Advokat Anders B. Vinther Aarhus C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Advokat Anders B. Vinther Aarhus C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Anders B. Vinther har et indgående kendskab til overdragelse af fast ejendom takket være et stort antal ejendomshandler for såvel købere som sælgere igennem de seneste 10 år. Grundighed er hver gang i højsædet, hvilket betyder at hver enkelt side af handelens mange bilag gennemgås minutiøst, inden handelen godkendes endeligt. Denne grundighed sikrer, at ingen køber eller sælger en fast ejendom, hvor der er uafklarede punkter. Anders B. Vinther formidler herunder kontakt til en yderst erfaren teknisk rådgiver, der sammen med køber gennemgår ejendommen og den udarbejdede tilstandsrapport, såfremt køber måtte ønske det.

Herudover beskæftiger Anders B. Vinther sig især med entrepriseret og rådgiver såvel bygherrer som entreprenører om entrepriseretlige forhold i form af gennemgang af entreprisekontrakter, deltagelse i voldgiftssager, retssager samt syn- og skønssager

Endelig beskæftiger Anders B. Vinther sig med lejeret, primært for udlejere, dødsbobehandling samt udarbejdelse af ægtepagter og testamenter.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden