Få tilbud fra 3 revisorer

Læs vores privatlivspolitik

Årsregnskab: få 3 gratis tilbud fra specialister

Lad os hjælpe dig med at finde en ekspert

At få udarbejdet et regnskab for året er ikke et helt overskueligt projekt, og måske er tiden kommet til at kigge efter professionel hjælp. Vi hos Ageras er eksperter i at matche professionelle med brugere, der leder efter hjælp til regnskab, bogføring, revision etc.

Alle virksomheder er iflg. årsregnskabsloven forpligtiget til at udarbejde et eksternt årsregnskab, og netop derfor kan du have brug for en ekspert, der kan hjælpe dig med at få dit årsregnskab udarbejdet korrekt.

Hos Ageras kan du nemt og uforpligtigende få tre forskellige tilbud fra tre forskellige eksperter, der er specialister i netop regnskab, og alt hvad dermed følger - det er gratis, ikke-bindende og tidsbesparende! Både virksomheder og enkeltpersoner kan gøre brug af vores tilbud, og vi matcher indenfor alle faggrupper.

Få tilbud fra 3 revisorer

Læs vores privatlivspolitik

Sådan virker det:

1
Udfyld formularen på vores hjemmeside - det tager kun 2 minutter!
2
En af vores specialiserede medarbejdere kontakter dig og afklarer dine behov, hvorefter vi finder den specialist, der passer til dig og dit behov.
3
Du modtager og sammenligner 3 tilbud fra specialister - 100% gratis og uforpligtende.

Hyr en ekspert

Ejer du en enkeltmandsvirksomhed har du uden tvivl travlt med virksomhedens daglige drift og har svært ved at finde tid til selv den daglige bogføring. Når du skal have udarbejdet virksomhedens årsregnskab, sparer du både tid og penge ved at hyre en ekspert.

Modtag et korrekt udfærdiget årsregnskab

Ledere i større virksomheder har stor glæde af at udlicitere udarbejdelsen af årsregnskabet til en ekstern ekspert. Når årsrapporten skal fremlægges på firmaets generalforsamling ved du, at tallene stemmer, og at alt er udarbejdet korrekt, samt at årsrapporten er let læselig og tydeligt opstillet.

Har alle brug for en ekspert?

Ligegyldigt hvilken selskabsform du driver, er det en god idé at hyre en professionel, når du skal have udarbejdet dit 2019 årsregnskab. Få et tilbud på et ApS årsregnskab, et interessentskab regnskab, et regnskab til din enkeltmandsvirksomhed eller måske til din private selvangivelse.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Uanset om opgaven er arv eller selvangivelse, er vi klar

Beskriv opgaven samt dine forventninger for os, og lad Ageras hjælpe dig med at uddybe dem. På den måde kan vi finde den ekspert, der kender alt til netop dine behov.

Modtag vores match indenfor 48 timer

Du modtager tre uforpligtende tilbud fra vores stærke og brede netværk af samarbejdspartnere og kan nemt se, hvad de tilbyder indenfor netop deres speciale og dine behov.

Træf en velovervejet beslutning

Du kan nu sammenligne tilbuddene i fred og ro og eventuelt diskutere dem med dine samarbejdspartnere. Vælg derefter det tilbud, som du finder bedst, og kom hurtigt i gang med samarbejdet.

Få hjælp til både selvangivelse og årsopgørelse

Du modtager et korrekt udfærdiget og balanceret årsregnskab, der matcher årsregnskabsloven, får overblik over din økonomi og kan nemt overføre tallene til din årsopgørelse.

Lov og regler

Det er samtidig revisorens pligt at udtale sig om, om regnskabet opfylder alle love og regler, og om det giver et retvisende billede af din virksomheds økonomiske tilstand.

Fandt du ikke den service, du søgte?