Advokat Daniella Maria Thomsen København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Advokat Daniella Maria Thomsen København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Efter at have arbejdet som advokatfuldmægtig og herefter som advokat for to af de mest succesfulde advokatkontorer i København, har jeg fået lyst til at kaste mig ud i livet som selvstændig.

Jeg finder det inspirerende at arbejde sammen med passionerede mennesker; uanset hvad deres passion måtte være. Derfor er mit fokusområde at rådgive iværksættere, nyopstartede virksomheder og selvstændige. Iværksættere har mange forskellige juridiske udfordringer. Min rådgivning spænder derfor bredt - lige fra beskyttelse af ideen og markedsføring, kontraktforhandling mv. til udarbejdelse af testamenter og ægtepagter.

Det vigtigste for mig, når jeg rådgiver en kunde, er, at kunden får en rådgivning, der er faktisk er til at forstå. Derfor mener jeg at min fornemmeste opgave, som din rådgiver er, at jeg kan forklare dig konsekvenserne af forskellige juridiske scenarier, uden at der går “juristeri” i den.

Jeg har valgt at have kontor et sted, hvor der hverken er mødelokaler eller reception. I kontortiden er du til gengæld altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en gratis, uforpligtende snak.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring
Cand.jur
Medlem af Danske Advokater

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden