Adil Advokater København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Adil Advokater København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi er danske advokater, der med baggrund i den muslimske tro og kultur er specialister i at håndtere sager, hvor en af parterne har en ikke-vestlig baggrund. Vi kender og forstår forskellighederne og har derfor en naturlig mulighed for at løse konflikterne uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som mange andre rådgiver vi organisationer, virksomheder og privatpersoner og fungerer dermed som et almindeligt dansk advokatkontor med klientens interesser i fokus. Men vi gør mere end det. Vi bygger også juridisk bro mellem kulturer og trosretninger.

Det betyder, at vi på den ene side kan sætte os ind i de udfordringer en privatperson med en anden etnisk baggrund end dansk kan have eller kan komme ud for. På den anden side har vi også indsigt i og særlige forudsætninger for at rådgive en dansk virksomhed, som har brug for viden om retsforhold, særlige normer og værdier i eksempelvis Mellemøsten og Indien – eller den udenlandske virksomhed, som ønsker rådgivning om dansk ret.

Hos os møder du skarpe jurister, som fokuserer på menneskelige aspekter og tilstræber, at vores rådgivning bliver til en værdifuld ressource for klienten. Det er vores vision, at vores klienter uanset race, tro, køn, alder, handicap, oprindelse eller anden forskellighed, skal opleve at blive mødt med en fair juridisk behandling – uden at skulle betale uforholdsmæssige priser.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Møderet for Landsret
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden