Administrationshuset Valby
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Administrationshuset Valby
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Moderne online administration og proaktiv administration på et højt fagligt niveau.

Administrationshuset A/S er en mellemstor ejendomsadministration som har eksisteret siden 2003. Vi varetager som vores primære aktivitet administration af andelsforeninger, ejerforeninger samt udlejnings- og investeringsejendomme.

Vi driver en moderne online ejendomsadministration og tilbyder en ”Full Service” løsning, som ud over administration, kan omfatte juridisk rådgivning, byggeteknisk rådgivning, energirådgivning, ejendomsservice og facility management. Vi er i dag ca. 55 ansatte inkl. vores tekniske afdeling og ejendomsservicefolk.

Administrationshuset A/S er ledende i brugen af moderne teknologi. Vi var et af de første administrationsselskaber, der kunne tilbyde et koncept for online ejendomsadministration. Vi tilstræber konstant at være markedsledende teknologisk for derigennem at sikre os, at vores kunder har de bedste redskaber til rådighed og optimal adgang til al den information vi har om deres ejendomme.

Sammen med kunden engagerer vi os aktivt i:

• optimering af lån, likviditet og forsikringer.

• en langsigtede økonomiske og vedligeholdelsesmæssige planlægning.

• afklaring af vanskelige spørgsmål, som f.eks. andelskronepolitik, altanprojekter, vurderingsprincip og sikkerhedsstillelse mv.

Vi kommer tættere på vores kunder end de fleste administratorer - fordi erfaring og ny teknologi giver os bedre tid. Hos os bliver det både lettere og sjovere at være kunde. Og samtidig får man en partner, der aktivt engagerer sig i at udvikle jeres ejendom.

Vores fagområder dækker:

Ejendomsadministration

Byggerådgivning

Ejendomsservice

Jura

Dertil er vi udgivere af flere fagbøger og herunder bogen om Andelsboligforeninger.

Vi er repræsenteret i bestyrelsen i Ejendomsforeningen Danmark og undervisere andre administratorer på kurser hos Ejendomsforeningen Danmark.

Læs mere på: http://www.administrationshuset.dk/
Dansk
Ejendomsadministrator

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden