Få 3 tilbud på selvangivelse

Læs vores privatlivspolitik

Selvangivelse: få 3 gratis tilbud på revisorhjælp

Det er nemt, gratis og uforpligtende

Ageras er en formidlingstjeneste, der helt uforpligtende indhenter tilbud fra de eksperter, du har brug for hjælp fra. Det kan både være til selvangivelsen, men også til for eksempel revision, regnskaber, selskabsstiftelse mv. Vi er eksperter i at finde den hjælp, du har brug for.

Når vi har afdækket dine behov, sørger vi for, at du får tre forskellige tilbud fra tre eksperter, der har helt styr på alle regler og forordninger, kan sørge for at du udnytter dine fradrag fuldt ud og kan hjælpe dig med at få indrapporteret en helt korrekt selvangivelse.

Vi matcher de mest kvalificerede eksperter med dig, og både virksomheder og private kan gøre brug af vores tilbud.

Få 3 tilbud på selvangivelse

Læs vores privatlivspolitik

Sådan virker det:

1
Få tre uforpligtende tilbud ind ad døren – udfyld formularen, så vi kan se, hvilken form for hjælp du har brug for, og modtag hurtigt tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige revisorer. Vores ydelser er gratis og uforpligtende.
2
Lad os hjælpe dig, så du ikke skal bruge tid på det, som vi er eksperter i. Du slipper for at søge på nettet og ringe rundt til revisorer, der måske ikke har tid til at hjælpe dig. Vi har et stort kartotek med relevante eksperter, og du modtager dine tilbud fra folk, der har tid til at hjælpe dig.
3
Efter du har modtaget tilbuddene, kan du frit vælge, hvilken ekspert du vil samarbejde med. Ønsker du ikke at benytte dig af vores tilbud, er du ikke forpligtet til at acceptere dem.

Privatpersoner

SKAT får indberetninger angående din indtægt fra offentlige myndigheder, arbejdsgivere og fra banker. Har du ingen andre fradrag end dit personfradrag, kan du gå ind på SKATs hjemmeside og tjekke din årsopgørelse og rette i den, hvis der er forkerte oplysninger, og kan dermed selv klare indberetningen. Du bør dog alligevel altid gennemgå din selvangivelse - det er altid muligt, at du finder fejl og mangler.

Virksomheder

Har du investeringer, kørselsfradrag, udenlandsk indkomst, udlejer du dit sommerhus, et værelse eller andet, har du anparter eller driver du selvstændig virksomhed, er der god grund til at få hjælp til indberetning af din selvangivelse. Ejer du en enkeltmandsvirksomhed, eller skal du lave selvangivelse for et IVS, et A/S eller et ApS, skal du lave selvangivelse som næringsdrivende eller måske en selvangivelse for udenlandsk indkomst, kan det være klogt at få hjælp til den udvidede selvangivelse.

Arv

Har du for eksempel arvet et investeringsbevis, skal du være opmærksom på, at SKAT ikke automatisk modtager oplysninger derom. Du skal derfor selv indberette værdien af investeringsbeviserne på din selvangivelse. Det er en god idé at søge revisorhjælp til indberetningen, så du sikrer dig, at du får fradrag for eventuelle tab. Ved arv skal du desuden tjekke at boafgiften er indberettet korrekt.

Almindelig selvangivelse

Selvom du som privatperson kan se de mest almindelig tal på din årsopgørelse, skal du være opmærksom på, at visse fradrag ikke indberettes automatisk: Har du lånt penge privat, kan du fradrage renterne på lånet. Du kan få fradrag for udgifter for kost og logi i forbindelse med forretningsrejser. Hvis du har benyttet dig af grønne håndværksydelser, kan du få et håndværkerfradrag osv. Med eksperthjælp sikrer du dig, at alt bliver indberettet efter reglerne.

Udvidet selvangivelse

Hvis du skal lave selvangivelse som næringsdrivende eller måske en selvangivelse for udenlandsk indkomst, er det en god ide at få hjælp til den udvidede selvangivelse. Ydermere er du omfattet af andre og skærpede bøderegler. Der er med andre ord endnu dyrere ikke at have styr på din udvidede selvangivelse sammenlignet med den almindelige selvangivelse, og det er derfor en rigtig god idé at have en revisor tilknyttet.

Fandt du ikke den service, du søgte?