Få 3 super skarpe tilbud på revision gennem Ageras

Hvis du driver et ApS eller A/S, kan du være forpligtiget, grundet den gældende lovgivning, til at få en revision af dit årsregnskab.Du er ikke forpligtet til at få dit regnskab revideret, hvis du opfylder et af disse 3 krav:

  • En årlig balancesum (summen af dine aktiver) på under 4 mio. kr.
  • En årlig nettoomsætning på under 8 mio. kr.
  • Et gennemsnitligt antal heltidsbeskæftigede i løbet af regnskabsåret på under 12 ansatte

Selvom du ikke er forpligtet til at få lavet revision, er det en rigtig god ide at få en revisor til at tjekke dit regnskab igennem, så du derved er sikker på, at SKAT ikke har noget at komme efter, hvis de skulle kigge forbi en dag.

Hvis du derimod blot ejer en enkeltmandsvirksomhed eller et I/S, har du ikke pligt til at få en revisor til at lave revision af dit regnskab. Dog kan det være en super god ide at få en revisor til at kigge på dit regnskab, så du på den måde sikrer, at du har fulgt årsregnskabsloven.

Såfremt du har brug for hjælp til at få revision af dit regnskab, er du kommet til det helt rette sted. Ageras er en virksomhed, der har specialiseret sig i at formidle kontakten mellem virksomheder og er dermed i stand til at sætte dig i kontakt med den helt rette revisor, der kan give dig en hjælpende hånd med revision.

Vi har nogle af landets bedste revisorer, der sidder parat til både at assistere dig med små såvel som store opgaver indenfor revision. Hvis du udfylder skemaet ovenfor, sørger i for at få dig sat i forbindelse med en regnskabskyndig og ikke mindst erfaren revisor, der kan assistere dig med netop de arbejdsopgaver, som du har behov for hjælp til.

Hvorfor skal jeg bruge revision?

For at sikre, at det aflagte årsregnskab giver et retvisende billede at virksomhedens drift, er det bestemt ved lov, at visse typer af regnskaber skal have udført revision.

Når du skal ud og finde en, der kan hjælpe med revisionen af dit regnskab, skal du være opmærksom på, at titlen ”revisor” ikke er beskyttet. Det betyder i praksis, at alle og en hver kan kalde sig revisor.

Du skal derfor sikre dig, hvis du har revisionspligt, at den person du får til at revidere dit regnskab er autoriseret til at udføre revision for dig eksempelvis i forbindelse med udarbejdelsen af et regnskab eller lignende.

I Danmark findes der to autorisationsordninger, der giver ret til at udføre en revision af dit regnskab. De to forskellige ordninger består af de statsautoriserede revisorer og de registrerede revisorer.

Revision af dit regnskab skal ende ud i en påtegning, som din revisor udarbejder. Det skal påpeges, at det er ledelsen af virksomheden, der har aflagt regnskabet, og det er dermed dem, der står til ansvar for det, der måtte være blevet udarbejdet. Der skal kort redegøres for, hvad der er udført af revisoren, og der skal redegøres for eventuelle forbehold fra revisorens side.

Revisoren skal desuden give supplerende oplysninger, hvis han finder det nødvendigt. Til sidst i revisionen skal revisoren konkludere, om regnskabet kan anses for at give et retvisende billede af virksomheden eller ej.

Få hjælp til revision fra et firma nær dig

Når man står og skal have fundet sig et firma, der kan være behjælpelig med at lave revision for en, så er det selvfølgelig tit og ofte langt det bedste, hvis man har mulighed for at finde et revisionsfirma, der har til huse i nærheden af det sted, hvorfra man driver sin virksomhed.

Der er rigtig mange forskellige revisionsfirmaer at finde i Danmark, og der vil derfor naturligvis også være mulighed for, at du kan komme i kontakt med et dygtigt og erfarent revisionsfirma, der vil være i stand til at kunne hjælpe dig med nogle af de forskellige revisionsopgaver, som du måtte have, og hvis du helt konkret godt kunne tænke dig at komme i dialog med et firma, der kan hjælpe til med revision, og som har til huse i nærheden af det samme sted, som din egen virksomhed, så kan du være helt sikker på, at der vil være ganske gode muligheder for at finde det helt rigtige revisionsfirma til netop dit behov.

Hos Ageras er der muligt at komme i dialog med et hav af forskellige firmaer, der kan være behjælpelige med revision i din virksomhed, og hvis du gerne vil finde en fornuftig pris på et godt revisionsfirma nær din egen bopæl så kan du ganske roligt regne med, at der vil være rig mulighed for at finde en god og dygtig person i netop dit område, der vil kunne hjælpe dig med revisionsarbejdet.

Revision benyttes af alle typer af virksomheder

Der er bestemt rigtig mange forskellige danske virksomheder, der vælger at gøre brug af muligheden for at få hjælp til revision. Der er nemlig både store såvel som små virksomheder, der kan få stor glæde af at gøre brug af revision fra et erfarent revisionsfirma til et væld af forskellige arbejdsopgaver, og det er naturligvis også virksomheder indenfor alle selskabsformer, der kan have behov for at få god og professionel rådgivning og hjælp til revision fra et godt dansk revisionsfirma.

Store og små virksomheder kan få hjælp til revision

Uanset om man driver en større eller mindre virksomhed med mange eller med få medarbejdere, kan man helt sikkert godt regne med, at der vil være rigtig god hjælp at hente fra et dansk revisionsfirma.

En revisor har mange år på bagen indenfor sit fag og har været igennem en længerevarende uddannelse, og det er et forløb, hvor revisoren får kendskab til et hav af skattetekniske regler, og det er viden, som du kan få stor glæde af i netop din virksomhed – uanset størrelse.

Det er vigtigt at huske på, at hvis man står og skal bruge hjælp til revision, er det af meget afgørende betydning for prisen, om man vælger at få hjælp til revisionsarbejdet fra en registreret revisor, eller man vælger at få hjælp fra en statsautoriseret revisor. Driver man en større virksomhed, og man har behov for hjælp til revision, så kan det i visse tilfælde være nødvendigt at benytte sig af en statsautoriseret revisor, men det er dog i langt de fleste tilfælde sådan, at en registreret revisor er i besiddelse af de fornødne beføjelser, man som virksomhed har behov for, og det kan derfor i mange tilfælde vise sig at være væsentligt mere fordelagtig at anvende en registreret revisor fremfor en statsautoriseret revisor, da dette vil kunne spare dig en for del penge, eftersom timepriserne på disse to forskellige typer af revisorer kan svinge meget.

Et bredt spektre af opgaver løses af en revisor

Der er helt afgjort mulighed for at få løst et bredt spektre af forskellige arbejdsopgaver hos en revisor. Såfremt du ønsker at komme i dialog med en revisor, kan du ganske roligt regne med, at der vil forelægge mulighed for, at du kan få en hjælpende hånd med et hav af forskellige arbejdsopgaver, eftersom revisionsfirmaer løser en bred vifte af forskellige typer af opgaver. Der vil blandt andet forelægge mulighed for, at netop jeres virksomhed kan få hjælp til udarbejdelse af det årlige regnskab, men der vil dog også være mulighed for, at revision kan bestå i generel rådgivningsarbejde, og det kan bestemt være fornuftigt at benytte sig af den fremragende mulighed, der er for at få god og kyndig rådgivningshjælp fra et dansk revisionsfirma, som har et omfattende kendskab til en række af de forskellige skattemæssige forhold, der er for danske virksomheder.

Få kyndig og professionel rådgivning fra et erfarent revisionsfirma

Hvis du står og ønsker hjælp til revision, så er det helt afgjort en rigtig god idé, at du sørger for at få taget kontakt til et erfarent revisionsfirma, der vil være i stand til at kunne yde kyndig og topprofessionel rådgivning omkring netop det, som du ønsker hjælp til.

En stor del af det at gøre brug af revision i sin virksomhed er naturligvis at få rådgivning fra en revisor, og det skal man bestemt ikke undervurdere værdien af, for det kan nemlig sagtens vise sig at være en rigtig god investering at få hjælp fra en erfaren og regnskabskyndig person, der har mange års erfaring indenfor sit fag, og som derved vil være i stand til at hjælpe til med revision i netop din virksomhed.

Hjælp til revision kan være en fabelagtig investering

En revisor har igennem mange år arbejdet med revision, og det giver naturligvis revisoren en god og solid ballast, der gør, at du som kunde hos et revisionsfirma kan forvente at få god og kyndig rådgivning og vejledning i virksomhedsmæssig regi.

Revisorer er nemlig i stand til at kunne rådgive om en række væsentlige driftsmæssige ting for både store såvel som små virksomheder, og det er bestemt noget, som rigtig mange danske virksomheder vælger at benytte sig af.

Det er i særdeles væsentligt, at du sørger for at se på det at gøre brug af en revisor som en investering, for de penge, som man vælger at bruge på revision kan naturligvis tit og ofte være relativt høje beløb, eftersom revisorer som oftest har relativt høje timepriser.

Dog kan rådgivningen omkring revision fra et revisionsfirma blandt andet bestå i hjælp til at sikre, at man som virksomhed sørger for at udnytte alle muligheder for fradrag, og det kan ligeledes også bestå i generel hjælp til optimering af driften i ens virksomhed.  Her er der bestemt ingen tvivl om, at den hjælp, som du vil have mulighed for at få fra en revisor kan være yderst værdifuld, og det gør bestemt også, at pengene til revision i sidste ende sagtens kan være givet rigtig godt ud.

Det kan derfor på det kraftigste anbefales at anse rådgivning om revision som en investering, der i rigtig mange tilfælde vil kunne tjene sig selv hjem og mere til i det lange løb.

Dog er det naturligvis alligevel en god idé at holde lidt øje med det generelle prisniveau, så man ikke pludselig ender ud med at komme til at betale for meget. Der kan nemlig godt være relativt store prismæssige forskelle at finde på det danske marked, og det er selvfølgelig noget, som man skal tage med i sine overvejelser.

Væsentlige prisforskelle findes på revisionsfirmaer

Det at få hjælp til revision er selvfølgelig blandt en af de ting, som der kan være rigtig mange forskellige priser på, og det er vigtig at huske på, at der kan være en række forskellige ting, der kan være medvirkende til at afgøre hvor meget eller lidt, det vil komme til at koste dig at få hjælp til revision.

En af de mest væsentlige faktorer vil blandt andet være det antal timer, som du har behov for at få hjælp til, og så afhænger det selvfølgelig også i høj grad af hvilken type arbejde, du har behov for at få hjælp til.

Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig altid have i mente, at der kan være ganske betydelige prisforskelle at finde på revisionsfirmaer alt afhængig af, om du vælger at gøre brug af en statsautoriseret revisor, eller du ønsker at anvende en registreret revisor. Prisforskellene på de to forskellige typer af revisorer er ganske mærbare, og det skal man derfor have i mente i forbindelse med sit valg.

Skal det absolut bedste tilbud på revision findes, så kan det helt sikkert godt være klogt af dig at gøre brug af en hjemmeside som Ageras, hvor der vil være mulighed for at få ganske gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til revision.

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på revision

Såfremt du gerne vil have hjælp til revision, så vil du her hos Ageras have mulighed for at modtage 3 gratis og helt uforpligtende tilbud på hjælp til revision. At gøre brug af Ageras til at finde et godt revisionsfirma, der vil være i stand til at hjælpe dig er helt uforpligtende, og du bestemmer derfor fuldstændig selv, om du ønsker at benytte dig af et af de tre tilbud, som du vil modtage.

Fordelen ved at gøre brug af Ageras til at finde en god revisor er, at man ved at benytte sig af denne tjeneste kan undgå at komme til at betale for meget. Det er i høj grad vigtigt, at du sørger for at finde et sted, hvor du har mulighed for at få hjælp til revision indenfor et fair og rimeligt prisniveau. Ved at anvende Ageras kan du sammenligne priserne hos flere forskellige revisionsfirmaer og dermed håndplukke netop det tilbud, som du finder mest attraktivt.

Såfremt du godt kunne tænke dig at modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til revision, skal du ganske enkelt blot udfylde kontaktformularen ovenfor. Du vil herefter blive kontaktet og modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud.