Find en ekspert i årsregnskab med Ageras

Lad os hjælpe dig med at finde en ekspert

At få udarbejdet et regnskab for året er ikke et helt overskueligt projekt, og måske er tiden kommet til at kigge efter professionel hjælp. Vi hos Ageras er eksperter i at matche professionelle med brugere, der leder efter hjælp til regnskab, bogføring, revision etc.

Alle virksomheder er iflg. årsregnskabsloven forpligtiget til at udarbejde et eksternt årsregnskab, og netop derfor kan du have brug for en ekspert, der kan hjælpe dig med at få dit årsregnskab udarbejdet korrekt.

Hos Ageras kan du nemt og uforpligtigende få tre forskellige tilbud fra tre forskellige eksperter, der er specialister i netop regnskab, og alt hvad dermed følger - det er gratis, ikke-bindende og tidsbesparende! Både virksomheder og enkeltpersoner kan gøre brug af vores tilbud, og vi matcher indenfor alle faggrupper.

Sådan virker det:

Udfyld formularen på vores hjemmeside - det tager kun 2 minutter!

En af vores specialiserede medarbejdere kontakter dig og afklarer dine behov, hvorefter vi finder den specialist, der passer til dig og dit behov.

Du modtager og sammenligner 3 tilbud fra specialister - 100% gratis og uforpligtende.

Få tilbud fra 3 revisorer
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Alle virksomheder skal udarbejde et årsregnskab

Som virksomhedsejer er du forpligtiget til at sørge for, at der bliver udarbejdet et årsregnskab for din virksomhed. Selvom enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber ikke behøver ikke at indberette deres årsregnskaber, skal det ligge i virksomheden, hvis offentlige myndigheder spørger efter det, og du har brug for årsregnskabet for at kunne indberette dine nøgletal til Skat samt for at kunne udfylde din selvangivelse og betale korrekt moms.

En professionel sparer både tid og penge

Ved at benytte en kvalificeret, ekstern og kompetent ekspert sikrer du dig, at dit regnskab bliver udarbejdet korrekt, og at alle tidsfrister overholdes. Du sparer desuden din egen uvurderlige tid, som der er brug for til den daglige drift. Med professionel hjælp bliver indberetninger nemmere, og du kan få hjælp fra alt til den daglige bogføring eller blot den sidste udarbejdelse af det årlige regnskab.

Lad en ekspert udføre arbejdet

Klarer du selv den daglige bogføring, kan en ekspert nemt og hurtigt udarbejde dit årlige regnskab ud fra dine oplysninger. Har vedkommende brug for flere oplysninger, er det nemt at tilsende de manglende informationer til eksperten, som derefter kan bruge dem til at færdiggøre regnskabet.

Find den rette hjælp til årsregnskabet - nemt og gratis!

Hvad er et årsregnskab?

Kort fortalt skal det årlige regnskab give både dig selv og dine eventuelle interessenter et overblik over din virksomheds økonomi. Årsregnskabet skal give et retvisende billede af virksomhedens økonomiske status, og det skal vise, hvordan du har brugt virksomhedens midler, i det år der er gået.

Årsregnskabet er en del af din årsrapport og skal bestå af en resultatopgørelse og en balance. I resultatopgørelsen skal virksomhedens indtægter og udgifter præciseres, og balancen skal oplyse om virksomhedens aktiver og passiver.

Med en professionel rådgiver sikrer du dig, at alt er korrekt listet og opgjort, og at det regnskab, der præsenteres for dine interessenter, er korrekt og professionelt og overholder årsregnskabsloven til punkt og prikke.

Hvad er prisen på at få udarbejdet et årsregnskab?

Der er stor forskel på, hvad det koster at få udarbejdet et årsregnskab. Vil du have en revisor til at udarbejde dit regnskab koster det mere, end hvis en bogholder kan udføre opgaven. Og alt afhængig af antallet af posteringer, og hvor meget du selv bidrager med, kan prisen variere.

Det er ikke de faktiske tal i dit regnskab, der afgør prisen, og det er ikke afgørende for prisen, om din virksomhed kører med overskud eller underskud. Det er derimod antallet af balanceposter samt balancesummen, der afgør, hvad prisen er for at få udarbejdet regnskabet.

