Revision: Find en revisor med Ageras

Vi kan finde den bedste ekspert i revision

En revisor rådgiver og laver regnskaber, udfører bogføringsopgaver, opstiller budgetter, udfærdiger årsregnskaber og giver økonomisk rådgivning. Det er svært at undvære en revisor, og har du ikke allerede en, kan du nemt finde en revisor eller et revisionsfirma gennem Ageras.

Du kan også få hjælp fra en revisor til din privatøkonomi og få opstillet et budget, der for eksempel sikrer dig, at du får afdraget eventuel gæld eller får sparet op til en bolig, en bil eller til investeringer. Det er gratis og uforpligtende at søge en revisor gennem Ageras. Og mens vi leder efter et revisionsfirma til dig, kan du bruge tiden på andre ting.

Få hjælp til revision

Sådan virker det:

1
Udfyld vores formular, så vi ved, hvad du har brug for hjælp til.
2
Du får 3 tilbud inden for 48 timer, der passer til dit behov.
3
Sammenlign de 3 tilbud. Vælg derefter det, du bedst kan lide.
Få hjælp til revision
Få hjælp til revision

Bogføring og regnskab

Ønsker du at melde dig helt ud af alle opgaver, der har med regnskab at gøre, kan et revisionsfirma klare selv de simpleste bogføringsopgaver. Det eneste, du skal gøre, er at sende dine bilag til firmaet, så klarer de resten. Ud fra bogføringen opstilles derefter et regnskab, der viser dig dit firmas aktiver og passiver, så du kan agere ud fra dette i den daglige drift.

Gennemgang af regnskabet

Måske har du økonomiske medarbejdere ansat, der kan udføre bogføringsopgaverne og opstille et regnskab. I så fald kan du få revisorhjælp til en neutral og objektiv gennemgang af det opstillede regnskab og få vejledning ud fra dette. Revisoren har pligt at gøre dig opmærksom på, om regnskabet er udarbejdet tilfredsstillende, overholder revisorloven, og om det giver et retvisende billede af virksomhedens økonomi.

Økonomisk rådgivning

En revisor kan ud fra dit regnskab yde økonomisk og finansiel rådgivning og rådgive om besparelser, ændringer og investeringer. Revisoren kan desuden yde hjælp i forhold til den daglige drift eller give en overordnet vurdering af din virksomhed.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Klargøre regnskab

Med en kompetent revisor kan du få udfærdiget dine regnskab. Eksperten sørger for, at alle tal er korrekte, og at regnskabet er klar til den endelige revision. Når der bogføres dagligt, bliver det nemt at følge din virksomheds likviditet.

Momsregnskab

Ansætter du en dygtig revisor, kan du forsikre at dit momsregnskab stemmer - både momsregnskabet, indbetalingen og rapporteringen.

Økonomisk og finansiel rådgivning

En revisor kan hjælpe dig med alle finansielle spørgsmål, der er vigtige til din virksomhed, og give dig økonomisk rådgivning vedrørende investeringer, personaleforhold, etc.

Investeringer og udvidelser

En revisor rådgiver dig om alle finansielle sager med relevans for din virksomhed, og sørger for at alle love og regler overholdes i forhold til moms og skat. Så kan du træffe kloge beslutningen vedrørende din virksomheds økonomi.

Neutral gennemgang af dit regnskab

En revisor kan gennemgå din virksomheds regnskaber på en neutral og objektiv måde, og vejleder dig derudfra.

Fandt du ikke den service, du søgte?