Få hjælp til selvangivelse

Selvangivelse: Få 3 gratis tilbud

Hvad er en selvangivelse?

Selvangivelsen er en årlig opgørelse over dine indtægter, og hvor meget du skal betale i skat. Alle skattepligtige personer er forpligtiget til at skulle indberette dette til SKAT.

Har du brug for hjælp til din selvangivelse? Ageras står klar til at hjælpe dig med at finde den rette ekspert til din opgave. Ved at udfylde formularen, så kan vi indhente 3 uforpligtende tilbud til dig, hvoraf du selv kan vælge, hvilket der passer bedst til dig.

Få hjælp til selvangivelse
Få hjælp til selvangivelse

Sådan virker det:

1
Udfyld vores formular, så vi ved, hvad du har brug for hjælp til.
2
Du får 3 tilbud inden for 48 timer, der passer til dit behov.
3
Sammenlign de 3 tilbud. Vælg derefter det, du bedst kan lide.
Få hjælp til selvangivelse
Få hjælp til selvangivelse

Privatpersoner

SKAT får indberetninger angående din indtægt fra offentlige myndigheder, arbejdsgivere og fra banker. Har du ingen andre fradrag end dit personfradrag, kan du gå ind på SKATs hjemmeside og tjekke din årsopgørelse og rette i den, hvis der er forkerte oplysninger, og kan dermed selv klare indberetningen. Du bør dog alligevel altid gennemgå din selvangivelse - det er altid muligt, at du finder fejl og mangler.

Virksomheder

Har du investeringer, kørselsfradrag, udenlandsk indkomst, udlejer du dit sommerhus, et værelse eller andet, har du anparter eller driver du selvstændig virksomhed, er der god grund til at få hjælp til indberetning af din selvangivelse. Ejer du en enkeltmandsvirksomhed, eller skal du lave selvangivelse for et IVS, et A/S eller et ApS, skal du lave selvangivelse som næringsdrivende eller måske en selvangivelse for udenlandsk indkomst, kan det være klogt at få hjælp til den udvidede selvangivelse.

Arv

Har du for eksempel arvet et investeringsbevis, skal du være opmærksom på, at SKAT ikke automatisk modtager oplysninger derom. Du skal derfor selv indberette værdien af investeringsbeviserne på din selvangivelse. Det er en god idé at søge revisorhjælp til indberetningen, så du sikrer dig, at du får fradrag for eventuelle tab. Ved arv skal du desuden tjekke at boafgiften er indberettet korrekt.

Hjælp til almindelig selvangivelse

Selvom du som privatperson kan se de mest almindelig tal på din årsopgørelse, skal du være opmærksom på, at visse fradrag ikke indberettes automatisk: Har du lånt penge privat, kan du fradrage renterne på lånet. Du kan få fradrag for udgifter for kost og logi i forbindelse med forretningsrejser. Hvis du har benyttet dig af grønne håndværksydelser, kan du få et håndværkerfradrag osv. Med eksperthjælp sikrer du dig, at alt bliver indberettet efter reglerne.

Hjælp til oplysningsskema (udvidet selvangivelse)

Hvis du skal lave selvangivelse som næringsdrivende eller måske en selvangivelse for udenlandsk indkomst, er det en god ide at få hjælp til den udvidede selvangivelse. Ydermere er du omfattet af andre og skærpede bøderegler. Der er med andre ord endnu dyrere ikke at have styr på din udvidede selvangivelse sammenlignet med den almindelige selvangivelse, og det er derfor en rigtig god idé at have en revisor tilknyttet.

Fandt du ikke den service, du søgte?