Skal du have hjælp til den daglige bogføring, er prisen på udarbejdelsen af regnskabet naturligvis også større, end hvis du afleverer perfekt registrerede og bogførte bilag til din ekspert. De professionelle er desuden eksperter i både årsregnskabsloven og andre regler og forordninger, der skal overholdes, når regnskabet står færdigt, til gavn og glæde for dig og din virksomhed.

Alle virksomheder har uanset størrelse brug for at få udarbejdet et årsregnskab. Er du regnskabskyndig og har tiden, kan du naturligvis selv udarbejde din virksomheds årlige regnskab – men benytter du dig af en regnskabskyndig ekspert, er du helt sikker på, at alle tal og alle oplysninger er korrekte. Hvad enten du ejer en enkeltmandsvirksomhed, ejer en større virksomhed, er landmand, partner eller freelancer, har du brug for, at dit årsregnskab er korrekt.

Hyr en ekspert

Ejer du en enkeltmandsvirksomhed har du uden tvivl travlt med virksomhedens daglige drift og har svært ved at finde tid til selv den daglige bogføring. Når du skal have udarbejdet virksomhedens årsregnskab, sparer du både tid og penge ved at hyre en ekspert.

Modtag et korrekt udfærdiget årsregnskab

Ledere i større virksomheder har stor glæde af at udlicitere udarbejdelsen af årsregnskabet til en ekstern ekspert. Når årsrapporten skal fremlægges på firmaets generalforsamling ved du, at tallene stemmer, og at alt er udarbejdet korrekt, samt at årsrapporten er let læselig og tydeligt opstillet.

Har alle brug for en ekspert?

Ligegyldigt hvilken selskabsform du driver, er det en god idé at hyre en professionel, når du skal have udarbejdet dit 2019 årsregnskab. Få et tilbud på et ApS årsregnskab, et interessentskab regnskab, et regnskab til din enkeltmandsvirksomhed eller måske til din private selvangivelse.

Gennemsigtighed og overblik

At sætte dig ind i alle regler og forordninger er en næsten uoverstigelig opgave og en svær en at overkomme, når dit regnskab for året skal udarbejdes. Derfor tilbyder Ageras at matche dig med netop den ekspert, som matcher dig, din virksomhed, dine behov og din personlighed. Vi sætter en ære i at matche de rette personer og at sørge for, at du får netop den hjælp, du har brug for. Vores service er gratis og uforpligtende og du kan frit vælge om du vil modtage hjælp fra de eksperter, som vi tilbyder dig.

Uanset om opgaven er arv eller selvangivelse, er vi klar
Beskriv opgaven samt dine forventninger for os, og lad Ageras hjælpe dig med at uddybe dem. På den måde kan vi finde den ekspert, der kender alt til netop dine behov.
Træf en velovervejet beslutning
Du kan nu sammenligne tilbuddene i fred og ro og eventuelt diskutere dem med dine samarbejdspartnere. Vælg derefter det tilbud, som du finder bedst, og kom hurtigt i gang med samarbejdet.
Modtag vores match indenfor 48 timer
Du modtager tre uforpligtende tilbud fra vores stærke og brede netværk af samarbejdspartnere og kan nemt se, hvad de tilbyder indenfor netop deres speciale og dine behov.
Få hjælp til både selvangivelse og årsopgørelse
Du modtager et korrekt udfærdiget og balanceret årsregnskab, der matcher årsregnskabsloven, får overblik over din økonomi og kan nemt overføre tallene til din årsopgørelse.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Hos Ageras forbinder vi vores kunder med specialister indenfor økonomi og jura. Vi lytter gerne til dig, så vi kan afklare dine behov og matche dig med den helt rigtige ekspert. Bare udfyld formularen på vores hjemmeside og hold øje med din indbakke. Du modtager hurtigt tre uforpligtende tilbud, og derefter kan du i fred og ro gennemse tilbuddene og vælge det, som passer bedst til dig.

Vores service er nemt, gratis og uforpligtende. Det står dig frit for at fravælge vore specialister og fortsætte din søgning på egen hånd. Men vores kartotek er omfattende, og vi gør vores yderste for at matche dig med de rette eksperter.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig