Bogføring: få 3 gratis tilbud fra specialister

Få hjælp til bogføringsopgaverne af en ekspert i bogføringsloven

Hos Ageras er vi i stand til at sætte dig i forbindelse med eksperter i bogføring, der kan hjælpe dig med et par ekstra hænder i travle perioder eller en bogholder, der kan klare al din bogføring for dig. Uanset dit behov, formidler vi de professionelle hænder, som du har behov for, og det tager kun et kort øjeblik af din værdifulde tid at udfylde skemaet og fortælle os om dine behov. Når du har indsendt skemaet, varer det ikke længe, før du har tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige eksperter i bogføring i din indbakke. 

Vi matcher dig med kvalificerede bogførere, og det er gratis, ikke-bindende og tidsbesparende at modtage de tre tilbud fra os. En bogholder er specialist i bogføringsloven, og de eksperter, vi matcher dig med, kan arbejde koncentreret med din opgave, kender din branche og har de kvalifikationer, du søger. Og vil du ikke benytte dig af nogle af vores forslag, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Når du har udfyldt og indsendt skemaet, får du tre uforpligtende tilbud. Det tager tid at finde den rette ekspert, men med hjælp fra os slipper du for besværet med at søge på nettet efter hjælp til dine bogføringsopgaver.
2
Vi har et stort netværk af eksperter, som det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra. Vi matcher dig med en bogfører, der er ekspert indenfor dit behovsområde, og vi forsøger at matche både kompetencer og personlighed, når vi hjælper dig.
3
Du kan overveje de tilsendte muligheder og beslutte, hvilket der passer dig bedst. Vores service er 100 % gratis, og ønsker du ikke at benytte dig af vores tilbud, er du ikke forpligtiget til at acceptere dem.
Få 3 tilbud
Få 3 tilbud

Hvorfor bogføre?

Man skal bogføre for at holde styr på sin virksomheds indtægter og udgifter. Og når der bogføres korrekt, er det nemt at få et overblik over virksomhedens aktiver, som for eksempel varelager og tilgodehavender, og passiver, som for eksempel moms, udeståender hos leverandører, feriepenge til medarbejdere etc. Når bogføringen er i orden, kan du nemt få et overblik over din virksomheds økonomi og træffe dine beslutninger på et korrekt økonomisk grundlag.

Med professionel hjælp er det lettere for dig

Når du vælger at outsource virksomhedens bogføringsopgaver, lægger du dit regnskab i hænderne på en professionel bogfholder der kender bogføringsloven, eventuelt kan indberette korrekt momsregnskab, og som for eksempel kan hjælpe med at holde orden i bilagene, så har du et stærkt fundament for at få udarbejdet et regnskab uden fejl, hvilket er en forudsætning for at du senere kan trække visse omkostninger fra i skat.

Har du brug for en ekspert i bogføring?

Hvad enten du ejer og driver en større virksomhed, driver en enkeltmandsvirksomhed eller er selvstændig iværksætter er der bogføringsopgaver, som du vil have brug for at få klaret på næsten daglig basis. Vil du hellere bruge tiden på at lede og drive din virksomhed, er outsourcing af bogføringsopgaverne en rigtig god idé.

Bogholder i København

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Vi sidder klar til at formidle den hjælp, du har behov for

Beskriv opgaven for os, og beskriv samtidig de forventninger, du har til din kommende bogholder. Jo bedre du er til at uddybe dine forventninger, jo større chance er der for, at vi kan hjælpe dig med at finde den rette, eksterne hjælp. Vi matcher både efter opgave og efter personlighed.

Modtag tre uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

Du vil modtage tre uforpligtende tilbud fra tre af vores samarbejdspartnere og kan nu i ro og fred se, hvad de tilbyder. Vælg den kandidat til opgaven, der matcher din personlighed og dine forventninger, og kom hurtigt i gang med arbejdet. Ønsker du ikke at gøre brug af nogle af de tilsendte tilbud, står det dig frit for at fravælge dem.

Få hjælp til både simpel og dobbelt bogføring

Den simple bogføring, hvor alle udgifter indføres i et regnskabshæfte/på din PC, og dobbelt bogføring, hvor alle transaktioner indføres på både debetsiden og kreditsiden i regnskabet på samme tid, er opgaver vi kan hjælpe dig med at finde bogførere til. Og vi hjælper også gerne med at formidle hjælp til for eksempel bogføring af løn og moms. Ingen opgave er for lille og ingen for stor, når vi skal formidle kontakten mellem dig og en professionel bogfører.

Det er fornuftigt at outsource

Opgaver relateret til din virksomheds regnskab vil altid variere i forhold til virksomhedens aktiviteter, høj- og lavsæsoner mv. Derfor er fleksibel hjælp til bogføringen et middel, som du over tid kan spare en del penge på, for i stille perioder ønsker du naturligvis ikke at betale medarbejdere uden opgaver. Og det er både hurtigt og nemt at finde den rette eksterne hjælp gennem Ageras.

Lov og regler

En bogholder kan sørge for at lægge fundamentet for at momsregnskabet kommer til at stemme. En dygtig bogholder er dermed forudsætningen for at dit regnskab bliver korrekt.

Fandt du ikke den service, du søgte?