4audit Aarhus DK ApS Aarhus C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
4audit Aarhus DK ApS Aarhus C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi er en mindre revisionsvirksomhed i hjertet af Aarhus, men vi har kunder i hele landet, som vi besøger. Vi har tillige søsterselskaber som har kontorer i Odense, København og Ballerup.

Vores dygtige, effektive og servicemindede medarbejdere har op til 25 års erfaring indenfor branchen, så vi kan løfte næsten enhver opgave, om det må bero sig på det regnskabs- og revisionsmæssige eller andre aspekter i virksomheden, herunder udarbejdelse af løn, ansættelseskontrakter, rådgivning både når virksomheden skal op- og nedjusteres, sparring, ledelsescoaching, bogholderi, administration, skatterådgivning og øvrige juridiske og regnskabsmæssige problemstillinger.

Vi ser positivt og professionelt på små som store opgaver i samarbejde og i øjenhøjde med kunden.
Vi glæder os til et samarbejde med dig/din virksomhed. Du er velkommen til at læse mere om os på www.4audit.dk

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vores kunder vælger os fordi vi kan tilbyde at være sparringspartner i alle aspekter i en virksomhed ligefra iværksætteren til den store virksomhed, hvor vi udover det regnskabs- og revisionsmæssige kan hjælpe i virksomhedens andre aspekter såsom udarbejdelse af løn, ansættelseskontrakter, rådgivning både når virksomheden skal op- og nedjusteres, sparring, ledelsescoaching, bogholderi, administration, skatterådgivning og øvrige juridiske og regnskabsmæssige problemstillinger, herunder eksempelvis genoptagelser af selskaber.

Certificeringer

Revisor
Dinero-ekspert
Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Statsautoriseret Revisor
Godkendt revisor

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Revision
Selvangivelse

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden