Find en ekspert i selskabsstiftelse med tre enkle skridt

Opret dit selskab med hjælp af Ageras

Sådan virker det:

Gå til formularen, og udfyld den med så mange informationer som muligt, og send den til os. Så snart vi har modtaget dine informationer, går vi i gang med at finde de eksperter, der matcher din sag.

Indenfor 48 timer vil du modtage tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige eksperter i selskabsstiftelse i din indbakke.

Du kan nu gennemgå tilbuddene og vælge den ekspert, du ønsker at samarbejde med. At benytte Ageras’ services er både gratis og uforpligtende, hvilket betyder, at ønsker du ikke at starte et samarbejde med nogen af de eksperter, vi sætter dig i forbindelse med, kan du fravælge dem helt omkostningsfrit. Nemmere og hurtigere bliver det ikke at få den rette hjælp.

Få tilbud fra 3 specialister
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Erfaring

Det er først og fremmest vigtigt, at du finder en ekspert, der har erfaring i selskabsstiftelse, for der er en del procedurer, du skal igennem for at oprette et selskab. Du har brug for gode råd, blandt andet til hvilken selskabsform, du skal oprette, samt til at gennemgå din forretningsidé og til at få en snak om økonomi, planlægning og registrering.

Branchekendskab

Det kan være klogt at gå efter en ekspert med branchekendskab. En ekspert i selskabs­stiftelse med branchekendskab vil kunne rådgive dig om fremtidsmuligheder, nicher, drift, planlægning og udnytte sin store viden til også at give dig branchekendskab.

Personlighed

Det er vigtigt for samarbejdet, at I matcher personlighedsmæssigt, når du vælger din fremtidige sparringspartner. Det bedste samarbejde opstår, når man har de samme briller på, og kommunikerer på en måde så alle parter er inkluderet.

Opret et selskab med hjælp fra Ageras

Hvad kan en ekspert i selskabsstiftelse hjælpe dig med?

Mange af processerne omkring selskabs­stiftelse kan du klare selv online, og derfor kan det virke unødvendigt at betale for at få hjælp til at stifte dit selskab. Der er dog mange situationer, hvor du bliver glad for at samarbejde med en professionel, og du har brug for en sparringspartner til at vende for eksempel din forretningsidé med. Også når det gælder selskabsformen, startkapital, produktion og personale, kan en ekspert give dig gode råd.

Hvis din idé og dine planer holder vand, skal du finde ud af hvilken selskabsform, du vil stifte. Et iværksætterselskab er ikke længere en mulighed, selskabsformen bliver udfaset inden 15. april 2021 og kan ikke længere oprettes. I stedet kan du stifte en enkeltmandsvirksomhed, eller er I flere om idéen er et ApS en god mulighed. En enkeltmandsvirksomhed er en god selskabsform, hvis du er alene om projektet, og en enkeltmandsvirksomhed kan oprettes uden startkapital. Er I flere, der vil starte virksomhed sammen, behøver I blot 50.000 kr. som startkapital for at stifte et ApS. Hvis du drømmer om at stifte et aktieselskab, skal du være opmærksom på, at det kræver en startkapital på minimum 500.000 kr. for at stifte et A/S.

Der er flere processer, du skal igennem for at stifte et selskab - såsom oprettelse af et stiftelsesdokument, vedtægter, direktørkontrakt etc. Også her kan en ekspert i selskabsstiftelse hjælpe dig med råd og vejledning. Ageras kan hjælpe dig på vej til at finde den helt rigtige ekspert. Det kræver blot, at du udfylder formularen og vælger et af de tre tilbud, vi sender til dig.

Selskabsformer

Du kan vælge mellem at stifte for eksempel en enkeltmandsvirksomhed, et ApS, et interessentskab eller et aktieselskab. Hver selskabsform har sine fordele og ulemper og kræver forskellig startkapital. En ekspert i selskabs­stiftelse kan rådgive og vejlede dig og hjælpe dig med at få alle formaliteter i orden.

Erhvervsstyrelsen

Du skal både indsende stiftelsesdokument samt vedtægter for dit firma til Erhvervsstyrelsen, og de skal desuden kende identiteten på stifteren/stifterne, det investerede beløb, opstartsdato samt vide, om selskabets årsregnskab skal revideres.

Detaljerne

For at starte et firma skal du have styr på ting som: Medarbejder NemID, digital postkasse, NemKonto, og have udfærdiget en direktørkontrakt, hvis du som ejer skal indtræde som direktør i selskabet.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Måske arbejder du allerede sammen med en advokat, en revisor eller lignende, der kan rådgive og vejlede dig, inden du opretter dit selskab. Føler du, at du gerne vil have lidt mere hjælp, kan du søge efter en ekspert i selskabs­stiftelse gennem Ageras og kontakte de eksperter, vi sætter dig i forbindelse med. Måske er de billigere end din nuværende økonomiske ekspert, og måske kan de give bedre rådgivning, da deres speciale jo er selskabs­stiftelse.

Udfylder du formularen i dag, kan du være i kontakt med den helt rigtige ekspert allerede i morgen, og komme i gang med det du brænder for. At søge efter en ekspert gennem Ageras er både nemt og gratis. Samtidig er det helt uforpligtende, og ønsker du ikke at kontakte nogen af de eksperter i selskabs­stiftelse, som vi sætter dig i kontakt med, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig