ABACUS RÅD & REGNSKAB APS Valby
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
ABACUS RÅD & REGNSKAB APS Valby
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Professionel regnskabsafdeling

Abacus Råd & Regnskab ApS har eksisteret siden juni 2014. Vores professionalisme og kompetenceniveau udspringer af mange års arbejde med bogholderi, regnskab og økonomistyring.

Vores arbejdsform er baseret på:

Dialog

Tillid

Ansvarlighed

Ordentlighed

Dygtighed

Effektivitet

Navnet Abacus udspringer af den gamle græsk-latinske betegnelse for kugleramme eller tælleværktøj. Abacus præsenterer historien om, hvordan mennesker gennem tusinder af år, har sammentalt og opgjort sine værdier eller samhandlen med hinanden. Kort sagt ført regnskab. I vores moderne tid har computere og regnemaskiner dog overtaget dens funktion, men vi kan godt lide historien om Abacus. Vi kan godt lide tanken om, at det arbejde, vi udfører for vores kunder hver eneste dag, baserer sig på et nærmest urgammelt instinkt i os mennesker om at samle, måle, værdisætte, bytte med naboen og fra tid til anden gøre status over det, vi ejer. Derfor: Abacus Råd & Regnskab.

Når vi etablerer et samarbejde med din virksomhed, er det vores fokus at forstå den grundigt, således at vores arbejde med dine tal afstedkommer en resultatrapportering, som er skarp, pålidelig og rettidig i forhold til dine specifikke behov. Vi arbejder med konceptet ‘regnskabsafdeling’, hvilket betyder, at vores service består af et bogholderi og en regnskabschef, der arbejder sammen om at levere en komplet regnskabsydelse til din virksomhed.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden