Find en ekspert i bogføring med Ageras

Få hjælp til bogføringsopgaverne af en ekspert i bogføringsloven

Hos Ageras er vi i stand til at sætte dig i forbindelse med eksperter i bogføring, der kan hjælpe dig med et par ekstra hænder i travle perioder eller en bogfører, der kan klare al din bogføring for dig. Uanset dit behov, formidler vi de professionelle hænder, som du har behov for, og det tager kun et kort øjeblik af din værdifulde tid at udfylde skemaet og fortælle os om dine behov. Når du har indsendt skemaet, varer det ikke længe, før du har tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige eksperter i bogføring i din indbakke. 

Vi matcher dig med kvalificerede bogførere, og det er gratis, ikke-bindende og tidsbesparende at modtage de tre tilbud fra os. En bogfører er specialist i bogføringsloven, og de eksperter, vi matcher dig med, kan arbejde koncentreret med din opgave, kender din branche og har de kvalifikationer, du søger. Og vil du ikke benytte dig af nogle af vores forslag, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Sådan virker det:

Når du har udfyldt og indsendt skemaet, får du tre uforpligtende tilbud. Det tager tid at finde den rette ekspert, men med hjælp fra os slipper du for besværet med at søge på nettet efter hjælp til dine bogføringsopgaver.

Vi har et stort netværk af eksperter, som det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra. Vi matcher dig med en bogfører, der er ekspert indenfor dit behovsområde, og vi forsøger at matche både kompetencer og personlighed, når vi hjælper dig.

Du kan overveje de tilsendte muligheder og beslutte, hvilket der passer dig bedst. Vores service er 100 % gratis, og ønsker du ikke at benytte dig af vores tilbud, er du ikke forpligtiget til at acceptere dem.

Få tilbud fra 3 bogførere
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Din virksomhed fortjener den bedste bogfører

Med eksperthjælp går alting nemmere, og hvad du bruger timer foran computeren på, kan en professionel bogfører klare på næsten ingen tid. Måske er virksomheden ikke stor nok til at have en bogfører ansat, måske har din virksomhed i perioder behov for ekstra hænder i regnskabsafdelingen, eller måske har du behov for at udlicitere visse opgaver, som du ikke selv har tid til at tage dig af. Hos Ageras kan vi hjælpe dig med at finde den rette hjælp: En person, der kender bogføringsloven til punkt og prikke. En bogfører, der er specialist på et helt specifikt område. En kompetent arbejdskraft i travle perioder. Alt i alt kompetente, professionelle bogførere, der har tid til at tage opgaven, når du har brug for det.

En professionel sparer både tid og penge

Ved at benytte en kvalificeret, kompetent og ekstern bogfører sikrer du dig professionel hjælp, når behovet er der. Du sparer din egen uvurderlige tid, og du kan få hjælp til den daglige bogføring, få registreret alle din virksomheds økonomiske transaktioner og få et overblik over din virksomheds økonomiske situation. Samtidig slipper du for udgiften til en fastansat medarbejder og skal blot betale efter opgavens omfang eller de timer, en ekstern bogfører bruger på opgaven.

En professionel og kompetent bogfører kan være guld værd for virksomheden

Foruden at klare den daglige bogføring, kan en bogholder hjælpe med at udarbejde dit årsregnskab. Du kan få et korrekt regnskab udfærdiget, der giver dig et retvisende billede af din virksomheds økonomi, giver dig et overblik over, hvad du har af midler, og hvad du har brugt sidste års overskud til. En bogfører kan fungere som finansiel rådgiver, og selvom en revisor skal godkende regnskabet efterfølgende, kan du spare penge til revisoren, hvis dit årsregnskab er udarbejdet korrekt.

Få den rette hjælp til bogføring - nemt og gratis!

Hvad er bogføring?

Bogføring går i al sin enkelthed ud på at registrere alle sine bilag – udgifter såvel som indtægter. Alle virksomheder er bogføringspligtige, hvilket vil sige, at alle virksomhedens økonomiske transaktioner skal registreres. Dette skal gøres skriftligt og i kronologisk rækkefølge, og virksomheden skal ligge inde med bilag, der beviser transaktionerne. Man kan enten registrere alle bilag i en kassebog/på sin PC, og efter en periode konstatere om resultatet er større eller mindre end ved periodens start. Dette er den simple form for bogholderi. Stort set alle virksomheder laver dog deres regnskaber efter det dobbelte bogholderis princip, hvor alle transaktioner registreres to gange, én gang på debetsiden og én gang på kreditsiden – dermed bliver der samtidig opstillet et regnskab, der viser periodens overskud og underskud eller med andre ord, en opgørelse af virksomhedens aktiver og passiver.

Det er ikke et krav fra myndighedernes side, at man skal anvende dobbelt bogholderi, men det er temmelig uhensigtsmæssigt at bogføre ved hjælp af enkelt bogføring.

Hvad er prisen på bogføring?

Prisen på ekstern bogføring sættes naturligvis efter opgaven. Den kan afhænge af antallet af posteringer, hvor meget du eventuelt selv bidrager med til den daglige bogføring, eller den kan udregnes efter opgavens art, sådan at du får en fast pris, inden den eksterne bogfører starter opgaven. Det er også muligt at aftale en timepris med den bogfører, du vælger. Du finder nemmest en billig bogfører, hvis du sørger for at have orden i bilag og andre papirer, som den eksterne bogfører skal bruge for at kunne lave dit regnskab.

Alle virksomheder skal bogføre deres udgifter og indtægter. Dette er både af hensyn til virksomhedens kreditorer, og for at offentlige myndigheder kan se og holde øje med virksomhedens økonomi. Virksomheder skal desuden overholde særlige regler og krav i forhold til bogføringsloven, og denne kender en professionel og kompetent bogfører.

I større virksomheder, hvor der temmelig sikkert er regnskabsmedarbejdere ansat, kan man få brug for ekstern hjælp til enkeltopgaver eller ekstra hænder i travle perioder. For enkeltmandsvirksomheder er bogføring ofte det, ejeren laver i sene nattetimer eller i perioder, hvor du burde være sammen med din familie, og er du iværksætter er bogføring måske den ting, du ikke ved så meget om, og derfor er der desto større grund til at outsource bogføringsopgaverne.

Hvorfor bogføre?

Man skal bogføre for at holde styr på sin virksomheds indtægter og udgifter. Og når der bogføres korrekt, er det nemt at få et overblik over virksomhedens aktiver, som for eksempel varelager og tilgodehavender, og passiver, som for eksempel moms, udeståender hos leverandører, feriepenge til medarbejdere etc. Når bogføringen er i orden, kan du nemt få et overblik over din virksomheds økonomi og træffe dine beslutninger på et korrekt økonomisk grundlag.

Med professionel hjælp er det lettere for dig

Når du vælger at outsource virksomhedens bogføringsopgaver, lægger du dit regnskab i hænderne på en professionel bogfører, der kender bogføringsloven, eventuelt kan indberette korrekt momsregnskab, og som for eksempel kan hjælpe med udarbejdelse af dit årsregnskab, sådan at du, når du sender dit regnskab til en revisor, ved, at det er et korrekt udarbejdet regnskab, du sender.

Har du brug for en ekspert i bogføring?

Hvad enten du ejer og driver en større virksomhed, driver en enkeltmandsvirksomhed eller er selvstændig iværksætter er der bogføringsopgaver, som du vil have brug for at få klaret på næsten daglig basis. Vil du hellere bruge tiden på at lede og drive din virksomhed, er outsourcing af bogføringsopgaverne en rigtig god idé.

Få hjælp til bogføringen med Ageras

En systematiske registrering af de økonomiske transaktioner, som din virksomhed foretager, er et krævende arbejde, der både kræver tid og tålmodighed. Driver du en mindre virksomhed, har du sikkert ofte tænkt tanken, at det ville være en befrielse at slippe for bogføringsopgaverne. Og har du ansvaret for en større virksomhed, har du sikkert i perioder brug for ekstra hjælp i bogholderiet. 

Besværet med at finde frem til den rette professionelle hjælp, har måske afholdt dig fra at lede efter hjælpen, men nu kan søgningen klares nemt og gnidningsfrit med Ageras:

Vi sidder klar til at formidle den hjælp, du har behov for
Beskriv opgaven for os, og beskriv samtidig de forventninger, du har til din kommende bogholder. Jo bedre du er til at uddybe dine forventninger, jo større chance er der for, at vi kan hjælpe dig med at finde den rette, eksterne hjælp. Vi matcher både efter opgave og efter personlighed.
Få hjælp til både simpel og dobbelt bogføring
Den simple bogføring, hvor alle udgifter indføres i et regnskabshæfte/på din PC, og dobbelt bogføring, hvor alle transaktioner indføres på både debetsiden og kreditsiden i regnskabet på samme tid, er opgaver vi kan hjælpe dig med at finde bogførere til. Og vi hjælper også gerne med at formidle hjælp til for eksempel bogføring af løn og moms. Ingen opgave er for lille og ingen for stor, når vi skal formidle kontakten mellem dig og en professionel bogfører.
Modtag tre uforpligtende tilbud indenfor 48 timer
Du vil modtage tre uforpligtende tilbud fra tre af vores samarbejdspartnere og kan nu i ro og fred se, hvad de tilbyder. Vælg den kandidat til opgaven, der matcher din personlighed og dine forventninger, og kom hurtigt i gang med arbejdet. Ønsker du ikke at gøre brug af nogle af de tilsendte tilbud, står det dig frit for at fravælge dem.
Det er fornuftigt at outsource
Opgaver relateret til din virksomheds regnskab vil altid variere i forhold til virksomhedens aktiviteter, høj- og lavsæsoner mv. Derfor er fleksibel hjælp til bogføringen et middel, som du over tid kan spare en del penge på, for i stille perioder ønsker du naturligvis ikke at betale medarbejdere uden opgaver. Og det er både hurtigt og nemt at finde den rette eksterne hjælp gennem Ageras.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Hos Ageras forbinder vi vores kunder med specialister indenfor økonomi og jura. Vi lytter gerne til dig, så vi kan afklare dine behov og matche dig med den helt rigtige ekspert. Bare udfyld formularen på vores hjemmeside og hold øje med din indbakke. Du modtager hurtigt tre uforpligtende tilbud, og derefter kan du i fred og ro gennemse tilbuddene og vælge det, som passer bedst til dig.

Vores service er nemt, gratis og uforpligtende. Det står dig frit for at fravælge vore specialister og fortsætte din søgning på egen hånd. Men vores kartotek er omfattende, og vi gør vores yderste for at matche dig med de rette eksperter.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig