Få hjælp til årsregnskab

Årsregnskab: Få 3 gratis tilbud fra specialister

Lad os hjælpe dig med at finde en ekspert

At få udarbejdet et årsregnskab kan være et uoverskueligt projekt, og måske er tiden kommet til at kigge efter professionel hjælp.

Alle virksomheder er iflg. årsregnskabsloven forpligtet til at udarbejde et eksternt årsregnskab. Netop derfor kan du have brug for en ekspert, der kan hjælpe dig med at få dit årsregnskab udarbejdet korrekt.

Hos Ageras kan du nemt og uforpligtende få tre forskellige tilbud fra tre forskellige eksperter, der er specialister i netop årsregnskab og alt hvad dermed følger.

Få hjælp til årsregnskab
Få hjælp til årsregnskab

Sådan virker det:

1
Udfyld formularen, så vi ved, hvad du har brug for hjælp til.
2
Du får op til 3 tilbud fra bogholdere indenfor 48 timer.
3
Sammenlign de 3 tilbud. Vælg derefter det, du bedst kan lide.
Få hjælp til årsregnskab
Få hjælp til årsregnskab

Hyr en ekspert

Ejer du en enkeltmandsvirksomhed, har du uden tvivl travlt med virksomhedens daglige drift og har svært ved at finde tid til selv den daglige bogføring. Når du skal have udarbejdet virksomhedens årsregnskab, sparer du både tid og penge ved at hyre en ekspert.

Modtag et korrekt udfærdiget årsregnskab til årsrapporten

Ledere i større virksomheder har stor glæde af at udlicitere udarbejdelsen af årsregnskabet til årsrapporten til en ekstern ekspert. Når årsrapporten skal fremlægges på firmaets generalforsamling, ved du at tallene stemmer og at alt er udarbejdet korrekt, samt at årsrapporten er let læselig og tydeligt opstillet.

Har alle brug for en ekspert?

Ligegyldigt hvilken selskabsform du driver, er det en god idé at hyre en professionel, når du skal have udarbejdet dit årsregnskab. Få et tilbud på et ApS årsregnskab, et interessentskab regnskab, et regnskab til din enkeltmandsvirksomhed eller måske til din private selvangivelse.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Udover arv tilbyder vi også selvangivelseshjælp

Beskriv opgaven samt dine forventninger for os, og lad Ageras hjælpe dig med at uddybe dem. På den måde kan vi finde den ekspert, der kender alt til netop dine behov.

Få hjælp til både selvangivelse og årsopgørelse

Du modtager et korrekt udfærdiget og balanceret årsregnskab, der matcher årsregnskabsloven, får overblik over din økonomi og kan nemt overføre tallene til din årsopgørelse eller årsrapport.

Lov og regler om årsregnskab

Det er samtidig revisors pligt at udtale sig om, om regnskabet opfylder alle love og regler, og om det giver et retvisende billede af din virksomheds økonomiske tilstand.

Fandt du ikke den service, du søgte?