Få den rette hjælp til din selvangivelse

Det er nemt, gratis og uforpligtende

Ageras er en formidlingstjeneste, der helt uforpligtende indhenter tilbud fra de eksperter, du har brug for hjælp fra. Det kan både være til selvangivelsen, men også til for eksempel revision, regnskaber, selskabsstiftelse mv. Vi er eksperter i at finde den hjælp, du har brug for.

Når vi har afdækket dine behov, sørger vi for, at du får tre forskellige tilbud fra tre eksperter, der har helt styr på alle regler og forordninger, kan sørge for at du udnytter dine fradrag fuldt ud og kan hjælpe dig med at få indrapporteret en helt korrekt selvangivelse.

Vi matcher de mest kvalificerede eksperter med dig, og både virksomheder og private kan gøre brug af vores tilbud.

Sådan virker det:

Få tre uforpligtende tilbud ind ad døren – udfyld formularen, så vi kan se, hvilken form for hjælp du har brug for, og modtag hurtigt tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige revisorer. Vores ydelser er gratis og uforpligtende.

Lad os hjælpe dig, så du ikke skal bruge tid på det, som vi er eksperter i. Du slipper for at søge på nettet og ringe rundt til revisorer, der måske ikke har tid til at hjælpe dig. Vi har et stort kartotek med relevante eksperter, og du modtager dine tilbud fra folk, der har tid til at hjælpe dig.

Efter du har modtaget tilbuddene, kan du frit vælge, hvilken ekspert du vil samarbejde med. Ønsker du ikke at benytte dig af vores tilbud, er du ikke forpligtet til at acceptere dem.

Få 3 tilbud på selvangivelse
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Virksomheder

I princippet bliver alle oplysninger indberettet til SKAT fra arbejdsgiver, A-kasse, offentlige myndigheder og banker. Har du ikke andre indtægter eller udgifter end dem, der automatisk bliver indberettet, behøver du blot at kontrollere oplysningerne på SKATs hjemmeside, for at se om de er rigtige. Ejer du en virksomhed, har du investeringer, udlejer du, eller har du kørselsfradrag mv. er det klogt at få hjælp til at indberette tallene fra en revisor.

Privatpersoner

Selvom du ikke er virksomhedsejer, kan du have brug for professionel hjælp til selvangivelsen: Har du helt styr på, hvordan du skal oplyse om din ejendom i udlandet? Ejer du anparter, der ikke er omfattet af anpartsreglerne? Har du kørselsfradrag? Udlejer du en eller flere boliger? Har du udenlandsk indkomst? Har du arvet? Alle disse og mange flere forhold gør, at det kan være svært at få indberettet alle tal korrekt, og for at sikre den helt rigtige indberetning er det klogt at få en dygtig og kompetent revisor til at hjælpe dig.

Spar tid og penge

Benytter du dig af en kompetent ekspert, når selvangivelsen skal udfyldes, er du sikker på, at de tal du indsender til SKAT er korrekte, og at alle fradrag udnyttes. Hvad du selv skal bruge megen tid på at sætte dig ind i og undersøge, har en revisor helt styr på, og du kan i stedet bruge din tid til andre gøremål, imens revisoren arbejder.

Find den rette hjælp til din selvangivelse

Hvad er en selvangivelse?

Selvangivelsen er en årlig opgørelse over dine indtægter, og hvor meget du skal betale i skat. Alle skattepligtige personer er forpligtiget til at skulle indberette dette til SKAT. Den traditionelle selvangivelse blev dog afskaffet i 2008, og i dag foregår indberetningen elektronisk, hvor SKAT automatisk modtager alle væsentlige oplysninger om dig, som f.eks. fra din arbejdsgiver, bank, A-kasse mv.

Dette betyder også, at langt de fleste privatpersoner med en almindelig selvangivelse som udgangspunkt ikke skal selvangive pga. SKATs indsigt i din indtægt, indestående i banken, aktiegevinster eller tab osv. Du bør dog alligevel altid gennemgå din selvangivelse. Det er ikke utænkeligt, at du finder fejl og mangler, og disse bør du selvfølgelig rette, så det kan komme med i årsopgørelsen.

Fristen for at indberette den almindelige selvangivelse er d. 1 maj, og du kan gøre det på SKATs hjemmeside.

Personer der ejer en personligt ejet virksomhed som en enkeltmandsvirksomhed eller et interessentskab, skal i stedet indberette en såkaldt udvidet selvangivelse. Det samme er tilfældet for personer, der har indtægter fra f.eks. et solcelleanlæg eller en udlejningsejendom, eller personer der har udenlandsk indkomst eller ejendom. I den udvidede selvangivelse indberetter du dine indtægter og udgifter og hermed også det overskud, som du skal betale skat af.

Modsat den almindelige selvangivelse indhenter SKAT ingen automatiske oplysninger om dig. Du skal derfor selv indberette en lang række tal, hvilket for mange godt kan virke overvældende.

Du skal indberette og udfylde den udvidede selvangivelse inden 1. juli året efter regnskabsåret. Bemærk, at det kan være dyrt ikke at overholde denne tidsfrist. Således koster det dagsbøder på hhv. 100 og 200 kr. for hver dag du har overskredet fristen. Det kan dog højest koste hhv. 2.500 og 5000 kroner i alt, afhængigt af om din skattepligtige indkomst er over eller under 459.200 kroner.

