Ageras er den nemmeste vej til en billig bogholder

Alle virksomheder har brug for at lave daglig bogføring. Det er ikke bare godt for dig som ejer, men faktisk også et krav fra SKAT og andre myndigheder. Du kan vælge enten at gøre det selv med de fordele og ulemper der kan være forbundet med det – eller få en professional bogholder, til at gøre det.

Bogføring er ikke svært … når du har en bogholder

Mange selvstændige, iværksættere og håndværkere vælgere at stå for sit bogholderi selv. Det kan for sin vis også være en god idé, men hvorfor ikke lade en revisor eller bogholder stå for det kedelige arbejde. På den måde er du garderet mod fejl og du er sikker på at alle bilag bliver trukket fra på den rigtige måde, så du betaler præcist det i skat og moms, som du skal – hverken mere eller mindre.

Bogføring vil på den måde være meget mere overskueligt. Samtidig med det mister du ikke overblikket, da bogføring i dag ofte foregår online via nogle gode regnskabsprogrammer. På den måde kan du altid logge på og se hvordan det går rent økonomisk for dit selskab.

Er bogføring dyrt?

Du skal huske på, at det ikke behøver at være en revisor, der laver din bogføring, og derfor er det ikke ligeså dyrt at få bogføring som egentlig revision, der kræver at det er en registreret eller statsautoriseret revisor, der foretager arbejdet. Bogholdere har nemlig som regel en markant lavere timeløn end revisorer.

Du skal huske at lave et regnestykke: Vil du helst bruge en time på at bogføre et bilag med risiko for at gøre det forkert, eller lade en bogholder gøre det på et kvarter til en timepris, der måske er lavere end din. Så kan du enten arbejde med det, du er god til, og forøge overskuddet i din virksomhed, eller du kan holde lidt mere fri. Således er bogføring noget, du bør overveje at outsource.

Hvis du alligevel søger en revisor, så klik her.

Find en god bogholder på Ageras

Hos Ageras kan du indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på bogføring eller revision. Der er koblet adskillige super dygtige bogholdere op i hele landet, der efter du har udfyldt formularen herover vil se din opgave, og komme med et rigtigt godt tilbud.

Så hvad enten du er en lille eller stor virksomhed, der måske skal have lavet daglig bogføring, årsregnskab, lønbogholderi eller mild skatterådgivning, så kan du bruge Ageras til at få nogle rigtig gode tilbud på din opgave.