Adlex Ejendomsadministration København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Adlex Ejendomsadministration København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

ADLEX Boligadministration A/S administrerer 4.000 boligenheder fordelt på ca. 150 foreninger. Samlet administrerer vi ejendomme til en værdi af 5,0 mia. kr. med en årlig omsætning på 250 mio. kr. Vi benytter os af de mest moderne og effektive IT-løsninger, hvilket kommer kunderne til gode gennem lave priser og et højt serviceniveau.

Siden 2010 har vi hos ADLEX Boligadministration A/S oplevet en markant vækst på både antal ejendomme og antal medarbejdere. Det skyldes et målrettet arbejde med konstant fokus på høj kvalitet og service samt dygtiggørelse af vores dedikerede medarbejdere.




Dansk
Ejendomsadministrator

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

ADLEX Boligadministration A/S rådgiver med engagement og på et højt fagligt niveau. Vi sætter os ind i hver enkelt kundes behov for at kunne levere individuel, værdiskabende og forståelig rådgivning.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vi er tilgængelig for vores kunder, som kan forvente hurtige svartider og gennemsigtighed i forhold til rådgivningens omfang, forudsætninger og pris.

Certificeringer

Cand.jur
Ansvarsforsikring
Medlem af Ejendomsforeningen Danmark
Advokat
Ejendomsadministrator

Tjenester

Ejendomsadministration

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden