Få hjælp til bogføring

Bogføring: Få 3 gratis tilbud fra specialister

Vi har eksperter i bogføring

Bogføring er dokumentation på din virksomheds aktiviteter. Denne danner nemlig grundlaget for din virksomheds regnskabsmæssige resultat, hvorfor det er vigtigt, at du bogfører korrekt. På denne måde undgår du blandt andet at betale for meget eller for lidt i skat.

Vi hjælper dig med at finde den rette bogholder, der kan klare bogføringen for dig. Modtag op til 3 tilbud fra bogholdere, der matcher dit behov - helt gratis og uforpligtende.

Få hjælp til bogføring
Få hjælp til bogføring

Sådan virker det:

1
Udfyld vores formular, så vi ved, hvad du har brug for hjælp til.
2
Du får 3 tilbud inden for 48 timer, der passer til dit behov.
3
Sammenlign de 3 tilbud. Vælg derefter det, du bedst kan lide.
Få hjælp til bogføring
Få hjælp til bogføring

Hvorfor bogføre?

Man skal bogføre for at holde styr på sin virksomheds indtægter og udgifter. Og når der bogføres korrekt, er det nemt at få et overblik over virksomhedens aktiver, som for eksempel varelager og tilgodehavender, og passiver, som for eksempel moms, udeståender hos leverandører, feriepenge til medarbejdere etc. Når bogføringen er i orden, kan du nemt få et overblik over din virksomheds økonomi og træffe dine beslutninger på et korrekt økonomisk grundlag.

Med professionel hjælp er det lettere for dig

Når du vælger at outsource virksomhedens bogføringsopgaver, lægger du dit regnskab i hænderne på en professionel bogfholder der kender bogføringsloven, eventuelt kan indberette korrekt momsregnskab, og som for eksempel kan hjælpe med at holde orden i bilagene, så har du et stærkt fundament for at få udarbejdet et regnskab uden fejl, hvilket er en forudsætning for at du senere kan trække visse omkostninger fra i skat.

Har du brug for en ekspert i bogføring?

Hvad enten du ejer og driver en større virksomhed, driver en enkeltmandsvirksomhed eller er selvstændig iværksætter er der bogføringsopgaver, som du vil have brug for at få klaret på næsten daglig basis. Vil du hellere bruge tiden på at lede og drive din virksomhed, er outsourcing af bogføringsopgaverne en rigtig god idé.

Bogholder i København

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Vi sidder klar til at formidle den hjælp, du har behov for

Beskriv opgaven for os, og beskriv samtidig de forventninger, du har til din kommende bogholder. Jo bedre du er til at uddybe dine forventninger, jo større chance er der for, at vi kan hjælpe dig med at finde den rette, eksterne hjælp. Vi matcher både efter opgave og efter personlighed.

Modtag tre tilbud indenfor 48 timer

Du vil modtage tre uforpligtende tilbud fra tre af vores samarbejdspartnere og kan nu i ro og fred se, hvad de tilbyder. Vælg den kandidat til opgaven, der matcher din personlighed og dine forventninger, og kom hurtigt i gang med arbejdet. Ønsker du ikke at gøre brug af nogle af de tilsendte tilbud, står det dig frit for at fravælge dem.

Hjælp til simpel og dobbelt bogføring

Den simple bogføring, hvor alle udgifter indføres i et regnskabshæfte/på din PC, og dobbelt bogføring, hvor alle transaktioner indføres på både debetsiden og kreditsiden i regnskabet på samme tid, er opgaver vi kan hjælpe dig med at finde bogførere til. Og vi hjælper også gerne med at formidle hjælp til for eksempel bogføring af løn og moms. Ingen opgave er for lille og ingen for stor, når vi skal formidle kontakten mellem dig og en professionel bogfører.

Det er fornuftigt at outsource

Opgaver relateret til din virksomheds regnskab vil altid variere i forhold til virksomhedens aktiviteter, høj- og lavsæsoner mv. Derfor er fleksibel hjælp til bogføringen et middel, som du over tid kan spare en del penge på, for i stille perioder ønsker du naturligvis ikke at betale medarbejdere uden opgaver. Og det er både hurtigt og nemt at finde den rette eksterne hjælp gennem Ageras.

Lov og regler

En bogholder kan sørge for at lægge fundamentet for at momsregnskabet kommer til at stemme. En dygtig bogholder er dermed forudsætningen for at dit regnskab bliver korrekt.

Fandt du ikke den service, du søgte?