Hvad koster det, at få hjælp til selvangivelsen?

Det er ikke et krav, at du får lavet din selvangivelse af en godkendt revisor, men det giver en vis grad af sikkerhed. Først og fremmest har revisoren en kvalificeret uddannelse som baggrund. Derudover har revisoren også en ansvarsforsikring, som dækker eventuelle økonomiske tab, som måtte komme af fejl i det udførte arbejde.

Bruger du derimod ikke en revisor, er vedkommende ikke forpligtiget til at tegne en ansvarsforsikring. Ydermere har du ingen garanti for, at vedkommende besidder de rette kompetencer til at udfylde og udarbejde din selvangivelse, da alle må åbne en virksomhed og kalde sig for f.eks. bogholder. Derfor vil du også erfare, at det vil være dyrere at få udarbejdet din selvangivelse hos en godkendt revisor sammenlignet med f.eks. en bogholder eller en regnskabsspecialist.

Dette er bl.a. nogle af årsagerne til, at du vil opleve, at der på markedet hersker store prisforskelle på at få udarbejdet en selvangivelse. Du kan derfor med fordel benytte dig af Ageras’ service, hvor du ved at modtage 3 tilbud får et langt bedre sammenligningsgrundlag. Vores service skaber gennemsigtighed, og sikrer dig hermed, at du ikke betaler en urimelig overpris.

Der findes ikke noget værre end spekulationer over, om man har husket at indberette alt, har udnyttet mulige fradrag og så videre, og det kan ødelægge nattesøvnen for enhver. Med professionel hjælp til selvangivelsen kan både privatpersoner og virksomheder sove roligt i forvisning om, at alle tal er korrekte, og at din revisor når at indberette alle tal til tiden.

Privatpersoner

SKAT får indberetninger angående din indtægt fra offentlige myndigheder, arbejdsgivere og fra banker. Har du ingen andre fradrag end dit personfradrag, kan du gå ind på SKATs hjemmeside og tjekke din årsopgørelse og rette i den, hvis der er forkerte oplysninger, og kan dermed selv klare indberetningen. Du bør dog alligevel altid gennemgå din selvangivelse - det er altid muligt, at du finder fejl og mangler.

Virksomheder

Har du investeringer, kørselsfradrag, udenlandsk indkomst, udlejer du dit sommerhus, et værelse eller andet, har du anparter eller driver du selvstændig virksomhed, er der god grund til at få hjælp til indberetning af din selvangivelse. Ejer du en enkeltmandsvirksomhed, eller skal du lave selvangivelse for et IVS, et A/S eller et ApS, skal du lave selvangivelse som næringsdrivende eller måske en selvangivelse for udenlandsk indkomst, kan det være klogt at få hjælp til den udvidede selvangivelse.

Arv

Har du for eksempel arvet et investeringsbevis, skal du være opmærksom på, at SKAT ikke automatisk modtager oplysninger derom. Du skal derfor selv indberette værdien af investeringsbeviserne på din selvangivelse. Det er en god idé at søge revisorhjælp til indberetningen, så du sikrer dig, at du får fradrag for eventuelle tab. Ved arv skal du desuden tjekke at boafgiften er indberettet korrekt.

Hvordan kan en ekspert hjælpe dig med din selvangivelse?

Har du brug for eksperthjælp til selvangivelsen, udfylder du simpelthen formularen og indsender den. Herefter afklarer vi dine behov og matcher dig med en revisor, der kender din opgave. Du modtager tre uforpligtende tilbud fra tre af vores samarbejdspartnere og kan i ro og mag gennemgå tilbuddene og vælge den revisor, som du ønsker hjælp fra. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende at modtage de tre tilbud. Og ønsker du ikke at gøre brug af nogen af vores tilbud, står det dig frit for at fravælge dem.

Almindelig selvangivelse
Selvom du som privatperson kan se de mest almindelig tal på din årsopgørelse, skal du være opmærksom på, at visse fradrag ikke indberettes automatisk: Har du lånt penge privat, kan du fradrage renterne på lånet. Du kan få fradrag for udgifter for kost og logi i forbindelse med forretningsrejser. Hvis du har benyttet dig af grønne håndværksydelser, kan du få et håndværkerfradrag osv. Med eksperthjælp sikrer du dig, at alt bliver indberettet efter reglerne.
Udvidet selvangivelse
Hvis du skal lave selvangivelse som næringsdrivende eller måske en selvangivelse for udenlandsk indkomst, er det en god ide at få hjælp til den udvidede selvangivelse. Ydermere er du omfattet af andre og skærpede bøderegler. Der er med andre ord endnu dyrere ikke at have styr på din udvidede selvangivelse sammenlignet med den almindelige selvangivelse, og det er derfor en rigtig god idé at have en revisor tilknyttet.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Det kan være svært at vurdere om den ekspert, du samarbejder med, har de rette kompetencer til din (udvidede) selvangivelse. Det skader alligevel ikke at gennemgå markedet for at finde ud af, om du kan finde en ekspert eller måske et par ekstra hænder med bedre kompetencer og branchekendskab.

Uanset opgavens omfang står vi hos Ageras klar til at hjælpe dig. Vores ekspertkartotek er stort, og vi finder den eksperthjælp, du skal bruge, både hvis du skal indberette til en selvangivelse for et eller flere selskaber, en selvangivelse for erhvervsdrivende, en virksomheds-selvangivelse eller andet.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig