Find en ekspert i bogføring med Ageras

Få hjælp til bogføringsopgaverne af en ekspert i bogføringsloven

Sådan virker det:

Når du har udfyldt og indsendt skemaet, får du tre uforpligtende tilbud. Det tager tid at finde den rette ekspert, men med hjælp fra os slipper du for besværet med at søge på nettet efter hjælp til dine bogføringsopgaver.

Vi har et stort netværk af eksperter, som det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra. Vi matcher dig med en bogfører, der er ekspert indenfor dit behovsområde, og vi forsøger at matche både kompetencer og personlighed, når vi hjælper dig.

Du kan overveje de tilsendte muligheder og beslutte, hvilket der passer dig bedst. Vores service er 100 % gratis, og ønsker du ikke at benytte dig af vores tilbud, er du ikke forpligtiget til at acceptere dem.

Få tilbud fra 3 bogførere
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Din virksomhed fortjener den bedste bogfører

Med eksperthjælp går alting nemmere, og hvad du bruger timer foran computeren på, kan en professionel bogfører klare på næsten ingen tid. Måske er virksomheden ikke stor nok til at have en bogfører ansat, måske har din virksomhed i perioder behov for ekstra hænder i regnskabsafdelingen, eller måske har du behov for at udlicitere visse opgaver, som du ikke selv har tid til at tage dig af. Hos Ageras kan vi hjælpe dig med at finde den rette hjælp: En person, der kender bogføringsloven til punkt og prikke. En bogfører, der er specialist på et helt specifikt område. En kompetent arbejdskraft i travle perioder. Alt i alt kompetente, professionelle bogførere, der har tid til at tage opgaven, når du har brug for det.

En professionel sparer både tid og penge

Ved at benytte en kvalificeret, kompetent og ekstern bogfører sikrer du dig professionel hjælp, når behovet er der. Du sparer din egen uvurderlige tid, og du kan få hjælp til den daglige bogføring, få registreret alle din virksomheds økonomiske transaktioner og få et overblik over din virksomheds økonomiske situation. Samtidig slipper du for udgiften til en fastansat medarbejder og skal blot betale efter opgavens omfang eller de timer, en ekstern bogfører bruger på opgaven.

En professionel og kompetent bogfører kan være guld værd for virksomheden

Foruden at klare den daglige bogføring, kan en bogholder hjælpe med at udarbejde dit årsregnskab. Du kan få et korrekt regnskab udfærdiget, der giver dig et retvisende billede af din virksomheds økonomi, giver dig et overblik over, hvad du har af midler, og hvad du har brugt sidste års overskud til. En bogfører kan fungere som finansiel rådgiver, og selvom en revisor skal godkende regnskabet efterfølgende, kan du spare penge til revisoren, hvis dit årsregnskab er udarbejdet korrekt.

Få den rette hjælp til bogføring - nemt og gratis!

Hvad er bogføring?

Bogføring går i al sin enkelthed ud på at registrere alle sine bilag – udgifter såvel som indtægter. Alle virksomheder er bogføringspligtige, hvilket vil sige, at alle virksomhedens økonomiske transaktioner skal registreres. Dette skal gøres skriftligt og i kronologisk rækkefølge, og virksomheden skal ligge inde med bilag, der beviser transaktionerne. Man kan enten registrere alle bilag i en kassebog/på sin PC, og efter en periode konstatere om resultatet er større eller mindre end ved periodens start. Dette er den simple form for bogholderi. Stort set alle virksomheder laver dog deres regnskaber efter det dobbelte bogholderis princip, hvor alle transaktioner registreres to gange, én gang på debetsiden og én gang på kreditsiden – dermed bliver der samtidig opstillet et regnskab, der viser periodens overskud og underskud eller med andre ord, en opgørelse af virksomhedens aktiver og passiver.

Det er ikke et krav fra myndighedernes side, at man skal anvende dobbelt bogholderi, men det er temmelig uhensigtsmæssigt at bogføre ved hjælp af enkelt bogføring.

Hvorfor bogføre?

Man skal bogføre for at holde styr på sin virksomheds indtægter og udgifter. Og når der bogføres korrekt, er det nemt at få et overblik over virksomhedens aktiver, som for eksempel varelager og tilgodehavender, og passiver, som for eksempel moms, udeståender hos leverandører, feriepenge til medarbejdere etc. Når bogføringen er i orden, kan du nemt få et overblik over din virksomheds økonomi og træffe dine beslutninger på et korrekt økonomisk grundlag.

Med professionel hjælp er det lettere for dig

Når du vælger at outsource virksomhedens bogføringsopgaver, lægger du dit regnskab i hænderne på en professionel bogfører, der kender bogføringsloven, eventuelt kan indberette korrekt momsregnskab, og som for eksempel kan hjælpe med udarbejdelse af dit årsregnskab, sådan at du, når du sender dit regnskab til en revisor, ved, at det er et korrekt udarbejdet regnskab, du sender.

Har du brug for en ekspert i bogføring?

Hvad enten du ejer og driver en større virksomhed, driver en enkeltmandsvirksomhed eller er selvstændig iværksætter er der bogføringsopgaver, som du vil have brug for at få klaret på næsten daglig basis. Vil du hellere bruge tiden på at lede og drive din virksomhed, er outsourcing af bogføringsopgaverne en rigtig god idé.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Hos Ageras forbinder vi vores kunder med specialister indenfor økonomi og jura. Vi lytter gerne til dig, så vi kan afklare dine behov og matche dig med den helt rigtige ekspert. Bare udfyld formularen på vores hjemmeside og hold øje med din indbakke. Du modtager hurtigt tre uforpligtende tilbud, og derefter kan du i fred og ro gennemse tilbuddene og vælge det, som passer bedst til dig.

Vores service er nemt, gratis og uforpligtende. Det står dig frit for at fravælge vore specialister og fortsætte din søgning på egen hånd. Men vores kartotek er omfattende, og vi gør vores yderste for at matche dig med de rette eksperter.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig