan klare, at du springer ud som selvstændig. Inden du enten starter op eller forkaster dine drømme, er det en god idé at få et overblik over din økonomiske situation. Søger du finansiel rådgivning, får du et overblik over din økonomi og kan eventuelt få hjælp til lån, bankforretninger og virksomhedsplaner.

Økonomisk rådgivning til private

Som privatperson kan du få stor glæde af finansiel rådgivning. Måske er du midt i en skilsmisse, hvor økonomi og deling af værdier er af altafgørende betydning, både hvis det er dig, der sidder med formuen, eller du mener, at du bør have del i den formue, der er. En økonomirådgiver kan hjælpe dig med at få overblik og er inde i de juridiske spørgsmål vedrørende deling af boet. Er du i tvivl om, hvordan du bedst investerer dine penge eller sparer op til din alderdom, kan en rådgiver hjælpe dig til at foretage de bedste valg.

Økonomisk rådgivning for virksomheder

Selvom om virksomheder har deres egen økonomiafdeling kan et friskt syn på virksomhedens økonomi ofte give et nyt syn muligheder og begrænsninger. Er der uenighed i ledelsen om, hvad og hvornår det er tid til investeringer, omlægninger eller driftudvidelse kan økonomisk rådgivning fra en udefrakommende ofte give et nyt syn på muligheder og eventuelle begrænsninger.

Økonomisk rådgiver i København

Indhent 3 tilbud nu

Økonomisk rådgiver i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Økonomisk rådgiver i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Økonomisk rådgiver i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Økonomisk rådgiver i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Økonomisk rådgiver i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Uanset opgaven har vi forbindelserne

Når du har beskrevet opgaven og dine forventninger, finder vi den rådgiver, der matcher dine behov. Du modtager tre tilbud fra tre forskellige rådgivere og kan vælge den kandidat, som du finder mest tiltalende.

Få professionel hjælp til alle økonomiske spørgsmål

Hvad enten du har brug for rådgivning vedrørende investeringer, selskabsstiftelse eller virksomhedsoverdragelse kan Ageras finde en rådgiver, der er ekspert indenfor feltet. Vores kartotek af eksperter bugner af kompetente rådgivere, og vi sørger for at forbinde dig med rådgivere, der har tiden og overblikket.

Få hjælp til alle former for finansiel rådgivning

Ageras finder nemt en rådgiver, der kan rådgive ved boligkøb, skilsmisse, investering, pensionsopsparing etc. Kom nemt og hurtigt i kontakt med en rådgiver, der er specialist i privatøkonomi, og få gode råd i livets omskiftelige situationer.

Fandt du ikke den service, du søgte?