Få tilbud fra 3 specialister

Læs vores privatlivspolitik

Find en ekspert i selskabsstiftelse med tre enkle skridt

Opret dit selskab med hjælp af Ageras

Når du skal oprette et selskab, er det en god idé at tage en professionel med på råd. Både til at oprette selskabet, men også til at rådgive dig omkring din idé, din forretning, din produktion etc. Det kan være svært at finde den helt rigtige ekspert, men med hjælp fra Ageras går det nemt. Du behøver blot at udfylde en formular med dine informationer, så sørger vi for, at du hurtigt kommer i kontakt med folk, der kan hjælpe dig med selskabsstiftelsen.

 

Få tilbud fra 3 specialister

Læs vores privatlivspolitik

Sådan virker det:

1
Gå til formularen, og udfyld den med så mange informationer som muligt, og send den til os. Så snart vi har modtaget dine informationer, går vi i gang med at finde de eksperter, der matcher din sag.
2
Indenfor 48 timer vil du modtage tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige eksperter i selskabsstiftelse i din indbakke.
3
Du kan nu gennemgå tilbuddene og vælge den ekspert, du ønsker at samarbejde med. At benytte Ageras’ services er både gratis og uforpligtende, hvilket betyder, at ønsker du ikke at starte et samarbejde med nogen af de eksperter, vi sætter dig i forbindelse med, kan du fravælge dem helt omkostningsfrit. Nemmere og hurtigere bliver det ikke at få den rette hjælp.

Selskabsformer

Du kan vælge mellem at stifte for eksempel en enkeltmandsvirksomhed, et ApS, et interessentskab eller et aktieselskab. Hver selskabsform har sine fordele og ulemper og kræver forskellig startkapital. En ekspert i selskabs­stiftelse kan rådgive og vejlede dig og hjælpe dig med at få alle formaliteter i orden.

Erhvervsstyrelsen

Du skal både indsende stiftelsesdokument samt vedtægter for dit firma til Erhvervsstyrelsen, og de skal desuden kende identiteten på stifteren/stifterne, det investerede beløb, opstartsdato samt vide, om selskabets årsregnskab skal revideres.

Detaljerne

For at starte et firma skal du have styr på ting som: Medarbejder NemID, digital postkasse, NemKonto, og have udfærdiget en direktørkontrakt, hvis du som ejer skal indtræde som direktør i selskabet.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Stiftelsesdokument

En ekspert kan hjælpe med at oprette stiftelsesdokumentet med de rette underskrifter.

Vedtægter

En ekspert kan hjælpe dig med at få nedskrevet vedtægter for selskabet.

Kontakt med Erhvervsstyrelsen

Eksperten kan tage kontakt til Erhvervsstyrelsen, og sørge for at alle formaliteter er i orden.

Lov og regler

Det er samtidig advokatens pligt at udtale sig om alle love og regler, og at sørge for at din virksomhed er compliant.

Økonomisk rådgivning

En ekspert kan desuden give økonomisk rådgivning, og du kan få råd om investeringer, personaleforhold etc.

Fandt du ikke den service, du søgte?