4.40 / 2 bedømmelser

Aagaard Lund ApS

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Aagaard Lund ApS kan give dig et kvalificeret tilbud.

Aagaard Lund yder rådgivning til privatpersoner og selvstændigt erhvervsdrivende i tvister om skat.

Vi har stor erfaring i at bistå klienter i sager mod SKAT og har omfattende erfaring i sager ved skatteankenævnene og Landsskatteretten.

Omkostningsgodtgørelse.

I skattesager mod SKAT har du som privatperson krav på at få dækket dine rådgiveromkostninger.

Omkostninger til sagkyndig bistand dækkes af SKAT altid med 50% uanset om sagen tabes. I tilfælde af, at sagen vindes – eller der i overvejende grad gives medhold – dækkes omkostningerne til sagkyndig bistand med 100%.

Hvis du er privatperson, kan vi lave en skræddersyet løsning med et lavt salær, som dermed ikke udsætter dig for risiko for efterfølgende at modtage en stor rådgiverregning. Hvis din sag er en vindersag, bliver det altid gratis.

Dette betyder, at du får din skattesag ført i det administrative klagesystem, typisk skatteankenævn og/eller Landsskatteretten uden at tage nogen stor økonomisk risiko.

En skattesag kan være enhver type af tvist med SKAT, typisk en afgørelse, som du ikke er enig i, f.eks. et utilfredsstillende bindende svar fra SKAT, underkendelse af dine fradrag eller en skønsmæssig forhøjelse af din indkomst.

Hvis du er i tvivl, om du har en klagesag, så kontakt os for en uforpligtende samtale om din sag.Aagaard Lund ApS

Flæsketorvet 68, 1. sal
1711 København V
  • Cand.jur


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Tak for hjælpen!

Jeg ringede til Aagaard Lund fordi SKAT havde sat mig forkert i skat. Det var et meget frustrerende forløb, indtil advokaten hos Aagaard hjalp mig igennem. Kan varmt anbefale dem.

- Christian E
Bedømt d. 15/07/2016

Professionel hjælp

Fra første kontakt, er du ikke i tvivl om højeste faglig ekspertise. Yderst professionel og hurtig hjælp.

- Michael Kanstrup
Bedømt d. 18/05/2016