Find en revisor med Ageras

Vi kan finde den bedste ekspert i revision

Sådan virker det:

Du kan få tre uforpligtende tilbud på en god revisor ved at udfylde formularen og sende den til os. Når vi har modtaget den, starter vores søgning efter en revisor, der kan leve op til dine forventninger. Vi sørger derefter for, at du inden 48 timer får tre tilbud tilsendt fra tre kompetente revisorer.

Du kan spare en masse tid ved at lade Ageras finde din revisor. Når du modtager tilbuddene, kan du gennemgå dem i dit eget tempo og vælge den revisor, du ønsker et samarbejde med.

Det er helt op til dig at beslutte, hvilket af de tre tilbud, du vil benytte, og ønsker du ikke at samarbejde med nogen af de revisorer, vi foreslår, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Få tilbud fra 3 revisorer
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email
Læs vores

Årsregnskaber

Det er vedtaget ved lov, at alle virksomheder skal udarbejde et årsregnskab. Enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber skal ikke indberette deres årsregnskaber, men regnskaberne skal alligevel være korrekte og tilgængelige, hvis offentlige myndigheder ønsker at se dem. Derfor er revision af stor betydning, og det er en god idé at få dit regnskab revideret af en revisor, så du er sikker på, at alle tal er korrekte, inden du for eksempel indberetter til SKAT og moms.

Revisionspligt

Du har ikke pligt til at få foretaget revision af dit regnskab af en revisor, men du har pligt til at udfærdige et regnskab, og det kan oftest betale sig at bede om revisorhjælp. Revisoren sørger for, at både den regnskabsmæssige og den juridiske del af dit regnskab er korrekt.

Selvangivelse

Selv privatpersoner kan få brug for revisorhjælp. Skal du indsende en udvidet selvangivelse, har du arvet, eller har du investeret, så har du brug for gode råd og vejledning i, hvordan du udfylder selvangivelsen korrekt. Også kørselsfradrag, diæter og andet skal opføres korrekt, og får du hjælp fra en revisor, er du sikker på, at alle tal er rigtige, og at du får det størst mulige fradrag.

Revision har betydning for din virksomhed - så få den bedste hjælp.

Hvad er revision?

Revision kan være den daglige bogføring såvel som godkendelse af et årsregnskab. Revisoren sørger for, at dit firma overholder sin revisionspligt, og at alle regler overholdes. En revisor kan give dig økonomisk rådgivning og rådgive om investeringer, finansiering og fremtidsmuligheder for dit firma. Revisoren forholde sig ligeledes til, om virksomhedens regnskab giver et retvisende billede af økonomien.

Der er flere forskellige revisionstyper såsom for eksempel risikobaseret revision, it-revision, forvaltningsrevision og juridisk kritisk revision. Og derfor skal du søge en revisor, der har de kompetencer, som den specifikke opgave kræver.

Du kan ligeledes få hjælp til dit momsregnskab fra en revisor. Det kan være kompliceret at udfærdige momsregnskabet, og får du hjælp til det fra en revisor, er du sikker på, at du betaler den moms, du skal, eller får de penge tilbage i moms, du har krav på.

Det er vigtigt, at dit regnskab afspejler vigtige revisionsmål såsom at

  • Alle transaktioner og poster, som er registreret og bogført, vedrører virksomheden;

  • Alle poster er bogført korrekt;

  • Alle poster er bogført på de rigtige konti;

  • Aktiver og passiver fremgår tydeligt;

  • Momsregnskabet stemmer;

  • Årsregnskabet indeholder tal for årets omsætning, virksomhedens udgifter samt årets resultat.

Hos Ageras hjælper vi dig med at finde et revisionsfirma med de rette kompetencer, og som kan udføre de revisionstyper, du har behov for. Når du har afsendt formularen, modtager du tre uforpligtende tilbud indenfor 48 timer fra revisionsfirmaer eller revisorer, der kan udføre opgaven.

Bogføring og regnskab

Ønsker du at melde dig helt ud af alle opgaver, der har med regnskab at gøre, kan et revisionsfirma klare selv de simpleste bogføringsopgaver. Det eneste, du skal gøre, er at sende dine bilag til firmaet, så klarer de resten. Ud fra bogføringen opstilles derefter et regnskab, der viser dig dit firmas aktiver og passiver, så du kan agere ud fra dette i den daglige drift.

Gennemgang af regnskabet

Måske har du økonomiske medarbejdere ansat, der kan udføre bogføringsopgaverne og opstille et regnskab. I så fald kan du få revisorhjælp til en neutral og objektiv gennemgang af det opstillede regnskab og få vejledning ud fra dette. Revisoren har pligt at gøre dig opmærksom på, om regnskabet er udarbejdet tilfredsstillende, overholder revisorloven, og om det giver et retvisende billede af virksomhedens økonomi.

Økonomisk rådgivning

En revisor kan ud fra dit regnskab yde økonomisk og finansiel rådgivning og rådgive om besparelser, ændringer og investeringer. Revisoren kan desuden yde hjælp i forhold til den daglige drift eller give en overordnet vurdering af din virksomhed.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Selvom du allerede nu har et samarbejde med en revisor, kan det være en god idé at gennemsøge markedet, for at finde ud af, om du kan få bedre og måske billigere hjælp fra en anden revisor. Det kan også være, at du har behov for at finde en revisor til en helt speciel opgave, som din nuværende revisor ikke kan løse for dig. Derfor er det en god idé at gennemsøge markedet for at finde en revisor med de rette kompetencer, og det er her Ageras kommer ind i billedet.

Gå til formularen, og udfyld den med så mange informationer som muligt, og lad Ageras finde den revisor, du har brug for. Du slipper for besværet med at ringe rundt til revisionsfirmaer, der måske er fuldt bookede eller ikke kan klare opgaven. Gennem Ageras kommer du i kontakt med kompetente revisorer, der udfører lovpligtig revision og overholder revisorloven. Og det er både nemt, hurtigt og uforpligtende at benytte os.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig