Advokat Christian Blixen-Thiele Hellerup
Ageras rating star
4.07 / 5 stars 11 reviews
Advokat Christian Blixen-Thiele Hellerup
Ageras rating star
4.07 / 5 stars 11 reviews

Information

ADVOKATFIRMA MED SPECIALE I FAMILIESAGER
Jeg er specialiseret i at rådgive om aftaler og uenigheder om skilsmisser, børn og bodelinger. Ofte deltager børnesagkyndige psykologer i børnesagerne. Efter behov - og aftale med dig - inddrages andre fagfolk til sparring, herunder Skifterettens bobehandlere eller andre professionelle i sager om deling af økonomien.

Rådgivningen foregår ud fra målet om hurtigst muligt at få klarlagt, hvordan du når frem til dine ønsker. Er dine ønsker ikke realistiske, får du en tilbagemelding med det samme.
Et mediationsmøde/konfliktløsningsmøde med modparten er en af de metoder, som ofte bliver foreslået fra min side, fordi flere end 2/3 af møderne ender med en skriftlig aftale mellem parterne.

Jeg har solid erfaring med at hjælpe dig grundigt igennem det ofte uoverskuelige sagsforløb, og gør en dyd ud af at gennemarbejde rådgivningen, indtil problemstillingerne fremstår enkle. Jeg fører sager over hele landet, og firmaet har mødefaciliteter i København, Svendborg, Rønne og i Fredericia.

Jeg kan i stedet for at være den ene parts advokat, være mediator/konfliktløser for jer begge eller flere, hvis I ønsker et møde. Når I til enighed under mediationsmødet/konfliktløsningsmødet, skriver jeg jeres aftale. Jeg kan som mediator ikke rådgive jer om juraen, fordi mediator altid er den objektive og uafhængige konfliktløser, der ikke advokat for én af jer. Med fordel kan du som part derfor tage din egen rådgiver med til mediationsmødet. Partsadvokaten er ofte med til at give forslag til løsninger undervejs i forløbet.
Dansk , English , Norsk nynorsk , Svenska
Advokat

Om

Personligt citat

Ordenlighed, grundighed samt evnen til hurtigst muligt se igennem problemstillinger og tænke i de mest enkle løsninger er byggestenene i min virksomhed.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunder vælger mig fordi jeg er grundig, og ofte hurtigere til at komme med forslag til varige løsninger. Derudover er jeg ikke alene advokat men mediator, så jeg er derfor god til at løse konflikterne. Kunder kommer med konfliktfyldte farvande, og det er min opgave at løse disse.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Det er, når advokaten er til at få fat på. Dette kan eksempelvis være fravalget af en omstilling. Jeg kan kontaktes direkte, og man kan regne med et svar fra mig senest dagen efter. Mine klienter skal vide, at jeg er til at få fat på, og af selvsamme årsag kan klienter med akutte sager altid ringe til mig.
Fantastisk kundeservice er også at levere et højt fagligt niveau i det skriflige, hvilket sikrer at sagen belyses optimalt og med så meget faglighed og dokumentation som muligt.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Dette spørgsmål finder ikke relevans for mig, da jeg udelukkende behandler private sager.

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring

Tjenester

Skilsmisse
Samlivsophør

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.07 / 5 stars 11 reviews
Mette Heide Thøgersen for 1 år siden
Fik god personlig rådgivning og havde en tillid til at dele informationer og finde bedste løsning i en bodelings proces med fokus på mine muligheder i respekt for den anden part så der findes en mindelig og langvarig god læsning - og en fortsat god relation. Tydelig prissætning og afklaring hvad og hvor meget man forventes at betale før rådgivning blev igangsat. Opfølgning via mail hvor jeg selv mangler at følge op (afhængig af andre faktorer) så alt i alt en advokat jeg kan anbefale.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden