Ålsgårde Regnskabsservice ApS Ålsgårde
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Ålsgårde Regnskabsservice ApS Ålsgårde
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi er et regnskabsfirma som arbejder meget med at effektiviserer arbejdsgange, herunder digitalisering.
Vi arbejder på at hjælpe vores kunder med at finde ud af hvad deres behov er, vi har både kunder som vi modtager materialer fra én gang årligt, til bogføring og regnskab og så har vi kunder som vi har kontakt med løbende hver uge, hvor vi står for komplet økonomistyrring, altså løn, fakturaer udfærdigelse, betaling af regninger, bogføring, andet adhoc og administration mv.

For os er det vigtigt at kunden ikke er bange for at ringe, derfor er vores priser gennemsigtige, dette betyder at vi ikke opkræver kunden for at ringe og spørge om ting. Vi oplever at kunderne er glade for den løsning.

Vi har erfaring i mere end 10 år inden for branchen og arbejder i mange forskellige systemer, vi er villige til at lære nye hvis vores kunder ønsker at beholde et system de er glade for.
Vi har dygtige til vores arbejde, pligtopfyldende og sender altid mails ud når de er tid til f.eks. løn, bogføring, regnskab mv. Så kunden altid har en føler på hvad der sker.

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunder vælger os fordi vi er dygtige til vores arbejde og gennemsigtige i vores priser.
Vi går løbende på kurser og videreuddanner os.
Vi er dygtige til at digitalisere og gøre vores arbejdsprocesser mere effektive.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Hos os er kunden i centrum, det er vigtigt for os vi er tilgængelige, hos os er der ingen dumme spørgsmål og tiden starter ikke ved et kald, som på mange større kontorer.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi hjælper kunden med at effektivisere deres bogholderi, vi gør det vi er gode til og på den måde har vores kunder tid til at gøre det de er gode til.

Certificeringer

Dinero-ekspert
Revisor
Navision-ekspert
Billy-ekspert
Bogholder
E-conomic-ekspert
C5-ekspert

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Selvangivelse
Lønhåndtering

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden